Знаете ли колко получава вашия мъж

• 34 704
  • 826
  •   1
Отговори
# 795
... май не само с мигли ще трябва да пърхаш ...
е , Скарлет с пърхане на мигли получи къща, и деца , ... но не мъж ...

# 796
.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 22:50 от Iza_

# 797
То и да се емигрира не е винаги опция. В Милано ако и двамата вземат по 1500 Е ще са на ръба , тука ако и двамата вземат по 1500 лв ще се счупят от живот. Е сега без диаманти и вили за по 1 млн.

# 798
Сирен за къща 500К Е , май не само с мигли ще трябва да пърхаш. Не мога да разбера като се надлъгвате тука , ко постигате ?

E не, изрично споменах, че не става въпрос за такава цена. По-ниска е, да кажем доближава се до цена на апартамент.

Kontesa, как ще обясниш тогава, че къща в твоята провинция и твоя град, само че довършена, с отопление и идеално и добре измислено разпределение се продава на цена, която е същата като за Белащица - а знаеш разликите в инфраструктура, довършителни работи и измислици на недоучили архитекти. Гледам цена от 325 хил. канадски долара, което е около 215 хил. евро.

# 799
Сирен, сериозно ли ме питаш това?
Има къщи и къщи. Тези на тази цена са обикновените 70 годишни бунгала с кухнята от прабаба, стария избушен паркет, без гаражи, неоправен сутерен с мокетче и въобще не става въпрос за удобна, широка и модерна къща. Двойно на тази цена, че дори и към милион вървят къщите описани от мен.

Отделно, че сме в рецесия и безработицата е висока за сега и къщите са с 60-80К паднали от преди 2-3 години и това е показателно също. Не е момента за продажба, но за покупка е идеален.

# 800
Контеса, тая къща за какво я броиш:

https://www.point2homes.com/CA/Condo-For-Sale/SK/Regina/Harbour- … IVE/67948074.html

или тази:

https://www.point2homes.com/CA/Condo-For-Sale/SK/Regina/Harbour- … IVE/65234651.html

Не знам, не разбирам, на мен ми се струват ОК и много добре замислени, сравнено с къщи на същата цена в България. Имам усещането, че повечето къщи в БГ са правени не за живот на семейство, а за показност и за купонджии.

# 801
Това е кондо, не самостоятелна къща.
Премахни обявата, ако обичаш.

# 802
Това нещо в България , особено по морето щи излезе поне по 1,5 на тази цена.

# 803
Да де, но е с размери на къща, има 3 спални и три бани, а цената е колкото на апартамент до Мол Пловдив (недовършен, на голи стени, каква ти кухня с плот от камък и уреди!). Ако може да ми обясниш къде е логиката, имайки предвид разликата в канадската и българската икономика.

Ще постои още малко, да я поразгледат хората. Наистина питам сериозно. Тази къща с каква професия си я купуват канадците и с какъв годишен доход?

# 804
В България влизат над 1 млр евро годишно от емигранти , сивата икономика е поне 50% , масово се крият данъци от мастити бизнесмени , всеки заработва нещо допълнително.....ей откъде ....малко ли е.

# 805
Това не са самостоятелни къщи, а кондота. Никога не са ми били в радара.
При тях има и едни 500долара на месец такси за поддържане на трева, сняг и прочие.
За пенсионери са идеални, защото са и малки, с мини грдаинка, но не са самостоятелни, а са долепени една до друга - тип town house, а не single family fully detached. По 100ина квадрата е цялата къща. И евтини.

Такива къщи имат хората, които имат парите за да я плащат.

# 806
  • София
Това е затворен комплекс с висока такса поддръжка. Дефинирана е като condo. А и реално не е голяма. Отделно не е тухла.

# 807
Сирено как ще му помогнеш на автора с инфо къде живее контесата и как канадците си купуват къща, която на теб ти харесва?

# 808
  • София
Питам, Дрого, щото от съучениците ми например, почти всички са навън, отдавна емигрираха из различни държави. Поддържаме връзка - добре са, някои много даже. От колегите в СУ, също една прилична част са извън страната. А и роднини имаме навън, и мои, и на мъжа ми..той самият драпаше да се изнасяме когато се събрахме.

Луна, темата отдавна не е на и за автора Simple Smile

# 809

Ко точно ме питаш че не тъ разбрах ?

Общи условия

Активация на акаунт