ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема III

• 67 381
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тези обувки и аз ги обмислях и видях описанието и една от снимките с подпетени обувки и се отказах категорично. Обувки, в стил-"ще отскоча до съседите" не са ми по вкуса, ако ще колко ще да са си модерни!   Crossing Arms Whistling

# 136
Край на промоциите ли е това? Нищо не обновяват.

# 137
Когато поръчвате мъжки дрехи за себе си как процедирате с размерите? Аз лично за по-свободни дамски модели взимам S-M, а за по тесни L.
В случаят поръчах мъжка парка, размер S, нямаше XS, дали ще ми е голяма?

# 138
  • на морето
Когато поръчвате мъжки дрехи за себе си как процедирате с размерите? Аз лично за по-свободни дамски модели взимам S-M, а за по тесни L.
В случаят поръчах мъжка парка, размер S, нямаше XS, дали ще ми е голяма?
По принцип мъжките са по-широки в раменете и с по -дълги ръкави. Аз нося Л и скоро купих на сина ми яке ХС, но не от Зара и го мерих. Надолу ми беше леко тясно, а в раменете широко и с дълги ръкави.

# 139
Благодаря! Успях да си взема и XS, ще видим какво ще стане и ще докладвам. Simple Smile

# 140
В Pull and Bear  имаше неща в магазина, които се изчерпаха на сайта

# 141
Край на промоциите ли е това? Нищо не обновяват.
Получих имейл от Bershka, че това е последната седмица с до -70% намаление.

# 142
Вчера в Зара видях бележка на касата, че има частично намаление до края на Февруари. Предполагам ще изчистват каквото е останало.

# 143
Вчера в Зара видях бележка на касата, че има частично намаление до края на Февруари. Предполагам ще изчистват каквото е останало.

т.е. каквото е върнато Wink
Вече трети ден не успявам да върна две ризи, а може би някой ги дебне, тъй като ги дава, че са изчерпани в сайта.

# 144
  • Berlin
Наличностите в магазините не са обвързани с тези в сайта.

# 145
Та в тази връзка ми е интересно откъде се появяват изчерпани бройки на сайта. При положение, че връщането е до магазин навсякъде. Може би магазините връщат към складове.

# 146
  • софия
Може би магазините връщат към складове.
Предполагам, че е така. Връщам детски дрехи в магазин, в който няма детска секция, т.е. изпращат към склад.

# 147
Наличностите в магазините не са обвързани с тези в сайта.

Потвърждавам!
Снощи върнах споменатите от мен по-рано ризи.
Скрит текст:

т.е. каквото е върнато Wink
Вече трети ден не успявам да върна две ризи, а може би някой ги дебне, тъй като ги дава, че са изчерпани в сайта.

Още на касата им забиха противокражбеното устройство и ги метнаха на купчина, която явно им е за подреждане по закачалките.

# 148
Поръчвали ли сте от Oysho? Как стои въпроса с доставката? Не мога да сваля приложението...

# 149
Поръчвали ли сте от Oysho? Как стои въпроса с доставката? Не мога да сваля приложението...
Аз съм поръчвала много пъти до магазин. Имам и сега поръчка, която ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт