ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема III

• 67 382
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
За престоя в магазин ги бях питала по телефона, казаха ми 2 или 3 седмици, не запомних точно, защото така или иначе от Зара не бих се забавила повече от няколко дни за да си взема пратката. Но със сигурност ми казаха срок! Затова пък за Бершка няма срок. Бях направила няколко поръчки от Бершка и тъй като само в моловете го има този магазин, а никой от тях не ми е на пешеходно разстояние, исках да изчакам да получат всичките ми поръчки и тогава да отида да си ги взема на веднъж, та за това им се обаждах и на тях, защото от получаването на първата поръчка, бяха минали вече 2 седмици, а последната още се бавеше и се опасявах, че докато получа последната първата могат да я върнат обратно, та служителката от магазина ми каза, че нямали срок, да не се притеснявам, можело и месеци да седи, не ги връщали, което ми се стори странно, не знам дали това е официална информация, но е факт, че някои от поръчките ми престояха доста време в магазина им, докато си ги взема и не съм имала проблем.

P.S. Elunaria го е написала, явно 2 седмици са казали.

# 106
  • на морето
Момичета, на коя стъпка се избира мястото за доставка до магазин? На мен на втората стъпка ми дава веднага да избера карта и да платя и ми начислява доставката?

# 107
  • София-Младост
На втора избираш магазин, на трета е възможността за плащане, като в ляво на екрана ми е сметката, без начислена доставка. Това, ако броим, че първа стъпка е кошницата...но
Сега погледнах горе, че това всъщност се води 2

Обработка на поръчка

1. ДОСТАВКА 2. ПЛАЩАНЕ

# 108
  • на морето
На втора избираш магазин, на трета е възможността за плащане, като в ляво на екрана ми е сметката, без начислена доставка. Това, ако броим, че първа стъпка е кошницата...но
Сега погледнах горе, че това всъщност се води 2

Обработка на поръчка

1. ДОСТАВКА 2. ПЛАЩАНЕ

При мен под кошницата пише ЗАКУПУВАНЕ и веднага след това е ПЛАЩАНЕ. През приложението съм, ако има значение.

# 109
Споделете, как се държат капитонираните якета при пране. Имам пухенка, разкошна е и нищо не и става, но тези ме притесняват.

# 110
  • София-Младост

dodi
Да, през приложението наистина е така...аз не бих въвела номер на карта, преди да ми махне тия 9.95 доставка. Но и не съм пазарувала през приложението, винаги през лаптопа.

# 111
Здравейте, момичета,
да попитам - след колко време потвърждават поръчките? Вчера сутринта рано я пуснах, но още стои на "подготвя се".Предполагам , че покрай намалението нещата ще стават по-бавно. Просто искам да знам колко време им отнема горе-долу.
Благодаря Simple Smile

# 112
  • софия
Спазват посочения срок за доставка. В потвърждението за поръчката е посочен период. Във вторник получих поръчка, направена на 18.01., днес ще взема поръчки от 17.01. и 19.01. Всичко е с доставка до магазин.

# 113
Има ли тема за размяна или продажба на неуспешни покупки от Зара и другите брандове?Аз не съм попадала,само на Манго и ХМ има май.

# 114
  • sofia
Колко време може да престоява поръчка до магазин?

# 115
Има ли тема за размяна или продажба на неуспешни покупки от Зара и другите брандове?Аз не съм попадала,само на Манго и ХМ има май.

Благодаря за хубавата идея! Flowers Hibiscus

Заповядайте:

http://www.bg-mamma.com/?topic=1089711.msg38107362#msg38107362

# 116
  • софия
15 работни дни. Пише го в мейла, с който те уведомяват, че пратката ти е пристигнала.

# 117
  • sofia
15 работни дни. Пише го в мейла, с който те уведомяват, че пратката ти е пристигнала.
Много ти благодаря!

# 118
Някой има ли идея дали това ще е последното намаление в Oysho?

# 119
Да, написано е в сайта, но е логично да си помислиш, че срока за връщане започва да тече от момента, в който си получил стоката, затова го уточних това нещо, защото аз го разбрах по неприятния начин. Миналата година отказаха да ми върнат стока, защото бил изтекъл срока, а от датата на получаване бяха минали не повече от 2 седмици. По време на намаленията често се бавят с доставките и срока за връщане може да се скъси наполовина, затова от тогава гледам даже да не са минали 30 дни от датата на поръчка, за по сигурно.
Затова се четат условията на сайта. Техните са 30 дни от датата на изпращане.
По закон имаш право да върнеш покупката в 14 дневен срок от датата на получаване. Трябвало е да си потърсиш правата.
Допълвам: Важи само за онлайн поръчки и никой и нищо не може да ти отнеме това право. За покупки направени във физическия магазин важат условията на магазина.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 21:34 от ЧревоУгодник

Общи условия

Активация на акаунт