ZARA и всичко останало от INDITEX - пазаруване онлайн. Тема III

• 67 386
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
трябва да взема пратки от магазин. Мога ли да го направя през почивните дни? Много съм разочарована. Поръчах доста неща и почти всичко ще връщам:( В сайта дрехите изглеждат по един начин, на живо по друг. Поседните 2-3 години свалиха много качеството.

# 121
Ако магазинът е отворен - да.

# 122
Предполагам, че е коментирано, но не знам къде да търся. Не съм връщала до сега в Зара неща закупени онлайн и не знам- дават ли някакъв документ за върнатата стока?

# 123
Да, получаваш бележка, че си ги върнала. После потвърждение по мейл, че са приети. След това възстановяване на сумата. Не помня в какъв срок беше. Ако е платено с подаръчна карта, май веднага се отразяват в баланса.

# 124
Благодаря!

# 125
Забелязвам, че при връщане вече няма опция да посочиш кой артикул точно връщаш. Аз ли бъркам?! Искам да върна 2 неща от цялата пратка, която беше за общо 6.

# 126
  • софия
Забелязвам, че при връщане вече няма опция да посочиш кой артикул точно връщаш. Аз ли бъркам?! Искам да върна 2 неща от цялата пратка, която беше за общо 6.
Има такава опция, ако връщаш с куриер. Ако връщаш в магазин няма никакво значение. Там сканират бележката и етикета на дрехата.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 17:53 от zvаnchе

# 127
Има такава опция, ако връщаш с куриер. Ако връщаш в магазин няма никакво значиние. Там сканират бележката и етикета на дрехата.
Това означава ли, че мога да не нося кашона?!

# 128
  • софия
Да. При връщане в магазин трябва да имаш електронната бележка - или разпечатана, или на телефона.

# 129
В магазина не им трябва кашона. Само бележката, която може и да е на телефона, няма нужда да се разпечатва.

# 130
На 21 поръчах една рокля, вчера влязох в акаунта си да видя какво става и срещу поръчката пише "Анулирана", без аз да съм анулирала. Проверих в имейла си и намерих писмо от 24 януари, в което пише следното:
Съжаляваме! Няма да можем да Ви изпратим поръчката поради липса на наличност.
Ще Ви приспаднем разходите за доставка при следващата Ви покупка.  Трябва само да ни дадете новия номер на поръчката

За пръв път ми се случва такова нещо! 3-4 дни след поръчката установили, че нямат наличност, на нищо не прилича това...

# 131
  • София
Аз пък обратно. Нещата, които бяха изчерпани много отдавна в сайта им, вчера в дъ Мол си бяха налични.  Thinking
Говоря за дни велурени боти, които дебнах от много време и изтървах, в онлайн магазина. Е, вчера и ме чакаха в магазина. Та си мерих на място и прибрах у нас. Simple Smile
Пълно е с намалени боти, ботуши и обвивки в магазина. ooooh!

# 132
Тези чехли да сте ги срещали в някой от магазините
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … 02&v2=1177572
много са ми влезнали под кожата, а пише, че има само 36 в сайта

# 133
И на мен преди няколко дни ми отказаха обици, не били налични. По-късно ги имаше пак на сайта. В крайна сметка ги намерих в магазина.. леко дефектни Grinning Ще видя дали мога да  ги поправя. За 6лв. толкоз!

# 134
  • София-Младост
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … 25&v2=1229580
Пред ималко ги взех, обаче много късно прочетох за подгъващата се пета...иначе не са лоши, мекички, но отзад не са ми удобни...аз като чехли подпетени няма да ги нося. Ще ги връщам .

Общи условия

Активация на акаунт