Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
-
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Участниците споделят разнообразни предпочитания за дамски парфюми, като Angel Muse, GIRLS CAN DO ANYTHING, La Nuit Trеsor а la Folie, Noir de noir от Tom Ford , Boss The Scent EDП , Flowers by Viktor & Rolf и Coquette Noire. Те също така споделят предпочитанията си за парфюми с туберроза, като споменават Eliе Saab Essence No. 9 Tuberose, Michael Korс White и други, описвайки техните характеристики и впечатления.
-
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
-
Кой е парфюмът с нотки на хубаво какао и портокал?
-
Кой е най-секси парфюмът за мъже според жените?

Тежък, черен, с масивно прозрачно и кристално дъно, направо ми останаха очите в него. Надписът е ярко жълт, контрастиращ и определено подхожда на парфюма. Пулверизаторът също е много качествен и разпръсква много фина мъгла върху голяма повърхност. Флаконът е удобен за хващане, лесен за пръскане, което за мен като жена е плюс.
Язък му за хубавото шише. Аз нали умирам за лилави бутилчици, и този като го видях, примрях от щастие. Очаквах червени плодчета, ириси, сексчета, ала бала. Нищо такова няма обаче. В началото започва с доста мандарина и червен пипер, които по принип са ми любими съставки, обаче тук са ми малко изкуствени и химични. По късно усещам основно хелиотроп, отново прашен бял мускус и пачули, заобиколени от неидентифицирани бели цветя. Чета, че има тубероза и гардения, но аз не ги усещам изявени. Тубероза ако има е от модерните, тези, които мога да преживея, гардения ако има пък не е креместа и млечна, каквато ми допада, заобиколена от дървесни ноти. Мисля, че аз имам проблем с амброксан в парфюм и може би той ме прави несигурна и в този парфюм. Винаги ми дава едно химично, фалшиво и леко напрегнато, газирано усещане. Това усещам и тук. Ако обобщя, парфюмът е хубав, улегнал, зрял, на любителите на пудрени аромати би се харесал, но не е уау. Обаче нито ми е шипър, нито ми е лилав парфюм, нито го усещам мой. Ще пропусна.
, да подгрея малко почитателите на Аура, предстои ново издание. Попаднах на това:
Aura (Eau de Parfum) Sensuelle