Парфюмни размисли и страсти - 223

• 84 001
  • 725
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
kovatcheva спри да ми удължаваш списъка с желания Laughing и без това вече е достатъчно дълъг Laughingспешно се нуждая от 6-ца на тотото Laughing Laughing Laughing

# 226
  • В свой си свят :))))
Когато бях малка, моят татко ползваше един парфюм на Елизабет Арден "Принц Джан Карло", дано не бъркам името...та много мечтаех някой ден моят да изглежда също толкова мъжествен и да ухае също толкова хубаво...Е, вече този парфюм го няма...но...не спирам да търся такъв хипнотичен аромат Simple Smile

# 227
Ковачева, маже ли няколко думи за Мансерата? 🌺

# 228
Когато бях малка, моят татко ползваше един парфюм на Елизабет Арден "Принц Джан Карло", дано не бъркам името...та много мечтаех някой ден моят да изглежда също толкова мъжествен и да ухае също толкова хубаво...Е, вече този парфюм го няма...но...не спирам да търся такъв хипнотичен аромат Simple Smile
Уф, съчувствам ти! Ще има да си търсиш...
Пожелавам ти да го намериш скоро!

# 229
  • Boston, MA
Потръпвам от мисълта за Флауърбомб, Ла Ви е Бел, Джой И Жадор Simple Smile Под ножа!

Бандит - ентусиазирано да!
...
Том Форд любов моя! Тусканската кожа носим много с любовта и ни мирише на чисто нов кожен колан плюс малко малини. Дали има наистина кокаин не знам, защото не съм мирисала никога кокаин.
Табако Ванил е един от най-любимите ми парюми въобще, бие го само Нероли Портофино Интенз, който като купувах ми казаха в бутика, че съм абсолютно единствената харесваща го, защото мирише на евтин прах за пране. Викам "нищо така да мириша искам". Whistling

Сега за РД след няколко дни искам Vanille Fatale Tom Ford и може би по-нататък Lost Cherry Tom Ford, но ми трябват още проби, защото не съм сигурна. Началото му е превъзходно, но трябва да видя базата.

Моята любов към Том Форд и тя е на приливи и отливи Simple Smile От самото начало носех Черна Орхидея, и Воал де Фльор, (който май го няма вече), после ги бях намразила от ментета, и тази зима преоткривам Първоначалния - богато-землисто, особено в маслата. От ексклузивите ми останаха Ърбън Мъск (обор, ама хубав) и Сантал Блъш (мек зимен), също и Омбр де Хиасинт, който го пазя колекционерски, не от любов Simple Smile

Отплеснах се де, но исках да кажа, че много ме дразни и ценообразуването на ТФ, и посредствените неща, които вади (чертата сложих на пластмасовите бутилки, извинявай). Но! Лост Чери е много много приятна вишна Simple Smile та и аз я мисля де. Трябва да я тествам пак.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 21:57 от Бубка

# 230
  • Boston, MA
За мигрените - Имигран! Животоспасяващ е за мен (в Щатите се казва Имитрекс, та може и по други страни да е друго).

# 231
  • Варна
 spam2

Скрит текст:
Тези от Parfimo са ...  #Cussing out! Пускат едно гръмко заглавие разпродажба - 90%!
Да! Но тя е забележете от цена в магазинната мрежа!

# 232
  • Бургас
Ммм,вълнувам се много за Guerlain Mon Guerlain Bloom of Rose,как ще издържа до март месец не зная-https://www.fragrantica.com/news/Guerlain-Mon-Guerlain-Bloom-of-Rose-11814.html

# 233
Doris, объркали сте темата.

# 234
  • София
Привет,
Дали някоя от вас би могла да направи съпоставка между:

https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Rose-Rouge-50988.html

И

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Rose-Barbare-1020.html

# 235
Днес пробвах на кожа Miss Charming JHAG ,в началото ме блъсна роза,нещо като монталските,но сега забелязвам  се укроти в един приятен секси крем,направо ме оплете в интрига:))...момичета,купих на съпруга ми Aoud Lime Montale,освен натрапчивата роза/като на мускалчетата бълг.роза,дето навремето купувах за сувенир/,нищо друго не се развива и така любимото пачули не се появява ,а е от проверен източник,мъжът ми го харесва и след него се носи огромен шлейф до около 15-20 мин,през което време аз се хващам за носа:))),какво да му кажа,като понякога и аз го обгазявам?Simple Smile

# 236
  • Франция
За мен са толкова различни, че май единственото общо е розата в названието.
Rose Rouge е плодово-сладка роза, с лек гурме уклон. Много лесен за възприемане и харесване. Rose Barbare е "бодлива" роза с дървесно-мускусна подложка. Нетипична е и никак не е лесна. Имала съм моменти, в които не можех да я понеса, и други, в които съм я възприемала като изключително красив парфюм. Тези мед и алдехиди в пирамидата й придават лек алкохолен нюанс. Първият може да се рискува и да се купи насляпо от любители на сладки рози. Вторият - не препоръчвам.

# 237
  • София
Дами, аромата на  Л'Инстант в новата бутилка дали е променен?  

# 238
  • София
За мен са толкова различни, че май единственото общо е розата в названието.
Rose Rouge е плодово-сладка роза, с лек гурме уклон. Много лесен за възприемане и харесване. Rose Barbare е "бодлива" роза с дървесно-мускусна подложка. Нетипична е и никак не е лесна. Имала съм моменти, в които не можех да я понеса, и други, в които съм я възприемала като изключително красив парфюм. Тези мед и алдехиди в пирамидата й придават лек алкохолен нюанс. Първият може да се рискува и да се купи насляпо от любители на сладки рози. Вторият - не препоръчвам.

Питам, понеже днес пробвах този на Guerlain и ми хареса. Другият няма как да го пробвам тук, но в петък пътувам за Ница и предполагам, че там ще го има. Та, се чудех дали си приличат. Много благодаря за описанията, Йоан Владимир❤️

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 18:19 от Дения

# 239
И за мен нямат абсолютно нищо общо.
Rose Barbare Guerlain е хубав парфюм, но другият е по-лесен, носим, прекрасен и секси.

Общи условия

Активация на акаунт