Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой е любимият мъжки парфюм, който кара хората да се чувстват замаяни?
-
Кой е дамският парфюм, който се смята за секспил?
Участниците споделят разнообразни предпочитания за дамски парфюми, като Angel Muse, GIRLS CAN DO ANYTHING, La Nuit Trеsor а la Folie, Noir de noir от Tom Ford , Boss The Scent EDП , Flowers by Viktor & Rolf и Coquette Noire. Те също така споделят предпочитанията си за парфюми с туберроза, като споменават Eliе Saab Essence No. 9 Tuberose, Michael Korс White и други, описвайки техните характеристики и впечатления.
-
Къде мога да тествам парфюма Victor&Rolf в Пловдив?
-
Кой е парфюмът с нотки на хубаво какао и портокал?
-
Кой е най-секси парфюмът за мъже според жените?

Bossy, Clean- Clean не е ли цитрусов, по-скоро?
Сестра ми е в тъсене на нов аромат, който да й "лепне". Аз и моите предпочитания никак не могат да й помогнат. Всичко, което ми харесва и съм предложила, й е "тежко", "задушливо", "сладко". Харесва и носи основно два парфюма от сто години - CK truth и СK Be
Подарих й един Hermes Le Jardin de Monsieur Li, който уж хареса първоначално що-годе, но реално не го носи често... Та, помагайте! Какво да й предложа да пробва? Трябва да е ненатрапчиво, свежо, но не акватично...Може би нещо унисекс

Приключих с Шанс О Фреш/харесва ми,но ако тр. да съм честна ми е омръзнал,няма да го подновя/ Куатре-любим ми е адски много,но след две бутилчета съм пас също няма да подновя,Champs Elysees Eau de Toilette Guerlain for women,ще го купя пак,но не сега/обожавам го/ и Герленското Суфле,засега също няма да го купя пак,може би нещо друго от тази линия,но не сега.Имам още поне пет парфюма,които са към края си и ще ги изпръскам,за да свършат най-после,не за друго просто имам някой нови желания и Амуаж Honour е най-голямото.Препрочитам си ревюто на Денс:kiss: с чаша кафе и се разтапям,а мострата ми свършва,трябва да го купя задължително.Роси,от мен предложения за Нилските градини и Chanel Chance Eau Vive.Днес мисля да заложа на Картие Карат,много ме радва този парфюм,обичам го,много нежен,много фин.Описва ме изцяло.