Парфюмни размисли и страсти - 223

• 83 989
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • Козлодуй

В чешкия ароматен форум момичетата не-колекционери съветват да си направиш топ 100, и който не влезе в класацията - да си ходи. hahaha

Страхотна идея, непременно трябва да отделя време да опитам Simple Smile

Да се похваля с нещо новичко: Une Amourette Roland Mouret Etat Libre d'Orange
Още миналата пролет ми отвя главата със строгата си елегантност. но чак сега се пресетих отново за него. След месеци парфюмно въздържание съм щастлива Simple Smile

# 286
  • София
Ако направя топ 100, ще трябва да изхвърля поне половината и отгоре.

За аромата на омекотител и пране - Белия или Черния Муск на Монтал.
За обичащата нежни аромати приятелка - нека пробва вдички Алегории и може да се влюби в някоя.

# 287
Благодаря на всички за предложенията, очаквам още такива, ако се сетите за някой  Hug Bossy, Clean- Clean не е ли цитрусов, по-скоро?

# 288
  • Germany
gladiola_11, който и да е от тази серия на Clean да избереш, ще миришеш на чисто и Ленор. На мен лично най-много ми харесват Warm Cotton Clean и Clean Warm Cotton Clean, почти идентични са, като на мен ми миришат на току що извадени от пералнята изпрани дрехи, усеща се още топлината от тях и силния аромат на омекотител. Някои омекотители са толкова агресивни и силно ароматизирани, че спокойно можеш да разчиташ на тях, вместо на парфюм. Масово тук хората в Германия миришат точно на омекотели за пране.

Pure Musc NR  е топъл, цветен и щастлив мускус, носи си ДНК-то на марката, няма нищо общо с Pure Musk на ТФ, който е остър и доста ретро за мен. Оказа се, и много траен, нанесен на шала ми ароматизира целия коридор. Ще се купува.

Deetron, право в десятката са ти предложенията!

Lunen_sun, разкажи повече за Une Amourette Roland Mouret Etat Libre d'Orange, как го усещаш?

# 289
А  серията на Killian My Kind Of Love дали ще дойде в Бйлгария?

# 290
Здравейте, момичета! Сигурна съм, че ще получа правилни насоки, за които благодаря предварително.  Flowers Rose Сестра ми е в тъсене на нов аромат, който да й "лепне". Аз и моите предпочитания никак не могат да й помогнат. Всичко, което ми харесва и съм предложила, й е  "тежко", "задушливо", "сладко". Харесва и носи основно два парфюма от сто години - CK truth и  СK Be  Laughing  Подарих й един Hermes Le Jardin de Monsieur Li, който уж хареса първоначално що-годе, но реално не го носи често... Та, помагайте! Какво да й предложа да пробва? Трябва да е  ненатрапчиво, свежо, но не акватично...Може би нещо унисекс Rolling Eyes
Моите предложения са:
Dior Dune, хербален, сух, интересен. Отвява те към непознати места. Dior Addict eau fraische, свеж, лек и искрящ.
Lacoste pour femme,  лек, мек, женствен.
От СК, Eternity, доста свеж и въздушен. Едно пръс е достатъчно.
Аngel Schlesser pour femme, много интересен, клони към унисекс, има една ледена искрящност. Мисля ще и допадне. Не съм го виждала по парфюмерии, но онлайн се намира ⚘

# 291

Ето го топъл топъл при мен! Това е един голям зелено-ябълков звяр. Намомни ми за времето преди 30 и повече години. Който е около 40 знае  кой комунистически аромат визирам. Разбира се, само напомняне, нищо друго. Чудно как в пирамидата няма зелена ябълка, само цитруси са посочени. Може би за тях ябълката е цитрус...Както и да е! Много траен парфюм. След душ още мирише, представете си за какво иде реч.  Не ме дразни с нищо, но не е и любов от пръв фъс. Спокойно може и да се лишите от него, както и от Джой между другото. Но както съм споменавала и преди, много съм трудна към влюбване и то не само за парфюми😏 Оставам с добри впечатления за новия Шанел и с нетърпение чакам НР, който съм сигурна ще е опиат за мен.

# 292
  • Бургас
Дезидерата,благодаря и на теб честито,хаха то си е за честито.Stuck Out Tongue Winking Eye Приключих с Шанс О Фреш/харесва ми,но ако тр. да съм честна ми е омръзнал,няма да го подновя/ Куатре-любим ми е адски много,но след две бутилчета съм пас също няма да подновя,Champs Elysees Eau de Toilette Guerlain for women,ще го купя пак,но не сега/обожавам го/ и Герленското Суфле,засега също няма да го купя пак,може би нещо друго от тази линия,но не сега.Имам още поне пет парфюма,които са към края си и ще ги изпръскам,за да свършат най-после,не за друго просто имам някой нови желания и Амуаж Honour е най-голямото.Препрочитам си ревюто на Денс:kiss: с чаша кафе и се разтапям,а мострата ми свършва,трябва да го купя задължително.Роси,от мен предложения за Нилските градини и Chanel Chance Eau Vive.Днес мисля да заложа на Картие Карат,много ме радва този парфюм,обичам го,много нежен,много фин.Описва ме изцяло.Heart

# 293
  • Бургас
 Мерси, Jeune Fillе; Deetroon,Bright Crystal! Много сте изчерпателни и полезни всички останали.
От СК, Eternity, доста свеж и въздушен.  
Колко сме различни във възпрития си, за пореден път се убеждавам. "Еternity"  ми е твърде цветен, скучен и ретро, далеч от свеж...никак не го харесвам.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 12:41 от rosi81

# 294
  • София-в сърцата на моите деца
А кои са тези Нилски градини? Простете моето невежество!

# 295
# 296
  • София-в сърцата на моите деца
Само за мъже ли е? Благодаря!

# 297
  • София
Нилските градини се води унисекс. Но не е лошо да се тества. Не се харесва от всички.

# 298
Има моркови в него и мен те ме дразнят.

# 299
Благодаря на всички за предложенията, очаквам още такива, ако се сетите за някой  Hug Bossy, Clean- Clean не е ли цитрусов, по-скоро?

Ужас!!! Много съм невнимателна , наистина е така! https://www.notino.bg/clean/warm-cotton-parfjumna-voda-za-zheni/p-619543/ (даже имат мостра!!!)
Това е този който 1:1 мирише със спрея на ДМ. Има също цитруси но не мога да го асоциирам с пирамидата му - тя не създава правилните очаквания. ДМ пръскам в сушилнята а с този парфюм доосвежавах чаршафите в детската. Възглавниците на дивана, одеала ... и всичко мирише на най скъпото пране. 10 мин след напръскването като утихне иначе е силен в началото - пръскаш без да дишаш, бягаш, поемаш в др стая въздух и се връщаш след 10 мин да се насладиш. Но не съм купувала скоро. Ползвам напоследък само омекотителя.

Общи условия

Активация на акаунт