СЕДМОКЛАСНИК многочлен разлага, мама на Евгени се обляга

• 52 583
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
От училище планират екскурзия до Виена с автобус през пролетната ваканция. Много се колебах, основно поради дългото пътуване, а и все й има нещо - сополи, ухо, корем...Пуснах я, пък да видим. Не се притеснявам за подготовката за НВО. Писала съм и преди, че според мен пренатягането вреди, а не помага. Не е краят на света ако не влезе в топ 10. Ще се изучи и ще си поеме пътя в живота. Имам си много реални примери от близкото ми обкръжение. Май се самоуспокоявам и аз като Евгени.
Получих мейл от Регалия, от който става ясно, че тестовата книжка ще остане при учениците, т.е ако някой не ме изпревари, ще кача по някакъв начин теста.

# 616
  • София
Сънчо, много благодаря, но на тези две дати ще ходи в Бултест. Ще следя за следващите на Регалия.

# 617
  • София
И аз сключих сделка с моята. Да ходи на косплей вкрая на пролетната ваканция и да ѝ ушия костюм на Зелда от  "Legend of Zelda". После като видях на какво съм се навила ми призля. Реших да се измъкна с купен костюм, но качествените са от порядъка на 700Е. Казах, че мога да взема такъв, ако си го носи и на абитурентската  Grinning Абе разбрахме се аз да го направя и да вложа всичко от себе си (а тя всичко от нея покрай изпитите) пък ако не стане за април, щяло да има нещо си друго септември.

# 618
  • някъде ... тук ...
Сънчо, и Гого е в неделя в Регалия. Ако съм свободна и отида с него, може да се видим Simple Smile

До вчера беше на спортен лагер. Мачовете започват на 2.03 всяка събота. Ще пропусне само турнир в Гърция. Съгласи се, че много ще му дойдат отсъствията. И без това не е от най-ученолюбивите.
Зелено не се е чуло да има, но и той е ходил само веднъж, в началното училище.

# 619
  • София
Искам и аз да се включа с благодарности за качените пробни и отговорите Flowers Hibiscus

Някой може ли да ме посъветва къде да търся информация за мястото на провеждане на втория кръг от олимпиадата по химия? До този момент нищо не са казали в училище, а аз в сайта на МОН не намирам нищо по въпроса.
Младежа се е класирал и за съжаление ще изпусне първия пробен по БЕЛ в Регалия, но това в случая му е по-важно Simple Smile Ще отида да взема материалите докато трае пробния изпит и дано успее да го направи до 14.02 / много трудна работа превдид заетостите и пословичната му "нужда от почивка Simple Smile Simple Smile"  / - това е условието да  го проверят и го включат в класацията.

# 620
  • София
Ако е за София, на страницата на РУО-София
22, 127 и 39 са училищата, в зависимост от района, в който попада училището.

# 621
  • София
Искам и аз да се включа с благодарности за качените пробни и отговорите Flowers Hibiscus

Някой може ли да ме посъветва къде да търся информация за мястото на провеждане на втория кръг от олимпиадата по химия? До този момент нищо не са казали в училище, а аз в сайта на МОН не намирам нищо по въпроса.
Младежа се е класирал и за съжаление ще изпусне първия пробен по БЕЛ в Регалия, но това в случая му е по-важно Simple Smile Ще отида да взема материалите докато трае пробния изпит и дано успее да го направи до 14.02 / много трудна работа превдид заетостите и пословичната му "нужда от почивка Simple Smile Simple Smile"  / - това е условието да  го проверят и го включат в класацията.

Ето тук може да следите за състезанията и олимпиадите в София по природни науки
http://www.prirodninauki.bg/archives/category/%d0%be%d0%bb%d0%b8 … d0%bc%d0%b8%d1%8f

# 622
  • Sofia
MariDi, и ние сме в същата ситуация с химията и пробния Simple Smile Разбрахме се да вземем изпита, но аз разбрах, че в понеделник е хубаво да го занесем. Щом е 14.02 е по-добре, въпреки, че както казваш ти социалните ангажименти и "нуждата от почивка" могат да попречат да го направи и дотогава Grinning

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 18:27 от Ella1020

# 623
  • София
Това с химията съвсем ме довърши... Сега трябва да се чудим какво да правим и ние...

# 624
И аз сключих сделка с моята. Да ходи на косплей вкрая на пролетната ваканция и да ѝ ушия костюм на Зелда от  "Legend of Zelda". После като видях на какво съм се навила ми призля. Реших да се измъкна с купен костюм, но качествените са от порядъка на 700Е. Казах, че мога да взема такъв, ако си го носи и на абитурентската  Grinning Абе разбрахме се аз да го направя и да вложа всичко от себе си (а тя всичко от нея покрай изпитите) пък ако не стане за април, щяло да има нещо си друго септември.

Твоята девойка като е фен на косплей и манга, слуша ли К-поп? Моята след Анивенчър КомикКон миналата година направо превъртя на тая тема. Отдавна е изгледала безброй пъти всичко на Миядзаки и студио Гибли (започнахме със Spirited away когато беше на 7 и до днес й е любим), сега прибави и К-поп към темата. За косплей сме се разбрали за следващия КомикКон, живот и здраве, да са минали матурите и да се подготви на спокойствие.

# 625
  • София
Уви, и аз нямам имейл от Междучасие..., благодаря, че споделяте - сега ще им пиша.
Сина ми пропуска ПИ в Междучасие.
Днес ми се обадиха с твърдението, че е бил записан само за БЕЛ. Да, но аз правих регистрацията онлайн и след това получих потвърждение с дата, час и зала. Ами... явно било станало объркване с прехвърлянето  Thinking
Дано не стават обърквания и за следващите ПИ.

# 626
  • София
Твоята девойка като е фен на косплей и манга, слуша ли К-поп? Моята след Анивенчър КомикКон миналата година направо превъртя на тая тема. Отдавна е изгледала безброй пъти всичко на Миядзаки и студио Гибли (започнахме със Spirited away когато беше на 7 и до днес й е любим), сега прибави и К-поп към темата. За косплей сме се разбрали за следващия КомикКон, живот и здраве, да са минали матурите и да се подготви на спокойствие.
Е явно и ние за КомикКон ще сколасаме (септември бил), щото за тези дни на азиатската култура, които са края на пролетната ваканция няма да смогна. Аз и друга работа си имам все пак, освен да шия рокли за дългоухи. Но ще взема билети и за там. Просто няма да участва в косплей, защото те и без това искат минимум 90 сек. сценично представяне.
К-поп не слуша, щото певците изглеждали много лигаво и всички искали да се женят за тях и припадали  Wink Надува ми главата с нещо, което аз наричам японска естрада, както и да е истинското му име.

Твоята девойка оправя ли се? У дома ли сте или в болница?

# 627

Твоята девойка оправя ли се? У дома ли сте или в болница?

Вкъщи сме, ходим на контролни прегледи. Лекуваме се още, антибиотици, инхалации, сиропи.

# 628
Да минава! Какви са впечатленият Ви, има ли отсъстващи деца? Класът на дъщеря ми е пълен.

# 629
Шарлот, няма отсъстващи деца, то и преди грипната ваканция пак отсъстваха 1-2 деца, не повече.
Днес, утре предполагам може да чакаме вече резултати от пробният по БЕЛ на Междучасие. Вчера девойката пък ми каза "Мамо, нали няма да ми се сърдиш ако не се представя добре на изпита по математика?", хем не полага нужното усилие в математиката, хем не зная как да я мотивирам да го прави, тази математика... Ами на много по-ниско ниво е училищната математика, там е с отлични оценки. Получава се пропаст огромна между училище и курсовете и тя сякаш не може да прескочи нивата. Чудя се какво да правя! Ще видим резултата от втория пробен изпит и ще мислим стратегия.

Общи условия

Активация на акаунт