СЕДМОКЛАСНИК многочлен разлага, мама на Евгени се обляга

• 52 608
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Явно са ме забравили. Сина ми ще е доволен.
Моите мейли от Междучасие отиват в спам. Провери и ти да не са ти там.

# 601
  • София
Здравейте, нещо тази тема доста ми избяга, скочих направо на края.

Уви, и аз нямам имейл от Междучасие..., благодаря, че споделяте - сега ще им пиша.

Нашата първоначална дата беше трети февруари, много ме зарадваха като реагираха веднага, че отпадат изпитите, та успяхме да покараме ски.
дано не ни тръснат само на 10-ти, защото тогава е първата дата на Регалия.

# 602
  • София
Сънчо уви за 09.02 няма свободни места.
Според мен децата от 02.02 автоматично са преместени за 09.02,а от 03.02 за 10.02.
Но това са си мои размисли.

# 603
  • София
Забравили са да ми пратят, здраве да е.
Сега трябва да реши дали да ходи на пробен от 15 часа в неделя и да изпусне курса по БЕЛ или да не ходи изобщо.

Ali97, твоята ще ходи ли в Регалия, да направим една среща?

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 11:26 от Сънчо

# 604
  • София
Ние просто сме имали късмет, че от 02.02 са я изместили на 05.02. Ако беше на по-късна дата нямаше да се яви, заради нейния си курс. Дори и в друг час да е - 2ч. и 30 мин. ПИ + 3ч. курс и идват в повече поне на моята в един ден.
Изпробвах го като сложих ПИ следобед, а курса сутринта, с идеята да си осмисли хубаво предаденото на курса, пък за ПИ каквото стане. Заведох я да хапнем между двете мероприятия, уж се посмяхме, починахме, но след ПИ излезе като препикано мушкато, каза че ще и се пръсне главата и се разрева крещейки ми: "Нека позная, записала си ме на още няколко пробни, преди тези в собствения ми курс" ... и реших повече такива експерименти да не си правя. Явно е емоционално нестабилна за по-големи натоварвания.

# 605
Ние за съжаление пропуснахме пробните в Милениум. За Междучасие, като ви чета как са се разбъркали датите и местата, по скоро не съжалявам. Предстои първи пробен в неговата си школа.
Да ви попитам тази година ще пуснете ли децата на зелено училище? Ние след голяма чуденка решихме да го пуснем..мнооого ни молеше и използвах момента,за да сключим сделка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 606
  • София
Точно се чудех дали да я запиша на ПИ в Регалия преди курса й в неделя, но като прочетох написаното от M_I_A се разколебавам. Щяхме да пропуснем ПИ математика в Междучасие, тъй като имахме отдавна планирано пътуване за датите, когато беше обявено, но сега като го отложиха я записах и там за събота. Тя безропотно понася всичко, но на мен ми е съвестно. Не искам да си побърквам детето. Сега е втора смяна в училище, а това въобще не ни е любимата смяна, защото не й стига за нищо времето. Сутрин докато стане, закуси и трябва да се стяга за училище, а вечер се прибира късно, а й се налага и да учи за следващия ден.

На бяло училище е записана вече отдавна. Не съм имала и грам колебание. То обикновено е през седмицата, а курсът й е през уикенда, така че няма да пропусне. Мисля, че ще й се отрази добре да се откъсне малко от училище и да поспортува (ще карат ски) и това по-скоро би й помогнало да се съсредоточи, отколкото би й навредило.

# 607
  • В царството на игрите:)
Ще има пробни в края на месеца и в Образователни технологии.

# 608
  • София
В Образователни технологии ще има пробни през седмицата 18.02 - 24.02.2019 г.  Има групи и през седмицата, и съботно- неделно. Моят син например е в понеделник по математика и в четвъртък по БЕЛ.

# 609
За бяло училище си е супер - спорт движение..Ние покрай ваканцията откраднахме 3-4 дни за ски, но за зеленото ... там е по-скоро само забавление със съучениците за последна година, точно преди пролетната ваканция и от гледна точка на НВО-то си е загуба на време, но от житейска - си е спомен за цял живот..та колкото и да не ми се искаше, го пуснах...все пак живота не е само учене Blush

# 610
  • у дома с любимите си хора
Искам да благодаря на всички,които споделят ПИ в пощата и на тези,които отделят време да напишат отговорите.Огромно благодаря!
Моето дете все още не е било на пробен и не се очертава да ходи в скоро време.Евентуално април,ако има и не съвпада с уроците в неделя или състезания.Избор на дати за ПИ у "наше село" няма и честно казано ми е кофти за това.На него също.Но е ужасно трудно да размествам уроците от неделя през седмицата заради натоварената програма от по 8 часа,фиксираните часове на тренировки и безкрайните изпитвания в училище.Давам си сметка,че това е безумно натоварване и ако трябва да го хвърля и през седмицата да ходи на уроци и да се подготвя за тях ,е меко казано откачено.През пролетната ваканция също се очертава да има уроци.

# 611
  • София
В Бултест първият пробен е в неделя. Но идея си нямам по какво. Дано девойката знае. Помоли ме да я пусна и на един по математика в Регалия, защото чула, че те са най-близо до реалния. Но мисля това да се случи април. За неделя не знам как ще се справи. Тази седмица е подавач на ATP турнира и гледам, че вече сдава багажа.

Аз смятам, че задължително трябва да има някаква почивка. Иначе КПД-то пада много. Ние планираме Ирландия пролетната ваканция.

Бях ви споменала, че се яви на олимпиада по биология, за да се сдобие с още една шестица и да има шест за срока... И днес шок - класирала се е на втори кръг. Казах й днес да мине да пусне тото.

# 612
И ние чакаме резултати от олимпиада по биология..
Браво на децата, които сами следят и са наясно какво се случва в седми клас! Моят е "накъдето го задуха вятъра"
И аз благодаря за споделените ПИ, а също така и за труда по споделните решения bouquet Така и "аз си сверявам часовника"

# 613
  • нейде там, където ....
В нашата школа по БЕЛ пробният изпит е в събота и съвпада с курса по математика. Предложиха ни друг вариант, но пак не става. Пропуска изпитите в "Регалия" заради олимпиади.... Засега  Twisted Evil Ще прави в нас

Планирам разходки и почивки около трети март, през пролетната ваканция, около Великден ... при всеки удобен случай. Само зеленото ще пропусне, по собствено желание. Подозирам, че е заради приятелите, които няма да ходят.

# 614
  • София
etomira, в неделя в Регалия е изпитът по БЕЛ, на 17-ти февруари е по математика.

Общи условия

Активация на акаунт