СЕДМОКЛАСНИК многочлен разлага, мама на Евгени се обляга

• 52 854
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Маpтеа, и аз стискам палци! Попитай ЛЛ за саpженоp и женшен с гъба pейши - тоник. Изпитана е комбинацията  в моменти на имунен сpив Моята също повpъщаше от Тамифлу-то, но също пpесече.

# 511
Мар теа, скъса ми сърцето, още повече моето човече беше с пневмония през лятото. Бързо оздравяване и да добавя от опит-сурови бадеми за засилване на имунитета.

# 512
  • непостоянно
Мартеа, и аз се присъединявам към пожеланията за бързо оздравяване на дъщеря ти! Най-важното е да са ни здрави децата, пък другото ще го борим в движение.

# 513
  • На топло в неговото сърце.
Бързо оздравяване на детето Мартеа!

# 514
Много ви благодаря за съпричастността! Да, явно в повече й дойде натоварването.
MIA, голямата е да.
Страшно съжалявам, че спря атлетиката миналия срок, просто не успяхме да я наместим като е втора смяна. Липсата на спорт си каза думата.

# 515
  • София
Мартеа, и от мен бързо възстановяване на седмокласничката.

Успех на физиците утре.

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 22:33 от Desem

# 516
Мартеа, и от мен бързо оздравяване! И аз нещо не схващам много тия матури и профилирания в 10 клас... Иначе втория срок програмата на мойта е на модули - поради тази причина имат в седмицата три пъти математика...а първия срок имаха всеки ден...не знам вече кое е по-добре. Така или иначе продължаваме и с школата, чакаме и резултати от първи пробен БЕЛ.

# 517
Аз също очаквам някой да сдъвче информацията за профилирането и да я изплюе на достъпен език. Дъщеря ми Смята, че училището няма значение. Опитах се да обясня разликата между профилирана и професионална паралелка, но аргументите ми не са подплатени. Само хорариумът часове ли е разликата.
Ако си посещава курс, няма ли да допълни часовете за кандидатстване в университет. И без това, без курс не става.

# 518
Може би повече от година, да не кажа две я дъвча и я изплювам в смилаем вид в доста на брой теми обикновено с участието на едни и същи хора. Материята е доста обширна. Форумът предлага чудесни възможности за търсене. Ако нещо наистина ви интересува и не ви се разчита на форуми - ЗПУО, наредба за учебния план, наредба за профилираната подготовка, наредба за документацията...Сайтът на МОН е пълен с нужната информация.

# 519
  • Варна

Ако си посещава курс, няма ли да допълни часовете за кандидатстване в университет. И без това, без курс не става.

Точно там се притесняваме, че може да е проблема - ако нямаш правилния профил , нямаш достатъчно хорариум, който да ти позволи да кандидатстваш в определена специалност в университета. Очевидно най-ощетени ще са децата от професионалните гимназии - в смисъл, че ако си учил в търговската гимназия примерно, после можеш да нямаш шанса да кандидатстваш примерно медицина (защото не си учил достатъчно хкмия в училище) или право (напр липса на хорариум по история). Или нещо друго различно от икономика.

# 520
  • София
Курсът няма как да покрие липсващия хорариум. Знания може би, да. Часовете, не!

# 521
Мерси, Дидева. Да беше по конкретна, грешка нямаше да имаш. В сайта на МОН, съм индианец.

Какъв е проблемът с хорариума, ако си го наваксаш с курс?

# 522
Както видяхме тези дни и хорариумът не винаги е достатъчен, за да се покрият изискванията за определени висши училища.
Мерси, Дидева. Да беше по конкретна, грешка нямаше да имаш.
По-конкретна от кое? Достатъчно е да изпишеш наименованията на наредбите в търсачката или да проследиш постовете ми във форума.

# 523
  • Варна

Възможността да те допуснат да си подадеш документите за кандидатстване или въобще да бъдеш допуснат до приемен изпит.

# 524
Възможността да те допуснат да си подадеш документите за кандидатстване или въобще да бъдеш допуснат до приемен изпит.
Всъщност проблемът е, ако изискат определен хорариум за признаване на оценката. Досега не съм чувала да искат хорариум за подаване на документи или явяване на изпит. Но и хорариумът може да е недостатъчен, ако се изисква определено учебно съдържание.

Общи условия

Активация на акаунт