Кое е нормално и кое не?

• 16 744
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Не се наемам да определям кой какви странности/"ненормалности" има по отношение на детето си, но мен лично винаги ме е напушвал смях, като видя майка да изпишква 4-5 годишното си дете зад някое дърво, заобиколени от другите зяпащи дечурлига наоколо....  Smiley

Не възприемам като нормално спането в едно легло на дете и родител, сътоветно не съм спала със синовете си в едно легло.Освен по изключение:с големия 3 вечери в болница-беше на 2 годинки, с малкия една нощ, когато спря тока, за да го топля, беше на около 2 месеца.
Това е.

# 91
Ама моля ви се, ще травмирате и животинките.
Аз, например, винаги покривам котката, когато се преобличам.
Joy
Joy Joy Joy
От утре и детето и котката с едно одеялце пуф .. Ааа воайори
Внимавай да не ги задушиш с това одеалце, че тогава наистина ще има драма.

# 92
  • София
За спането - много зависи от самото дете. Не ми се разказва цялата ни история, но сега лягам за около половин-един час до първокласника, да заспи.

# 93
  • София
На мен ми е важно да се наспиваме, което значи, че ако детето спи спокойно в моето легло, си спя с детето. Малките са още във възрастта на кошмарите, всеки е взел по едно и сме по-спокойни. Няма да ми е кеф да спя с мъжа си, ама да ме вдигат по тревога от другата стая. Впрочем кой къде спи няма отношение към интимността, така че борбата да се отдели дете, което не иска да се отделя, е малко безсмислена. Като станат на 10, все ще се отделят, няма все с нас да спят.
Подкрепям. Един от първите съзнателни спомени ми е как стоя сама в тъмното в коридора и плача пред вратата на спалнята, където спяха родителите ми. 80-те години, живеехме в чужбина в огромна къща (под наем). Била съм отделена в самостоятелна стая още на 2. Много ме обичаха иначе, но това със спането беше закон, сакън да не се разглезя. Е, благодарение на тази политика, получих ужасяващ страх от тъмното, който успях да преодолея чак като възрастна.

Дъщеря ми си има детска стая, но проклета да съм ако я принудя да я ползва насила. Хич не ми пука кой какво смята за ненормално, водя се по детето. Тя знае, че във всеки един момент може да се премести и е спокойна.

Иначе свекърите ми не спят заедно от млади - свекър ми хърка ужасно и свеки е избрала навремето здравето си, пред това какво ще кажат хората (по онова време не е било прието). Все още са стабилно семейство.

# 94
Следващата ми цел в живота е отделни съпружески спални, за всеки по една.

# 95
  • София
Аз искам просто спалня!
Мм 90 процента ще дреме на дивана пред тв-то.

# 96
Е има по-спокойни деца, които нямат нужда от родителите си за да заспят или които не се будят нощем. Ама да го поставиш за правило и да ти е неприемливо, ако се случи. Що за хора сте, чета и недоумявам?

# 97
Аз затова съм забранила поставянето на ТВ в спалнята. Аз изобщо не мога да заспя ако някой гледа телевизия, и само някакви цветове се отразяват в стената, много ми е дразнещо.
В много други теми е ставало дума, че ако се взема детето в леглото на родителите, ще им попречи на интимността. При нас леглото на дъщерята е още в спалнята, нямаме друга спалня просто. Това означава ли да спя на дивана, че сакън нарушим моралните порядки, или да я пратим нея да спи в хола, че ние да правим секс само в спалнята? Айде, нема нужда.

# 98
Какво толкова се изписа за 7 страници,при това в леко дублирана тема Simple Smile
И на мен ми е по-удобно детето да спи при мен,ако иска /кошмари,гушливост,температура...какво ли не.При това ние не гледаме ТВ,четем,та не само гледането на ТВ води до кошмари/
Когато спи в стаята си се будя няколко пъти през нощта и понякога я проверявам-тя се върти ужасно много,пада,открива се../,та и аз не мога да се наспя.
Родителите на някои от приятелките и /англичани/имат отделни спални,така че това за интимността е смешно

# 99
Ами ние с ММ спим с отделни завивки. Наложи се след като спа отвит една година и накрая ни писна. Важното е да се наспиш, а не да робуваш на някакви си измислени теории и порядки за интимността.

# 100
  • София
Ами ние с ММ спим с отделни завивки. Наложи се след като спа отвит една година и накрая ни писна. Важното е да се наспиш, а не да робуваш на някакви си измислени теории и порядки за интимността.
Ами съжалявам, Ели, но щом спите с отделни завивки, бракът ви няма да изкара. Готви се, да си знаеш.

# 101
  • Русе
Ние от 10 години спим с различни завивки. И то защото малкото е между нас.
Кога да се готвя за развод и дали трябва да мина през психиатър?

Joy

# 102
Може и с една завивка да спим, само да намеря къде се продават завивки 3Х4 метра...

# 103
  • София
Нашето легло е широко към 170 см, така че все едно спим отделно. С отделни завивки, мм спи с вълнено одеяло. Брр.

# 104
Мъжът ми не понася общи завивки. Следователно е трябвало да се разведем още преди да сме били женени.

Общи условия

Активация на акаунт