ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #12 [257]

• 48 501
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...
Ще гледаме Чачо след малко във “Вътрешен човек” по бТВ Joy

# 676
  • Sofia, Bulgaria

ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 677
  • Яко в Матрицата...
Искре, смешна или не, новина си е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
  • Sofia, Bulgaria

Новина си е верно Ренка Sunglasses Joy

# 679
  • Яко в Матрицата...

Даже си го пуснах Joy

# 680
  • Sofia, Bulgaria

Даже си го пуснах Joy

И аз Joy ама за мзлко  Stuck Out Tongue

# 681
  • Яко в Матрицата...
Да, първите 5 минути ми стигнаха, не става с дублаж Joy

# 682

Рени 🤗
Изгледах си го от до!!
Нищо, че диелога ми звучеше....нескопосан🤨🤨
Ама, Сарп ми напълни очочките😍😍

# 683
Привет Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз едно, че не обичам да се връщам назад и да гледам и нищя едно и също с години Joy все едно няма какво друго да гледам. Второ, че точно този сериал с дублаж губи поне половината от качествата си.
малко снимки от бтв

# 684
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ама, Сарп ми напълни очочките😍😍

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Здравейте,

И аз това си мислех, колко ми липсв един такъв Чачо. Отпуснали са цял един час екранно време, да не повярвш. "Нов", трети глас за Чачо. Не знам дали и в Делибала не беше същия. Thinking
Аз тъй като съм далеч от турския, не ми пречи, но вас ви разбирам. Майката звучи малко младежки, ама нейсе...
Дали Чачо ще се върне към турските дизита? Ранини или Бирсен, бяха писали, или греша, че след снимките на 3 и 4 сезон, ще има игрален филм Thinking

# 685
Таре, ами аз грам английски не знам, Stuck Out Tongue Winking Eye но и американските и английски сериали и филми винаги ги предпочитам със субки. Дублажа ми пречи и то много. Друго си е да слушаш интонацията на актьора, вместо дубльор, който колкото и да е добър, не може да пресъздаде така емоциите на героя.
Чета тук във форума, че чакат да им пуснат нещо по ТВ-то, че да гледат на голям екран. Все едно не може да си пуснеш от компа на ТВ-то и пак да гледаш на голям екран. Но всеки си знае какво и как да гледа. Joy

Може да снима филм, но сериал едва ли. Честно казано предпочитам да не го прави. Joy Като гледам какво снимат.. ади нЕма нужда. Joy Едно и също е, едно и също се върти.. само лицата се сменят. Как пък не им писна.

# 686
  • ... да усещаш мириса на море ...
Абсолютно си права, Ани. Точно по същите причини и аз харесвам субтитрите. Да прибавим и това, че телевизиите са скрънзи, и с 2 женски и 3 мъжки гласа, които не винаги пасват като тембър, дублират една дузина герои. Недостатъка на субтитрите е, че не може да се преведе всичко, но си имахме прекрасно преведени песни, които, особенно за турските сериали и филми, никога не са подбрани случайно. Това, което имах предвид за знанието на езика е, че можеш да "хванеш" диалекта примерно, жаргона, играта на думи, спецификата на изказа и т.н.  Ето аз, участвах в превода, но превеждах от руски, и въпреки, че слушах оригиналната фонограма, въобще не съм доловила спецификата в говора на Рижавия или на Кебапчията/Касапина.. А за вас, това е било още една допълнителна черта към спецификата на образа.
Да си призная малко ми липсва онова време.Как ни беше организирала само Hug. Първо, всички "кокошчици", които превеждахме, след това Лили, която трябваше да прегледа всичко (подозирам, че за тези, които превеждахме от руски, доста е трябвало да редактира), момичетата, които редяха субките. На мен ми беше любопитно, интересно, забавно.  Тогава всяка седмица имахме тема/и за разговор/обсъждане. А сега? Сякаш нищо не се случва. То се случва, но ние не знаем за него... Disappointed Е, те така...

пп
Много хубави снимки на Чачи/Сарпче си сложила Heart Eyes

# 687
Привет. Stuck Out Tongue Winking Eye
Таре, аз говоря за специфичният тембър на Рижавия (постигнат чрез някакво нещо си, което е било в устата му през цялото време. Иначе актьора не говори така.) и специфичният начин на изразяване на татко Джелял.
Превода на Вътре се получи много, много добре. Постоянно има положителни коментари за него и има много гледания. Мисля, че се справихме много добре и няма как дублажа да предаде по същия начин емоцията на сериала.
Не ми липсва на мен онова време. Joy Доста трудоемко си е и си трябва време. Затова се чудя на тези дето превеждат по няколко сериала наведнъж. Аз съм в пенсия от преводи. Филм на Чачо мога да се хвана да превеждам, но сериал едва ли.

Очаква се интервю с Чачо за някаква грузинска ТВ.

# 688
  • Яко в Матрицата...
Привет Grinning

Няма новини, за съжаление, и какво да пишем. Липсва ми хортуването тук, но ... дано да е временно. Не виждам, обаче, как Чачо ще се завърне на екран в Турция. Освен, ако не се включи и той в някой военно дизи Rolling Eyes

# 689
Привет Grinning

Няма новини, за съжаление, и какво да пишем. Липсва ми хортуването тук, но ... дано да е временно. Не виждам, обаче, как Чачо ще се завърне на екран в Турция. Освен, ако не се включи и той в някой военно дизи Rolling Eyes

Викаш командос да става Joy полицай беше вече.. лИбовник не ми се вярва да иска да играе Joy остава военен .. или някой султан Joy то общо взето това са ролите в дизитата Joy
да е жив и здрав. Мисля, че ще направи някой филм, не сериал. После може да заснемат още два сезона на Пазителя.. после пак филм.. и после да мине зад камера. Така ги виждам аз нещата.

Общи условия

Активация на акаунт