Смеят се, гукат и плачат - НОЕМВРИЙЧЕТАТА сладки с мама се закачат!

• 58 459
  • 414
  •   1
Отговори
# 90
Правя промивка на носа.

# 91
Здравейте, момичета Simple Smile
Марина от една седмица заспива между 23ч.и 00:30 и за следващо хранене става чак към 6-7. Оправям я и спи до 11ч. Това означава, че нощното хранене вече го прескача. От една страна това ме радва, разбира се, аз се наспивам..от друга ме притеснява кърмата да не спре. Ноо каквото такова - ще експериментирам.
Реших да включа в менюто си леща и боб. При нея ефектът беше малко повече пръцкане от обичайното (но без болки и свиване) няколко малко изцапани памперса и един мноооого пълен. Тъй като отдавна не бях яла леща (а обичам много) изядох две купички. Така, че тези от вас, на които бебетата им нямат колики и обичате да си хапвате бобови може да опитате първо с малко количество (така направих с боба - един черпак само) и да видите какъв ще е ефектът Simple Smile

# 92
  • Bарна, морето, сините вълни
Моника също заспива към 22:30-23:00 и се събужда в 07:00-08:00 и то доста време вече. Колики няма от почти 3 седмици, но все още някак не смея да хапвам боб и леща, за да не се върнат. А толкова много обичам. Но наистина един черпак за проба е добра идея.

# 93
И аз много обичам и затова се реших да пробвам. Но един ден бях пила фреш от портокал, може би към 400мл и я болеше коремчето, свиваше се и плачеше малко вчерта преди да заспи. Така, че фреша ще го пробвам пак по-нататък.

# 94
Ихаа звучи много яко сън между 23 и 7ч. 😁 Благородно ви завиждам 😄 Снощи я приспах към 12 - 12.30, храних я в 3,5 и 8ч. Но вчера поспа доста през деня, така че имаме напредък 😊

# 95
  • В сърцето на любимия човек
И Мария снощи спа от 23:30 до 6ч (последно яде към 22:30). Такъв рахат не съм имала с Йоан. Естествено за да няма "празно" той се буди нощес към 3ч и после в 5ч, но се надявам и при него сънят скоро да се нормализира (имаше няколко нощи напоследък, в които не се е будил).

# 96
В общия случай май момиченцата се гледат по-лесно от момченцата...

# 97
При мен е обратното. С дъщеря ми беше много трудно, а сега с момчето всичко е по-лесно. Не мисля, че е от пола, просто характер.

# 98
  • Варна
Определено има значение и дали е на кърма или ам. Баткото го кърмех и дълго време ходих като халосана  Simple Smile Сега малката е на изкуствено мляко и се родих. Има си режим и всички се наспиваме.

# 99
  • В сърцето на любимия човек
При мен и двамата са кърмени, но по начало са много различни, не е само до пола. Може би и аз самата ги отглеждам различно - с първото дете вниманието е само за него, с второто не можеш да си позволиш да пренебрегнеш нито едно от двете деца и затова гледаш да разпределиш времето и вниманието си според нуждите и приоритетите. Ако и двете ревнат едновременно, обслужваш по-спешното ( не, че счупената ръка на робота е маловажна Wink , но мокрото дупе е малко по-напред в класацията ).

# 100
  • София
Аз ядох супа от червена леща два дни подред и нямах никакви проблеми. И също след фреш от портокал малкия не се чувстваше добре.

Аз кърмя по 5-6 пъти на нощ, но пък двамата си спим до 10-11 та въобще не съм усетила недоспиване. Нощно време също свикнах - ставам, взимам бебето, кърмя, оригвам и го връщам в леглото. Понякога даже се разсънвам и си чета форума, фейсбук, чатя с някоя приятелка с бебе или се разхождам до хладилника Simple Smile

# 101
  • Bарна, морето, сините вълни
[Лаленце, станала си нощна птица.
Аз, ако не се наспя добре през нощта, колкото и да спя през деня съм кисела, нервна, зла... Винаги съм била такава.

# 102
[Лаленце, станала си нощна птица.
Аз, ако не се наспя добре през нощта, колкото и да спя през деня съм кисела, нервна, зла... Винаги съм била такава.
По същия начин съм със съня. Едно лято работих на смени и след нощните ми беше много трудно със спането през деня.
Малката днес ми спря тока. Вчера ми беше хубаво като спа почти целия ден. Днес от обяд досега почти не е спала. Сега баща й я разкарва из апартамента, аз хапнах като хората и се изкъпах. Не е крива, но си иска вниманието. Отделно цял ден пуска лиги и връща мляко и сигурно 6 пъти я преобличах. Въпреки всичко като ми се усмихне и всичко ми минава ❤ просто физически се чувствам като сдъвкана и изплюта, защото и снощи не спахме много. Помрънках си 🙂

# 103
Аз да ви се оплача , че Ева е болна и сме на антибиотик от вчера Cry Пробвахме  3 дни с хомеопатия , но нищо не стана- дробчетата бяха чисти , но секретът от носа стана много и гъст и тя направо се давеше от кашлица и решихме да не рискуваме. Много ги пазете бебетата. Чувствам се виновна , защото напоследък идваха много приятели вкъщи , всички я гушкаха - а не карах никой да си слага маска.

# 104
yyoana бързо оздравяване на Ева! Дано се оправи скоро и вие да сте спокойни. Този грип е масов. Трудно е да се опазиш здрав сред толкова много болни.
И аз съм така със съня. Първия месец като ставах през кратки интервали и аз бях много зла Grinning Спомням си в училище когато бях първа смяна си лягах в 21ч. за да мога да се наспя Grinning Това неспане най много ми тежеше, радвам се, че бързо отмина.

Общи условия

Активация на акаунт