Смеят се, гукат и плачат - НОЕМВРИЙЧЕТАТА сладки с мама се закачат!

• 58 467
  • 414
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, мами! Включвал съм се един два пъти, но не съм се представила Simple Smile Имам момиченце Дилея, роди се на 18 ноември, нормално! Кърмим се за сега Simple Smile Имаме и кака на 4 и половина г. Трудно си е с две деца, ама пък е много хубаво Simple Smile  Искам да ви питам мерили ли сте температурата на вашите бебчовци? Понеже аз от началото на януари я меря почти всеки ден, заради едно хъркане на носа и следобед термометъра показва 37.2  по- късно 36.7 - 36.9 различно! Говорих с педи и тя каза, че е нормално, но аз все още се притеснявам, макар че вече мина почти месец

# 106
  • София
Yyoana, бързо да оздравявате Flowers Four Leaf Clover

Аз много обичам да спя, и това ставане нощем ми разказва играта. А през деня няма кога да спя и като ми се натрупа умора, става страшно.

Иначе и аз докато го кърмя нощем си ровя в телефона, за да не заспя Simple Smile

# 107
  • Bарна, морето, сините вълни
Оф, като заговорихте за грипа. Много ме е страх. Sad
Мъжа ми беше вече болен по-предната седмица, аз също бях много отпаднала, със суха кашлица и много хрема. Моника също имаше много запушен нос, кашляше и кихаше. Имах и болка в лявата гърда, леко подута от долната страна, педиатърът каза, че в възможно да е било от болестта. Пия си Бизона. Дезинфекцирам като луда... Никъде не се показвам но много ме е страх, че в ресторанта, където работи мъжа ми, има колежка, която работи и в болница и вчера са се борили за живота на двама души... Оф, направо психясвам. А никога не съм била маниак на тема чистота и пр.

# 108
Здравейте, мами! Включвал съм се един два пъти, но не съм се представила Simple Smile Имам момиченце Дилея, роди се на 18 ноември, нормално! Кърмим се за сега Simple Smile Имаме и кака на 4 и половина г. Трудно си е с две деца, ама пък е много хубаво Simple Smile  Искам да ви питам мерили ли сте температурата на вашите бебчовци? Понеже аз от началото на януари я меря почти всеки ден, заради едно хъркане на носа и следобед термометъра показва 37.2  по- късно 36.7 - 36.9 различно! Говорих с педи и тя каза, че е нормално, но аз все още се притеснявам, макар че вече мина почти месец

Здравей, добре дошла! Много красиво име! Heart Аз имам термометър на MyKi Care и понеже Каката е със Скарлатина веднага го сложих на бебето за да я следя. Е, щях да се побъркам какво й е. Понеже термометърът следи постоянно температурата аз гледах как от 36 и малко се качва до над 37 за кратко и пак спира. Прилагам скрийн шот. Доста се ошашках в началото, но мисля, че е нормално и не е повод за безпокойство.

Виж тук, пък, рязко и за минута каква Т вдигна!

# 109
Nellys, нашата педиатърка, каза че между 4-5ч не трябва да надвишава 37,5 измерена в дупето. Казвала е че е мормално да има прохърквания и да следя - има ли детето апетит, има ли промяна в жизнеността, кашля ли има ли температура над 37,5. Ако им едно от тези, веднага търсиш медицинска помощ. Малкия ми вдига и 37,4 при колики, но много рядко.

# 110
Педиатърката и на нас ни каза че температурата варира през деня и е нормална! А аз и я меря От 1 януари с обикновен термометър под мишничката и температурата си е все така стига до 37.2 макс и после си спада! Иначе си е жизнена

# 111
Ехооо? Hands Wave Знам, че сте заети, но аз имам въпрос: от къде мога да си поръчам сутиен за кърмене? Търся по-голям размер, а навсякъде има само B и С Neutral Face И ако може да не е много скъп - нагледах се на такива по 60-70лв., но няма да се прежаля. People No Good

# 112
# 113
За кърмене имам два сутиена, две бюстиета и още един памучен сутиен всички от H&M. Сутиените са малко неудобни (поне на мен), но памучния сутиен и бюстиетата са супер. Даже спя с тях (с мисълта да не виснат гърдите) Stuck Out Tongue Winking Eye  Имам и потник с пришити подплънки, който също е удобен особено когато кърмя навън. Доволна съм. Сега имат намаление в сайта и могат да се вземат на добри цени Wink

# 114
Лъки Би, кой размер търсиш?

# 115
Лъки Би, кой размер търсиш?
80/85DD или Е

В сайта на H&M както винаги намалените модели са последни бройки и размерите са силно ограничени... Confused А и колкото пъти проверявам във физически магазин - пак няма с по-голяма чашка. Същата работа и в LC Waikiki Neutral Face

# 116
Ако искаш да хванеш намаление е добре да следиш. Но те на редовна цена не са по 60-70лв. Най много са по 45 и то два броя на тази цена. Моите са рсзмер 85D и като качество си струват, удобни са.Само в lcwaikiki съм виждала по-евтини сутиени за кърмене, но не намерих размер и не си купих, затова нямам наблюдения за техните сутиени.

# 117
  • София
Аз имам сутиени от Лидл и НМ, но не ги нося. Ползвам потници за кърмене и ми е много по-удобно. Имат същата поддръжка, но не си оголвам корема и кръста при кърмене.

# 118
  • София
Не по темата точно, ама в Лидл имаше страхотни пижами за бременни и кърмене тая седмица. Тип прегърни ме горнище, супер дизайн и материя. Официално ми е най-любимото нещо за носене, а е 20 лв...

# 119
  • София
На Лидл сутиени имам два, размер 80Д. Единия ми е горе долу добре, другия много е дразни. Имах и един на Canpol, но и той нещо не беше ОК.

Най-удобен ми се оказа този на Триумф, 46-47лв. Него обаче си го пазя само като излизам навън Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт