Не може да мислиш за някого, ако той не мисли за теб.

• 13 892
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Аз го разбирам по друг начин явно.

Подкрепям те. Това,че повечето явно не разбирате смисъла на мисълта,по-добре не пишете глупавите си изводи. Simple Smile
Не са изводи, а факти. Simple Smile

Ти се опитваш да вадиш отчаяни изводи, базирани на "дрън-дрън-та-пляс" реплики.

П.С. Джейсън Стейтъм мисли за мен, да знаете!

# 16
  • София
Ми не ме интересува кой за кой мисли,не е нужно да се отчитате.Grinning

# 17
Е, няма нужда от просташки интерпретации на практични домакини.

# 18
  • София
Нещо се обърка Grinning

# 19
Аз го разбирам по друг начин явно.

Подкрепям те. Това,че повечето явно не разбирате смисъла на мисълта,по-добре не пишете глупавите си изводи. Simple Smile

Е, ние поне стабилно обяснихме защо мисълта е глупава. И тъй като няма какво да кажеш, да докажеш или обориш, колко му е да наречеш другите глупави.
Много детинско и елементарно.

А сега ако не ти харесват коментарите, се запитай защо си пуснала темата.
Никой не е длъжен да мисли глупости като тебе.
Чувствай се свободна и да заключиш темата.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 22:42 от Елора

# 20
  • София
Какво мислите за думите на Петър Дънов : " Искате ли да знаете дали един човек ви обича? Ако мисълта за този човек никога не изчезва от съзнанието ви, ще знаете, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате. " мислите ли,че има някаква истинност? Според мен е така. А според вас? Blush
Абсолютно невярно и смехотворно твърдение според мен.

# 21
През 1906 г., преди Събора във Варна, някой Го пита:

– Г-н Дънов, Вашето мнение за проявите на духовете…?

Тук няма никакъв „г-н Дънов”! Той си замина отдавна.

Тук ви говори Духът на Истината

При спор на Събора (1906 г.) Учителят мълчи. Някой казва:

– Има думата г-н Дънов. – Лицето Му светва и Той казва строго:

Тук няма никакъв г-н Дънов! Аз съм Господ, който се проявява чрез неговата душа. Забравяте, че мястото тук е свято. Засрамете се!”

http://alfyola.com/?p=881

п.п.Та..Не,че нещо,ама..Що се осмелявате да оспорвате думите на Духът от лампата,пардон,на истината,т.е.самия Господ?
Срамота,начи.. Crazy

И..Сирено,Джейсън не обича само теб,ако искаш пък мноу да знаеш..И аз честичко го мисля..

# 22
Какво мислите за думите на Петър Дънов : " Искате ли да знаете дали един човек ви обича? Ако мисълта за този човек никога не изчезва от съзнанието ви, ще знаете, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате. " мислите ли,че има някаква истинност? Според мен е така. А според вас? Blush
И според мен е така.
Като уточнявам, че това "важи" за хора в двойка.Наистина между хора, които се обичат се създава една такава, необяснима връзка....на нас с мъжа ми например, често ни се случва следното, взимам телефона да му звънна и той звъни в ръцете ми, обажда ми се той, изпреварил ме е с 1-2 секунди.И обратното също, изпитваме желание да се чуем по едно и също време.
Понякога се оказва, че сме мислили за едно и също в един ден, почти по едно и също време....
Има и доста други подобни "съвпадения", които се дължат пак на една такава, "телепатична" връзка, създадена през годините между двамата.
Но това за мен е фина материя, не я разбирам, затова не се наемам да я разгадавам или обяснявам.

А това за "мисля за този или онзи бунак по света, значи ли, че и той мисли за мен?!" са откровени простотии и показват едни други неща за автора им, основно тотална липса на емпатия.
Но, всеки си е такъв, какъвто е, не можеш да промениш същността си.

# 23
Лигавя се, разбира се, но това е защото изпитвам дълбока антипатия към Петър Дънов, освен към псевдо-благата му мутра и към изказа му. А последователите му са още по-неприятни кукувици, които имитират и мутрата, и изказа.

# 24
Авторката на темата да ни обясни какво не разбираме все пак... Ако може, де.

# 25
ето за това е добре, като не разбираш нещо, да не го четеш.... Та, една неприятна кукувица с липса на емпатия твърди, че е по-добре да попречиш на един човек да се самозаблуждава, от колкото да го подкрепяш и след време да четеш теми от сорта "толкоз го обичам/време посветих и т н пък той....е с друга" и подобни. Просто от едното "мислене с мисъл" не следва другото, това е. Ще дам личен пример - имах връзка, много хлътнала и постоянно мислех за него; е, след време разбрах, че за него не е било така. Тази емпатия, в която засилвам някого по нанадолнището, чиито бъдещи проблеми аз няма да бера не я разбирам и не, не я изпитвам. И ако човек не е готов да понася критика не е за този форум..и не е подготвен за живота.

# 26
Не можеш да попречиш на никого да се самозаблуждава. Не е и необходимо.

# 27
Някой си пожела Джейсън....молбите ви са чути...и изпълнени.

# 28
Късно е, либе, за китка, вече излюпих три дракона:)

# 29
Може да е вярно, когато мислиш за тази любов, която си я проектирала върху някой друг, и в същото време някой друг, който има същото виждане за любовта мисли за теб, демек мислите ви за любовта се срещат извън материята

Общи условия

Активация на акаунт