♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Безжизнени ~♡ Сблъсък ~♡ Гарван~♡Тема 75

• 98 304
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
bibisitа, Hug може би имат право до някъде феновете, че присъствието на Башак около Киво по време на снимки не е добре за продукцията, но...Angry  

А, с Туба като не си качваха снимки в социалните мрежи , да не би да се получи.Nerd

Скрит текст:

# 706
  • Варна
Привет : ) момичета! bouquet
Писала съм го преди, но наистина и за мен Киво изобщо го няма в общите им сцени. Или има тотално разминаване в разбирането за образ от него и екипа. Погледнах до средата последната серия. Малко има наченки на нещо, но ... слабо. Но ми направи впечатление  сцената с Адем ли беше? - полицая предател - и там много беше преиграно, чак този Адем гледа като паднал от Марс и се чуди какво става.
И за Туба - категорично не ми харесаха. Едно дето аз не я харесвам по принцип, но и сцените им бяха без никаква енергия, химия т.н.
Чак вчера разбрах ,че Онур е бил съпруг на Туба : ))))) и знам ,че по времето на филма с Къванч се е развеждала и явно не й е било до снимки.
Но след като се бракува : )))) Къванч не става, да ходи да си гледа жената Wink Голямо дърво е станал и лекинко е надменен с вирнат нос Stuck Out Tongue Winking Eye

Борко продължава да ми е 50/50 . Има места , където си му се получава и има , където хич го няма.
Но до колкото историята и сценария са добре мога да го изтърпя. И тази песен Open Mouth - удариха 10-ката с нея.
Simple Smile

# 707
  • Яко в Матрицата...
Добър ден!

Бях си казала, че няма да коментирам, ама като ви чета, сърце не ми дава да не се изкажа Joy Обещавам - за последно ще е и предварително да ме извинят тези, на които няма да им хареса написаното от мен Hands V

Аз пък харесвам и двете двойки Joy, виждам и химия помежду им, в точната доза. Историите на любовта им малко си приличат. Влюбили са се един в друг още от деца и са се изгубили по някое време - по-рано или по-късно. Но въпреки това любовта им е различна, през различни изпитания са минали, а и няма как едни и същи чувства да бушуват в различни хора. Дила например няма нищо общо със Зейнеп, въпреки че и двете изпитват чувство на вина към любимия. Едната е станала причина любимият да премине още като дете през ада, другата го е оставила, защото е искал да стане полицай и се е страхувала, че ще го изгуби като баща си.

Ако не Ви харесва играта на Баръш и Бурджу си я коментирайте в темата, която следите, в която не бих се намесила да коментирам, както Вие го правите сега в тази тема.
Доколкото знам това е единствената тема, в заглавието на която фигурира "Кузгун" или съм пропуснала нещо?

Къванч направо саботира проекта.
Много силно изказване Hands V Не искам да се изявявам като защитник на когото и да било, но Къванч едва ли би влязъл в някой сериал, за да го саботира... Толкова усилия, за да хвърли сянка върху името си, което е създавал дълги години и с много труд. Може да не се харесва играта му, както на мен не ми харесва тази на Баръш, но съм убедена, че и двамата влагат сърцето си в тези роли. Иначе нямаше да са на снимачната площадка.

Като казах Баръш - вчера си пуснах отбрани моменти от КА, ми много му отива тази роля, писана е за него Simple Smile

# 708
Според мен, спрямо сценариите си всички се справят чудесно. Дори укорявайки Туба- не сте прави- партньорството и с Къванч и там създаде запомнящ се филм. Не можем да се примирим, че това са различни истории, които любимите ни актьори пресъздават. Искаме да си съхраним усещанията от ЛПН или СЮ. Но това са различни герои. На мен единствено у Елчин нещо не ми достига- изглежда доста възрастна и уморена. Но може би това искат от нея.

# 709
  • Варна
Рени - права си, може би малко по-силно се изразих. Но само като предположение, не като сигурна констатация.

Понеже ми пратиха интересно лично събщение : )))))
Момичета bouquet - не е нужно да се  приема толкова крайно всяко мнение ; )
Извинете , ако някой се е почувствал неприятно.  bouquet

# 710
  • Яко в Матрицата...
Рени - права си, може би малко по-силно се изразих. Но само като предположение, не като сигурна констатация.

Понеже ми пратиха интересно лично събщение : )))))
Момичета bouquet - не е нужно да се  приема толкова крайно всяко мнение ; )
Извинете , ако някой се е почувствал неприятно.  bouquet

Във форума си служим само със слово и емотиконки, получават се недоразумения, няма как Simple Smile

# 711
Един проект никога не е зависим само от един фактор  Peace Актьорска игра, която всеки възприема различно, сценарий, който всеки разбира различно, реплики и думи, които всеки осмисля различно  Peace Ние сме различни, възприятията ни са различни, нормално е да виждаме различно едно и също нещо  Wink Всеки има право да си изкаже мнението, а дали ще срещне съмишленици или опозиция, това никой няма как да предвиди  Hug Но точно различните мнения предизвикват дискусията, затова нека всеки се изказва спокойно и не се впечатлява толкова от това, което не му харесва  Whistling Вкус приятел няма, както казват старите хора  Peace

# 712
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Рени  Hug

Добър ден!

Бях си казала, че няма да коментирам, ама като ви чета, сърце не ми дава да не се изкажа Joy Обещавам - за последно ще е и предварително да ме извинят тези, на които няма да им хареса написаното от мен Hands V

Аз пък харесвам и двете двойки Joy, виждам и химия помежду им, в точната доза. Историите на любовта им малко си приличат. Влюбили са се един в друг още от деца и са се изгубили по някое време - по-рано или по-късно. Но въпреки това любовта им е различна, през различни изпитания са минали, а и няма как едни и същи чувства да бушуват в различни хора. Дила например няма нищо общо със Зейнеп, въпреки че и двете изпитват чувство на вина към любимия. Едната е станала причина любимият да премине още като дете през ада, другата го е оставила, защото е искал да стане полицай и се е страхувала, че ще го изгуби като баща си.

Ако не Ви харесва играта на Баръш и Бурджу си я коментирайте в темата, която следите, в която не бих се намесила да коментирам, както Вие го правите сега в тази тема.
Доколкото знам това е единствената тема, в заглавието на която фигурира "Кузгун" или съм пропуснала нещо?

Къванч направо саботира проекта.
Много силно изказване Hands V Не искам да се изявявам като защитник на когото и да било, но Къванч едва ли би влязъл в някой сериал, за да го саботира... Толкова усилия, за да хвърли сянка върху името си, което е създавал дълги години и с много труд. Може да не се харесва играта му, както на мен не ми харесва тази на Баръш, но съм убедена, че и двамата влагат сърцето си в тези роли. Иначе нямаше да са на снимачната площадка.

Като казах Баръш - вчера си пуснах отбрани моменти от КА, ми много му отива тази роля, писана е за него Simple Smile

Абсолютно с две ръце се закачам за твоя пост  Peace Peace Peace.
Съгласна съм със всяка дума, че и препинателните знаци даже   Peace Wink

# 713
#нямадаблагодаря

Скрит текст:

# 714
  • AMS

Имах доброто желаниe да пиша в тази тема по същество.
 Уви няма да се получи макар, че съм гледала
 и гледам три сериала от заглавието.
 Харесвам и Къванч, и Баръш, както  и Ибрахим, и Ча, и Керем, ...
 Харесвам партньорките им в различните проекти, които съм гледала.
 За сериали, за епизоди, които не съм гледала и не гледам - не се обаждам.
 Тук дискусията излезе от нормалното.
 Да, всеки вижда различно, но доводите, които посочва,
 са с обиди и за сметка на проект, колега, партньор / партньорка и ...
 Тъпо, субективно и най-вече необективно.
 А на мен ми харесва обективността.
 Необективно е сравнението между  Къванч и Баръш.
 Обидно е и за Елчин, и за Бурджу, и за всички.
 Единият е в пика на своята кариера, а другият е в началото.
 Успех и на двамата!!! Успех на всички!!!
 Особено необективно, според мен, е написаното за Вели.
 Явно не е гледан Онур  в Родината ..., Спомни си Гюнюл, ...
 Неговата сила, според мен, е като режисьор.
 /пример филма Още - продукция на АЯ /.
 Та няма да ми се получи и за напред в тази тема.
 Но няма и да ми е за пръв път в този форум.
 От такъв Сблъсък с Гарвана, нищо ново няма да науча.
 Няма нищо по-старо  от химии, целувки, разводи, от сватби,
 припадания, ток и жица, не ме грабва, засенчвания, ...
 Тъпотията за Башак и Туба пак изплува, сега в нов вариант с Елчин.
 За протокола и двата проекта са на АЯ и Башак е част от АЯ.
 А това за "саботирането" от страна на Къванч, е пълен Абсурд.
 Къванч да саботира проекта на кума си Керем Чатай
 и приятелят си У.Байрактар е най-голямата глупост.
 Декламацията, за съжаление се отнася за бълг. актьори.
 И накрая - "На който не му харесва да не ме чете.",
 за мен означава - не пиши и не чети темата изобщо.
 Ами добре. Така да е.
 Успех в следващата нова тема, без мен.

# 715
След всичко казано/написано да разбирам ли, че смисъл от нова тема няма  newsm78 Всеки да си направи отделна тема за сериала, който гледа, и да си пише там, така май ще е най- добре  Thinking

# 716
Най добре е за гарвана, явно всички сте върли почитателки на баръш , а Сблъсък не ви се нрави ту Елчин уморена,състарена Къванч саботира проекта,няма химия и физика, а при гарвана висок професионализъм

# 717
След всичко казано/написано да разбирам ли, че смисъл от нова тема няма  newsm78 Всеки да си направи отделна тема за сериала, който гледа, и да си пише там, така май ще е най- добре  Thinking

Интересна идея, Темпи  Hug Ще си Грачим на воля самостоятелно и самодостатъчно, Сблъсквайки се из необятните коридори на мамата  Joy  Joy  Joy Я в следващата тема да го обсъдим подробно  Crossing Arms
А сериозно - не разбирам защо толкова нападателно се приема чуждото мнение. Нека се запази толерантността, която доскоро цареше тук. Аз лично влизам във форума да споделя мнение и да се разтоваря, не да се напрягам. Споделих какво не ми харесва в двата сериала, това си е моето мнение, не го натрапвам, но и няма се извинявам за това, че не ми харесват определени неща.
Това, кой на кого е почитател, си е личен избор на всеки и ще е от полза на samyil 48 да се съобразява с това обстоятелство.

Алекс  Hug, напълно съгласна съм с теб, много добре си го написала.

# 718
  • Варна
Дива , остани си със здраве!
И както казват в един друг сериал - "Тръгни си с мир!"Hands Pray

Каквото има да разбереш - си го разбрала, каквото не е имало - не си!

Темпи, моля те да си продължиш с нова тема, както и до сега. Hands Pray

Всеки е свободен да се чувства колкото си иска обиден и засегнат : ))))  Няма да ограничаваме никой , нали така Wink

# 719
  • На юг от тук
Не искам да обидя никого,но не мога и да разбера,защо поставят някои хора актьорите на пиедестал.Превръщат ги в божества и тежкому на този,който не ги харесва. Да не забравяме,че са хора. И неуспяват с всяка роля. Моите очи са зелени,а Вашите- посмейте да кажите,че са друг цвят Joy Joy Joy,веднага ще реша,че не сте красиви Joy Joy  .Всеки да гледа това,което му харесва.Аз на Сблъсък съм до 5еп.,а на Гарванчо само първи съм изгледала. Чакат и двата сериала по-спокойни дни. Харесах и Елка и Боре в ЛПН.
Спокоен ден на всички bouquet Радвайте се на идващата пролет.
А във форума има много теми,за всеки турски актьор.Нека всеки пише там където му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт