♡~ Любов под наем ~♡ Време за щастие ~♡ Безжизнени ~♡ Сблъсък ~♡ Гарван~♡Тема 75

• 98 316
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
samyil 48  Hug

Не разбирам Вашата намеса за мнение, което не ви харесва за нещо, което се пише в тази тема. Ако не Ви харесва играта на Баръш и Бурджу си я коментирайте в темата, която следите, в която не бих се намесила да коментирам, както Вие го правите сега в тази тема. От няколко пъти Ваши постове се публикуват тук, ако се обсъжда нещо за сериала Сблъсък, което не ви харесва. Не може по този начин да се изисква да се пише примерно за Вашите любимци, когато някои хора имат обратното мнение. И какво като си "припадаме по Баръш", както Вие се изразявате. Вие пък си припадате по друг. Всичко е въпрос на субективно усещане. Иначе би било доста полицейско.
Накрая ще кажа любимата си фраза: Нищо лично, а просто форум. Но имам нужда от етичност към мнение, а не от такова оборване като Вашето за това ние какво си харесваме.
Надявам се да съм разбрана правилно.

# 691
HugHugHug

Eлчин  на партито на Mavi!:heart:

Страхотно им се получават нещата с Онур...Open Mouth

Последна редакция: вт, 12 мар 2019, 23:43 от alex_94

# 692
От агенството на Къванч и Елка  Peace

Скрит текст:

# 693
samyil 48  Hug

Не разбирам Вашата намеса за мнение, което не ви харесва за нещо, което се пише в тази тема. Ако не Ви харесва играта на Баръш и Бурджу си я коментирайте в темата, която следите, в която не бих се намесила да коментирам, както Вие го правите сега в тази тема. От няколко пъти Ваши постове се публикуват тук, ако се обсъжда нещо за сериала Сблъсък, което не ви харесва. Не може по този начин да се изисква да се пише примерно за Вашите любимци, когато някои хора имат обратното мнение. И какво като си "припадаме по Баръш", както Вие се изразявате. Вие пък си припадате по друг. Всичко е въпрос на субективно усещане. Иначе би било доста полицейско.
Накрая ще кажа любимата си фраза: Нищо лично, а просто форум. Но имам нужда от етичност към мнение, а не от такова оборване като Вашето за това ние какво си харесваме.
Надявам се да съм разбрана правилно.

Диме, права си! Дали ние си "припадаме" по Баръш или не, си е само наша работа! Не налагаме мнението си на никого. Вече писах веднъж тук - който не харесва коментарите в темата, да не влиза в нея и да не ги чете!
ПП: Много съжалявам, но не съм намерила още време, да изгледам 3 и 4 епизод на "Кузгун" и затова не коментирам. Надявам се обаче, скоро да успея. А иначе, благодаря на всички пишещи и на преводачите!

# 694
  • Варна
Алексче Hands Plus1
С Онур сцените на Елка са ток и жица JoyJoyJoy
От гифчета - много добре се вижда. Hands Clap
В сцената с целувката - там как седеше и ги гледаше - малеее и какви искри мяташе  ; ))))) Връщах да го гледам няколко пъти ( нали и един колаж пуснах и заради него JoyJoyJoy, ама не само )

# 695
Боби, 🤗 много точно си го написала...толкова много заряд има в общите им сцени, толкова страст, ненавист и омраза!🔥⚡🌪

# 696
Алексче Hands Plus1
С Онур сцените на Елка са ток и жица JoyJoyJoy
От гифчета - много добре се вижда. Hands Clap
В сцената с целувката - там как седеше и ги гледаше - малеее и какви искри мяташе  ; ))))) Връщах да го гледам няколко пъти ( нали и един колаж пуснах и заради него JoyJoyJoy, ама не само )

Алекс  Hug гифчетата с Вели са супер  Wink Много ми харесва този артист и сцените със Зейнеб им се получават, просто се усеща взаимодействието между тях. За останалото - ами според мен и Елчин, и Онур, и Мелиса и Алп се справят повече от добре, изцеждат каквото могат от сценария, който направо си куца отвсякъде. Само Кавънч не се напъва особено, декламира си репликите, отиграва си сцените и до там, много-много зор не си дава, според мен де.

Боби  Hug, в оная сцена Вели мяташе мълнии и престъпваше от  крак на крак  Joy  Joy  Joy Стана ми смешно, все едно му се ..........., така ми изглеждаше.

# 697
  • Варна
А точно това, Алексче! Hands Plus1Hands Clap
Онур не го познавам като актьор, но много ми привлече вниманието.

Диди Joy ми може и ... от зор, знаеш ли го JoyJoyJoy
Обаче го гледам с кеф. Просто струи от него енергия. Прави жив образ.
За другото, което си писала и аз така го виждам. Къванч направо саботира проекта.

Само - обърнете внимание - не съм гледала сцената, само сега гифовете на Алекс - тези с Вели и Зейнеп , при това колко са тъмни и не се виждат очите на Вели, не чуваш реплики и въпреки всичко усеща толкова много и от двамата.

А за другия гиф - с пристъпването Joy , направо ми тече в главата какво си мисли и какви "благословии" реди Joy

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 00:44 от BVAR

# 698
Диди, 🤗 гледам Сблъсък, но не коментирам точно , защото не ме грабна двойката на ГГ. Казват, че тук Киво надскочил себе си, нещо с което не съм съгласна.
Не мога да преценя дали сценарият не му пасна или има друга причина, но за мен той има по-добри роли.
Изненада ме Алп, гледам го за първи път и мисля, че с Мелиса са на добро ниво. Надявам се сценаристите да дадат възможност на Киво да покаже и развие образа си , защото персонажите на Елчин и Онур го изместват и засенчват.

За Козгун все още не съм събрала смелост да го гледам, въпреки че толкова време чаках Борко да се появи на екран. Тук нещо сценарият нещо ми идва в повече.🙄

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 00:47 от alex_94

# 699
Всеки е в правото си на мнение,  гледайте си гарвана радвайте се на любимеца си и партнерката му, а аз ще гледам непрофесионалната игра на Е и К и техния сериал който според мен е много добър.Не мога да си обясня и нещо друго защо е това противопоставяне на двата сериала, не харесвате Сблъсък но пък коментари бол, аз лично гледам това което ми харесва, загледах се в гарвана но уви не.

# 700
Къванч и Елчин играят добре, и то доста, но поотделно... Няма я химията между тях, има някаква бариера, която не им позволява да се отпуснат един до друг... Но пък сцената в ресторанта имам се получи доста добре- когато бяха хем заедно, хем не  Twisted Evil Странно е положението там, но наистина според мен голяма вина за това имат сценаристите, не толкова актьорите, които изиграват това, което им се каже, не това, което искат...  Whistling
Иначе Къванч наистина има доста по- добри и смислени роли, но пък не всичко зависи от него, нали  Peace

# 701
Сценария е такъв и двамата преминават през ада, но да се говорят празни приказки че били най слабото звено с това не мога да се съглася щом не ти харесва не гледай , ще повторя на мен не ми пасва гарвана не го гледам и не коментирам.
Лек ден Темпи благодаря за хубавите писания на приказки ,чета ги с удоволствие.

# 702
Заради едната несполучлива двойка няма да зарежа целия проект, я  Crossing Arms Макар че наистина има още много неща, които ме дразнят, заради Елчин ще продължи да гледам и коментирам, а на който не му харесват коментарите ми, да не ги чете  Naughty

Нагледен пример коя двойка каква е  Whistling

От снощи  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 10:49 от tempestad

# 703
Привет, момичета!:hugs:

Темпи, Flowers Hibiscus съгласна съм с теб, че Елчин и  Къванч играят добре поотделно, но в двойката им няма обмен на енергия, задължителен за да ги обедини и направи въздействащи.
Те тичат в една посока , но по различни писти. И това не е недостатък само на сценария...
И докато при нея  емоцията към Кадир я  има, то при него сякаш чувствата не могат да бъдат изразени, едва ли не са блокирани.  
За втори път виждам Къванч в такава ситуация, първия път бе с Туба. Двама много красиви, прекрасни актьори и никаква химия между тях.
Елка е много различна като човек и партньор и тук  нещата не са толкова зле, но не са и блестящи, липсва интимната, съкровената връзка между героите.  

А, с Онур виждаме  страхотна двойка, около тях въздухът трепери...Вярно е , че тук чувствата са с огромен интезитет и двамата са на предела на личните си амбиции, единият да открие майката на любимия си човек, а другият да спечели една невъзможна любов и все пак става дума за диалог и преговори с психопат...  
Елчин чудесно пресъздава емоцията на  интелигентната и находчива Зейнеп, която  знае , че стъпва по много тънък лед играейки по свирката на Вели, но е решена да отиде до край.
Онур е просто великолепен в тази роля, тя все едно е писана за него!  Прекрасно пресъздава изкривената представа на Вели за обич и семейство и бруталните му методи да се домогне до тях. Неговият Вели е умопобъркан, извратен, но много реален, много точен.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 11:03 от alex_94

# 704
  • По света и в нас.
Няма как да се види химия между Елчин и Кавънч,щом снощи Башак качи снимки на Елка в истаграм.
Въпреки това имаше един два момента в последната серия дето се усети огън в очите.На Онур и Елка им се получават сцените,защото границата между любовта и омразата е много тънка.
Аз пък нещо Борето не мога да го възприема,сякаш не е за тази роля.  newsm43 newsm43 newsm43

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 22:05 от bibisita

Общи условия

Активация на акаунт