Част ли сте от някаква форумска общност? Коя?

• 4 105
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
Ами като пчеличка съм кацам тук и там Mr. Green но най-вече в: "клюкарник"," нашите деца", "красива мама"и" по градове". А да , един път се обърках и попаднах/по недоглеждане от моя страна/ в "искам бебе" и направо ме изядоха  Shocked определено няма да повторя там са като в секта. А сега пак ме изяжте!!! Crazy

# 31
Редовно влизам в Клюкарника,Красива мама и Дом и семейство.Също така интересни са ми мамите от чужбина,но там само чета.Чета и писанията на самотните майки,много ме кефят и често пъти се е случвало да се възхитя искрено на някоя мама.Но!Не се числя към никоя общност,нямам приятелки тук и с никого не си кореспондирам на лични.В пощата си имам около 30 съобщения и то инцидентни.Свободен електрон съм аз  Simple Smile

# 32
местен патриот съм  bowuu

# 33
  • На погрешната планета
Карам по ред:
Майките
Хранене с АМ
По градове
Родени 2004
Красива мама
Клю
Купувам
Продавам
Чат-пат
и Нашите деца и дом и семейство

# 34
Няма проблем - веднага отговарям Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=13857;sa=statPanel

Абе понякога им завиждам на работещите да му се невиди  Wink

# 35
дом и сем
нашите деца
здравословни проблеми
клюкарник
 Hug
не съм част от никоя общност,но имам любими "форумки"
и дори да не ме вълнува темата щом е пусната от тях
я пеглеждам Party

Последна редакция: пт, 23 юни 2006, 01:11 от Ети

# 36
Мноо ми е смешна една моя дружка, дето все в хранене с адапте ръси акълец, много и се смея, направо се подигравам. Тя ще се появи по-късно да се включи.  Mr. Green

Аз нали ти обещах да пусна тема как тормозиш Ванката Mr. Green Още една дума, и по4вам да пиша темата Twisted Evil Twisted Evil

Та както е ясно в Адаптето се подвизавам доста, също в Майките, Красива мама, Готварския(от скоро и много ми е готин)Клюто да не пропусна, Русенския тоже, Нашите деца(пак от скоро), и Здравословния. Май са тези  newsm78

# 37
Към нито една,почти навсякъде ми е интересно.Нищо,че статистиката говори друго.Ни съм клюкарка Crossing Arms.            http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=18374;sa=statPanel

# 38
Основно съм клюкарничка. Имам и членство в нашите деца и в семейния. Отскоро съм отчитаща се бремелина Grinning
Останалите ги преглеждам за инфо.

# 39
Май не съм  Laughing
Не че и много ми се иска  Grinning
Но тайно се опитвам да се присламча в кастата на продавачките, нещо като Троянски кон  Mr. Green

# 40
Общо взето митлосвам из целия форум,пиша редовно в Близнаци,Чужбинските,Родени през 2006 и Ямболските.

# 41
  • Варна
Аз също чета навсякъде почти, но се чувствам част от януарки2005, Варненския календар на събитията и Варненските благотворителни деяния Grinning.

# 42
Напоследък станах активна КЛЮКАРКА ..   Laughing
ИНаче 1 от отчетните ми заема 1 място + Готварския + Дом и семейство и чат- пат в Майките и Красивите ..  Peace
В другите даже не чета ..  напоследък ...

# 43
родители в чужбина, клюкарник и отвреме навреме дом и семейство.преди пишех и в искам бебе, но напоследък не.
като не се сещам какво да готвя литвам и към рецептите.

всъщност, нали затова има статистика на потребителя...може да се погледне и да се види кой къде 'виси'.
 Peace

# 44
Аз съм към групата на благотворителните клюкарки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт