Майски бебета 2018 - 3

• 53 406
  • 468
  •   2
Отговори
# 345
  • Лайпциг / Перник / София
И малкия го имаше този период, но за кратко. Няколко дни и отмина. Ще отшуми и това!

# 346
Излезна ли от стаята малкият пингвин с чевръста стъпка тръгва след мен, като опашка ми е Simple Smile
Двамата със сестра си се нареждат пред врата на банята, точно на прага, като аптекарски шишета,  гледат и чакат да приключа.

# 347
Да са живи и здрави всички едногодишни сладурчета в темата ни. Разгледах снимките с умиление.
Повечето ходят и стъпват смело - браво!
Нашата не, само като я държим за ръце, не я виждам да проходи в близките 2 месеца. С доста малки и пухкави крачета е. Но е много щура и бърза в нещата, които се е научила да прави.
Нейният рожден ден предстои. Ще го правим в тесен кръг и ще пусна снимчици след това.

# 348
Ходещи крачета, след колко време направихте прощапулник?

# 349
През 10тия месец си правеше по 1-2-3-4 крачки сама, на 11тия се пусна изцяло. Ние изчакахме може би 1 седмица след като се пусна сама, докато изберем ден и т.н.

# 350
Честит празник на всички малчовци в темата! Да са ни много здрави и да имат едно прекрасно лято!!! ❤

# 351
Честит празник и от мен на всички малчовци и на всички, които са запазили дори и малка част от детето в себе си!
Снощи нашия юнак направи първите си крачки самичък. Очаквам официално да проходи съвсем скоро Simple Smile

# 352
Здравейте момичета! Побутвам темата с въпрос относно летния сезон и почивките на море. Понеже на нас ни предстои такава началото на юли, исках да ви попитам как мислите да процедирате с храненето на малчуганите там? Ще се доверите ли на храната в ресторантите или какъв план имате?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 353
Ние затова май няма да ходим... Готвя и аз и то само с органични продукти, без сол също така, олио и т.н. Не мога да се доверя на храната от ресторантите или хотелите, пък и друго си мисля, тя не обича жегата, ще трябва по цял ден в стаята да си стоим, и то какво море, по-добре, да не ходим. Аз имам друг въпрос, будите ли се ношем? Ние постоянно, тези зъби ни разказаха играта, вече съм адски уморена.

# 354
  • Перник
Ние запазихме апартамент с кухня точно защото не искам да се храни малкия по ресторанти. Ще се готви и там, малко се разваля удоволствието от пълната почивка, но няма как.

Смата смяна на климата според мен е много важна. Ние сме от другия край на България и пътя си е доста, но пък е полезно за децата.
Нощно време не се буди вече. Има нощи в които помрънква, но с биба и музикална играчка се успива.

# 355
То моето момиче продължава да си бъде толкова злоядо, колкото си беше. Та... храната си ми е проблем навсякъде. От днес е на трета кухня. Е, не и не! Яде точно пет неща и това си е! Така че, съжалявам, ама не мога да помогна със съвет по темата.

През нощта се буди веднъж да яде и пак заспива. Но пък 5-6 часа вече е налиния. Аз не съм от поспаливите, но това чудо ми е прекалено. 🤣

# 356
Ние ще почиваме началото на август. Проучила съм частните кухни, които доставят до курорта, където ще сме. Та така мисля да я изхранвам. Иначе преди тази идея, мислех да и стерилизирам няколко бурканчета.
Ще се обадя седмица по-рано за да разбера подробности.

# 357
И аз щях да ви предложа варианта да проучите за детска кухня, където ще сте. Аз като сме си в България я записвам на детска кухня и съм много доволна(аз живея на морето). Но вече не знам, там слагат олио, предполагам след годинката и сол слагат по малко, не знам кой какво дава, трябва да видите менютата. Аз вече доста неща и давам. Или другия вариант наистина е апартамент с кухня, който не е фен на детските кухни. Аз честно казано, ако си живеех в България постоянно, щях да съм я записала на кухнята и да не мисля всеки ден какво да готвя, че да разнообразно, вкусно и т.н. Но това е деуга тема Simple Smile

# 358
Ние ще ходим на Гърция идния месец. Ще се заредим с бурканчета. На малкия вземам държавна кухня, но не бих казала,че му е любимата храна. Опитва,но не изяжда и половината. Като цяло ми е капризен на яденето и забелязвам,че все повече търси обща храна, затова готвя без сол и хапва от нашето ядене.
За буденето нощем не ми се коментира даже. Направо имам чувството,че никога няма да спре.

# 359
Моят син вече никакви бебешки пюрета не яде. Само обща храна, но той дъвче перфектно и не иска вече бебешко пюре от няколко месеца насам. Аз си готвя с подправки, но не прекалявам разбира се. Съвсем малко сол, малко черен пипер и малкия също яде от нашето ядене, а ние ако имаме нужда от доовкусяване си слагаме отделно.
Положението с нощното будене е същото и при нас. Буди си се всяка вечер - понякога по-често, понякога по-рядко, но няма нощ от както се е родил, в която да не се е събудил.
Дай Боже скоро и аз да се наспя 😂

Общи условия

Активация на акаунт