Звездни компромати- 394

• 74 264
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Спортният директор на Българската федерация по тенис Пресиян Коев: БФТ е инвестирала 7-цифрена сума в Григор Димитров. Българската федерация по тенис (БФТ) е инвестирала над 1 млн. лв. в развитието на Григор Димитров като професионален играч, твърди спортният й директор Пресиян Коев. Тази помощ е без аналог и той я заслужава, добави той.

Спортният директор на Българската федерация по тенис Пресиян Коев коментира последните изказвания на голямата звезда на България Григор Димитров. Той определи турнира в София като "частен". Пред "Дарик" Коев заяви, че усилията Гришо да бъде убеден да участва струват скъпо и допълни, че родната централа е инвестирала седемцифрена сума в български лева за развитието на Григор.

"Искам да кажа нещо важно за начало - за четвърта година ще го има този турнир Григор е играл веднъж и много от нашите клубове ми казаха: "Вижте не знам как ще го направите, обяснете му на Григор да дойде да играе тук". След като Григор спечели турнира, при нас за един ден толкова деца се записаха, колкото никога преди това. Тоест най-силната притегателна сила е когато местната звезда печели турнир в своята страна. Дали има шанс да играе у нас сега, вие го чухте.

Не мога да говоря от името на Григор. Не разбирам какво вложи в израза "частен турнир".

подължава в линка
https://topsport.bg/tennis/presiyan-koev-balgarskata-federatsiya … gor-dimitrov.html

# 211
Ben Affleck
Скрит текст:

# 212
[quote author=radostche_plovdiv link=topic=1087865.msg38066881#msg38066881
Че кой топ спортист не е подпомаган от държавата ? Сумата цитирана по-горе е дадена за 4-те години подготовка.
Реално няма никаква политика да се развиват добри спортисти, ако родителя не търси спонсори няма как детето му да се развива в този спорт - сигурно нямате представа колко струва наем на корт и как обикновено момче може да си позволи да плаща и тренира поне 3-4 часа на ден

[/quote]

Напротив, имам. Но това не променя факта, че е абсолютна лъжа, че не е подпомаган. Според възможностите на федерацията той е един от най-привилегированите. И да се изтъква, че не е длъжен на държавата, защото тя нищо не е направила за него е цинично и високомерно. Именно по тази причина и посочих разликата в поведението на Федерер. И не е само Федерер всъщност.

# 213
Пак ти казвам, че Базел плаща на Федерер да играе и той няма никакви сантименти за това-
като искат най-добрият да играе трябва да му платят ...

# 214
  • софия
Аз пък не мога да разбера откъде идват всичките претенции към Гришо.
Аз не го харесвам , отблъскващ  ми е с поведението си, но не е базирано на 'антипатриотичност'. Не е длъжен да дава каквото и да  било на България. Тенисът е спорт, който не е обвързан с националност, а с личен труд ,жертви и средства. Той да не би да се е молил на България да му дава пари за Рио. НЕ. България си прави  ПР на негов гръб.

# 215
[quote author=radostche_plovdiv link=topic=1087865.msg38066881#msg38066881
Че кой топ спортист не е подпомаган от държавата ? Сумата цитирана по-горе е дадена за 4-те години подготовка.
Реално няма никаква политика да се развиват добри спортисти, ако родителя не търси спонсори няма как детето му да се развива в този спорт - сигурно нямате представа колко струва наем на корт и как обикновено момче може да си позволи да плаща и тренира поне 3-4 часа на ден

Напротив, имам. Но това не променя факта, че е абсолютна лъжа, че не е подпомаган. Според възможностите на федерацията той е един от най-привилегированите. И да се изтъква, че не е длъжен на държавата, защото тя нищо не е направила за него е цинично и високомерно. Именно по тази причина и посочих разликата в поведението на Федерер. И не е само Федерер всъщност.
[/quote]
Той е спечелил милиони, вие говорите, че държавата го подпомагала - да, както казах като всеки топ спортист нормално, но те само хонорарите на неговите треньори не могат да платят.
И да, всеки гледа да кани и “дундурка” топ тенисисти, които повличат публика, реклама ... с две думи пари за организаторите.

# 216
Аз пък не мога да разбера откъде идват всичките претенции към Гришо.
Аз не го харесвам , отблъскващ  ми е с поведението си, но не е базирано на 'антипатриотичност'. Не е длъжен да дава каквото и да  било на България. Тенисът е спорт, който не е обвързан с националност, а с личен труд ,жертви и средства. Той да не би да се е молил на България да му дава пари за Рио. НЕ. България си прави  ПР на негов гръб.
Напълно съгласна съм.

# 217
Григор се държи хлапашки, липсва му харизма. Баща му щял да прави тенис школа в Хасково.

# 218
Брус Уилис и съпругата му Ема Хеминг на премиерата на филма ''Стъкло":
Скрит текст:
Кардашиян семейно:
Скрит текст:
Лили - Роуз Деп:
Скрит текст:
И една ранна Ирина Шейк:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 219
Пак ти казвам, че Базел плаща на Федерер да играе и той няма никакви сантименти за това-
като искат най-добрият да играе трябва да му платят ...

Що си мислиш, че на Григор не платиха единствения път, когато се яви. И сега е въпрос на пари. Турнири от този клас за да искат да просперират плащат за да привлекат един-двама от челото на класацията, които да му вдигнат рейтинга. Тогава звездите сами ще искат да идват.  
Ситуацията е аналогична. Ама все пак Григор кой номер в ранглистата е и Федерер кой?!?!?

И преди да спечели милиони е бил дете, като тези, които се записват в школите повлечени от него. Тогава държавата го е подпомагала колкото може. И тогава е имало и други талантливи деца, които не са имали неговия касмет със субсидиите.

# 220
Григор аз много много често го коментирах пред тв преди турнира в Австралия. Хич не не беше нa център. Сега даже и нямам желание да го гледам. Казват, че бил с акъла си в първите мачове, дано да знае какво прави.

# 221
  • Sofia
Кралица Летисия в пола със змийски  принт от Зара.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 20:38 от Karen

# 222
Като стана въпрос за Григор,спонсорства и подпомагане се сетих как лятото ми споделиха за положението в худ.гимнастика.Как на градско ниво се бутат гимнастички,чиито семейства спонсорират клубовете,как трудно се осигурявали спонсори за клубовете и т.нОтделно имаше подмятания и за И.Раева,която базирала селекцията си за националния и по подобни критерии.
Лично не съм запозната,затова оставям чутото от мен в сферата на слуховете.

# 223
Това са абсолютните истини. Още от времето на Берберян и соца не най-талантливите, а най-удобните са били толерирани. За да станат това, което са сега се е минавало през трупове.

# 224
Един фотошопнат Тръмп - оригинална снимка версус снимката от ФБ му. Вталили са го и което ми стана много смешно - след всичките бъзици за малките му ръце са му удължили пръстите. Joy

https://i.redd.it/arl9gme5n1b21.gif

Общи условия

Активация на акаунт