Звездни компромати- 394

• 74 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Може да прочетете постовете на Нешка Робеваот този месец във фейса как и 4те момичета, които е водила на някакви квалификации са меко казано порязани без абсолютно никакви професионални доводи, та за Раева вярвам това, което баклава е написала.

# 226
Dave Franco
Скрит текст:

# 227
Ето още един смешен Тръмп

# 228
  • София
Като черва са се омотали по федерациите и въвличат и спортистите в техните игрички. А пък тясното обвързване с фамилията Берберян не е много хигиенично от всяка гледна точка.

# 229
  • софия
Патрик на Венета и той с предизвикателството

# 230
И баща му на Патрик, който поразително ми прилича на убиецът на Яна /в Борисовата градина/
https://www.bgdnes.bg/Article/7244153

# 231
Копие на баща си е Патрик венетин.

# 232
Мит е, че Григор не се е възползвал от БФТ. Но това са неща, които се знаят от ограничен кръг хора пряко свързани с тениса от десетилетия. Съобразно възможностите на федерацията по тенис, той е един от най-подпомаганите тенесисти.
За разлика от него Федерер така си прави графика, че винаги да участва в Базел. Но класата е различна.
Единият турнир е ftp 250, а другия ftp 500.  Все незначителни.

Но това са неща, които вероятно много компетентно са обсъждани при Гала. 😁🤣
Няма ftp ... като ги пишете тези работи, поне си направете труда да ги проверите ... казва се ATP
Личи си, че грам не се интересувате от тенис
Така си плюете по патриотизма на момчето
Ето четете : https://www.tenniskafe.com/atp/grigor-dimitrov/grigor-dimitrov-s … a-na-raketata-si/

# 233
За съжаление аз също не го харесвам, определено се дистанцира от държавата и това е жалко и грозно. След като знае колко малко пари се отделят за талантливи деца, и то от личен опит, би могъл да помага по някакъв начин.  От едно безплатно участие на няколко години едва ли би загубил толкова пари. Може и да не съм права,но това е лично мнение и впечатление,нищо повече.

# 234
Гербът на ракетата му доказва, че твърдението, че не е получавал пари от държавата е истина?  Thinking

# 235
Zac Efron
Скрит текст:

# 236
Сигурно съм единствената, дето не е гледала нито един мач на Мачкай Гришо.

# 237
  • София
Не си сама 😘

# 238
Ей, викам само аз не съм патриот, но ето и дона Флор и тя 😊

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сигурно съм единствената, дето не е гледала нито един мач на Мачкай Гришо.

И аз не съм,нито пък разбирам това прехласване по родните спортисти,особено волейболните.Вършат си работата,вземат си парите и толкова.
Доколкото знам,Гришко от малък живее във Франция и не е емоционално свързан с България.Едва ли се сеща особено за хората там и как се развива тениса.Същото е и Нина Добрев..да сте чули да е участвала в родни кино/театрални проекти?
Единственото им българско е акта за раждане.

Общи условия

Активация на акаунт