Звездни компромати- 394

• 74 278
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
От ексцентрично обличащите се ВИП-ове ми харесва Теди Велинова /и фемили/, всички останали са ми безвкусица и кич.

# 196
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз много харесвам стила им,кич комбинации,но от сполучливите.Намирам Теди Велинова за чаровна по един нетипичен начин и е далеч от банален кифленски образ.Дано не си пипа челюста,тя я прави уникална в очите ми.

Гришо не е длъжен да инвестира време и труд в България,при факт натоварения му календар.Не знам защо го приемате като даденост,все пак е въпрос на личен избор.Това за героите - много точно казано. Peace

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 17:24 от Adoralova

# 197
Явно съм единствената, за която не е странно да си кръстиш разнополовите деца с едно и също име. Йоан и Йоана ми се струва съвсем ОК.
Деси, ти ли си?
Аз съм, Алиенче 😊😚

Така и така си тука, та да те питам - Роско ще приеме ли предложението за работа от "Американската търговска палата“ и ще заминете ли да живеете във Вашингтон?

Аз новини не гледам, а Роско не ми е споменавал такова нещо! 😱 Да не се е хванал с онази Многоданска?!?!?!???!? 😤

# 198
И друг път съм казвала - харесвам Антония. Личи си, че са много влюбени с мъжа й и ме радват. Намирам мъжа й за хубав мъж. Е, има нужда да свали някое и друго кило, ама това е поправимо.
Да им е живо и здраво бебето! И аз съм любопитна за името 🙂

# 199
Мит е, че Григор не се е възползвал от БФТ. Но това са неща, които се знаят от ограничен кръг хора пряко свързани с тениса от десетилетия. Съобразно възможностите на федерацията по тенис, той е един от най-подпомаганите тенесисти.
За разлика от него Федерер така си прави графика, че винаги да участва в Базел. Но класата е различна.
Единият турнир е atp 250, а другия atp 500.  Все незначителни.

Но това са неща, които вероятно много компетентно са обсъждани при Гала. 😁🤣

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 19:00 от Анонимен

# 200
КАТ е отнел книжката на Малкоданска за неплатени глоби. „Става дума за някакви 20 лева, а сякаш съм престъпник. До последно не вярвах, че ми взимат книжката“, през смях сподели Гери Малкоданска. И допълни, че винаги кара с нормална скорост, не прави фрапантни нарушения, а санкциите й в миналото са за дреболии като говорене по телефона без хендсфри, колан и светлини. Когато синоптичката се издължи на КАТ, свидетелството й за правоуправление ще бъде върнато.

Мда, ''дреболии'' - то за какво са колани, светлини, хендсфри...

# 201
Само един факт споменавам - за олимпиадата в Рио Григор Димитров е получил най-много средства от държавата - около 500 х.лв от всички Бг спортисти, отиде там, знаеме какво направи /после снимки от почивки цял месец/ и дори не поздравяваше нашата делегация, имаше доста разгневени постове на наши спортисти, и тогава намери време, за да вземе кинтите дойде и на турнира в СФ. Всеки има право да харесва или не страната, в която се е родил, но прави впечатление, че всички други много по-големи звезди от него винаги пишат и на собствния си език, и на английски, нашият човек никога. Само за сравнение, че има спортни федерации, които имат годишен бюджет под 100 х лв за година.
Преди 2-3 год, Джокович в неделя победи на финала в Мелбърн и в понеделник беше вече в Европа, за да представлява Сърбия на купа Дейвис - няма умора, няма мрънкане, няма контузии.

# 202
Страхотна е дъщерята на Джъд Лоу, напомня ми малко на Емилия Кларк.
Любимото ми звездно дете е Лили Роуз Деп, най-хубавите черти на родителите си е взела..or when a french beauty meets America's bad boy.  Heart Eyes

# 203
Мит е, че Григор не се е възползвал от БФТ. Но това са неща, които се знаят от ограничен кръг хора пряко свързани с тениса от десетилетия. Съобразно възможностите на федерацията по тенис, той е един от най-подпомаганите тенесисти.
За разлика от него Федерер така си прави графика, че винаги да участва в Базел. Но класата е различна.
Единият турнир е ftp 250, а другия ftp 500.  Все незначителни.

Няма ftp ... като ги пишете тези работи, поне си направете труда да ги проверите ... казва се ATP
Личи си, че грам не се интересувате от тенис

# 204
Джокович и Федерер са ми тотални фаворити. Heart
Както казаха по-нагоре разликата с Григор е в класата.

# 205

Няма ftp ... като ги пишете тези работи, поне си направете труда да ги проверите ... казва се ATP
Ок, но това не променя фактите, нали? Няма да обяснявам защо е грешката. Аз лично съм тенис инвалид, но около мен близкия кръг роднини са все по-запознати и от вас. Вкл. и човек на когото Григор е бил спаринг партньор някога. Та нещата и около, Берберян, около Каратанчева, около Григор не са секретна тайна.
Когато някой от България реши да се развива в този спорт, изначално знае, че държавата няма много пари. И знае, че сам трябва да се дофинансира. Така е и с много други спортове. Но е лъжа, че Григор не е получил или получавал пари от държавата.

И да Федерер винаги участва в Базел. За разлика от Григор. Поведението напомня много на високомерието на Бербатов.

# 206
# 207

Ок, но това не променя фактите, нали? Няма да обяснявам защо е грешката. Аз лично съм тенис инвалид, но около мен близкия кръг роднини са все по-запознати и от вас. Вкл. и човек на когото Григор е бил спаринг партньор някога. Та нещата и около, Берберян, около Каратанчева, около Григор не са секретна тайна.
Когато някой от България реши да се развива в този спорт, изначално знае, че държавата няма много пари. И знае, че сам трябва да се дофинансира. Така е и с много други спортове. Но е лъжа, че Григор не е получил или получавал пари от държавата.

И да Федерер винаги участва в Базел. За разлика от Григор. Поведението напомня много на високомерието на Бербатов.

Че кой топ спортист не е подпомаган от държавата ? Сумата цитирана по-горе е дадена за 4-те години подготовка.
Реално няма никаква политика да се развиват добри спортисти, ако родителя не търси спонсори няма как детето му да се развива в този спорт - сигурно нямате представа колко струва наем на корт и как обикновено момче може да си позволи да плаща и тренира поне 3-4 часа на ден

# 208
Федерер има договор за турнира в Базел,
като изтече предния му договор, той отказа преподписване, преговаря и чак като преподписа игра,
т.е. на него му се плаща да играе в този турнир ( и не само в него )

# 209
При него е по-скоро обратното, сега се е позагладил, преди беше сухичък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт