Звездни компромати- 394

• 74 261
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
И аз не съм гледала. Не разбирам абслоютно нищо от тенис. Както и от волейбол. 😆 Тотално безинтересни са ми като спортове. Виж да позяпам Меси срещу Ронадло бива.

# 241
Нина Добрев пък къде я намесихте? Тя е канадка от български произход. Сега проверих, че родителите й са емигрирали, когато е била на 2 годинки. Знае български, посещава роднините си в София, какво повече?

# 242
  • Варна
Нина Добрев ли знае български?

# 243
спретей да хулитей гришкоу. мачкай гришоу

# 244
Гледам тенис, харесвам Григор и не го обвинявам за разпада на държавата и съдебната система (все пак и Костов трябва да е виновен за нещо), обаче като чуя "мачкай гришо" и ми става много ло6о.Confounded

Нина Добрев ШО не се снима в Отркаднат живот, а?! А?!?!

# 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо да не я даваме за пример? И тя като Гришо,е родена в България и като малка напуска родината с родителите си.Единият става известен в тениса,другия в киното.И двамата имам български паспорти.
Щом искате единият да се сеща за България и да участва в проекти,по същата логика,защо не очаквате същото и от Нина Добрев?Да се появи на някои кино награди или пък да участва в туристически промо клип например,вместо Лорина Камбурова.

# 246
  • До сърцето...
На Марая все не и върви нещо.. с мъже, с персонал...

М. Кери се съди с личният си асистент/мениджър - Лиана Азарян - за изнудване. Певицата твърди, че мениджърката е поискала от нея крупна сума пари за да не обнародва компрометиращи я (интимни) клипове. Азарян също е завела дело за изплащане на неустойка (в размер на 3 млн $) за неправомерно уволнение.
Двете действащи лица:
Скрит текст:

още един източник

# 247
Нина Добрев е много хубаво момиче, обаче колко е неталантлива, направо не е истина.
Абе голяма работа, да не би само тя да е зле?

# 248
Представяте ли си Хари да се беше взел с Нинчето, вместо с Мегънчето (като сте заговорили за неталантливи) Grin

# 249
Защо да не я даваме за пример? И тя като Гришо,е родена в България и като малка напуска родината с родителите си.Единият става известен в тениса,другия в киното.И двамата имам български паспорти.
Гришо отива да тренира навън като тийн, баща му плаща, той е от Хасково,
Нина е канадка от български произход, тя говори малко трудно български все пак ....

Сигурно съм единствената, дето не е гледала нито един мач на Мачкай Гришо.

Дали не си мечтаете да ровите  под нечие шкембе за Шанел ....

# 250
Аз искам и тя да участва, защо не. Но ми се струва, че Нина не й е плащано да учи актьорско майсторство тук, нито е канена за български филми. Бих се радвала да идва.

# 251
Мач на Григор бих гледала само ако играе с някой от любимите ми тенисисти...

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 05:29 от Millan

# 252
Madonna
Скрит текст:

# 253
  • Пловдив
Направо на извънземно ми заприлича..

# 254
  • София
Нищо общо нямат Григор с Нина Добрев.
Григор чак на 16-17 години отива да тренира в тенис академии в чужбина и някъде оттогава живее извън България. Родителите му не са напускали страната ни за постоянно, нито са били емигранти.

Общи условия

Активация на акаунт