Звездни компромати- 394

• 74 216
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Простете невежеството ми, но кои са тези Петканови? С какво са известни, освен с бременния корем на момичето?

# 481
О, момиче ли чака Гущерица... Суща Ан Болейн, времето тече, син е нужен тук.

# 482
Имат време и за син.

# 483
Че тя три е казала, че ще роди. Верно, първото трябваше да е момче, ма и бабет е момиче, па е взела трона.

# 484
 Nicole Kidman
Скрит текст:

# 485
Светлана е поощрявана и от майката на Християн.Доколкото има слух Гущеров старши не иска и да чуе за нея,но свекървата и баба му я харесват много.😄
Само ,че майката и бащата на Хриси са разведени.Парите  са в бащата, а Хриси има нужда от тях....
Не ,че майка му е бедна,тя е уважаван лекар,но..

# 486
  • софия
"На 17 януари - Антонов ден, моят личен празник, със съпругът ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. "- цитат е от фейсбука й, нз дали  не писахте вече Simple Smile и като гледам е кръстен на дядо си по бащина линия.

# 487
Хах, сериозно ли...браво на позналите Благовест

# 488
  • Sofia
Някой беше предположил името тук

# 489
Ех, как ни изненада Антония с името. Хич не го очаквахме Satisfied

# 490
  • София
Ей, в темата има големи врачки. Браво!

# 491
Майка й си го беше написала - ''Дойде Благата вест!"

# 492
И сега пак ли ще е абонирана за На кафе?Или панелистите ѝ прецакаха инерцията?

# 493
"На 17 януари - Антонов ден, моят личен празник, със съпругът ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни - първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. "- цитат е от фейсбука й, нз дали  не писахте вече Simple Smile и като гледам е кръстен на дядо си по бащина линия.
Алелуя! От кога чакахме...

# 494
Добре, че името е нормално, ако беше някой Пенчо дядото едва ли щеше да е кръстено на него. 😆

Общи условия

Активация на акаунт