Звездни компромати- 394

• 74 149
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Е малко с пълен и кратък член не се е справила, ама това да й е кусурът. Това във връзка с претенциите за образование и начетеност и тн....
Жив и здрав да е Благовест.

Аз ли нещо не разчитам или пише ''безприкословно"?

# 526
Освен че се впечатлих от позналите името на бебе Батинково, видях че с махането на брадата Батинков е съблякъл и вълнения потник под разкопчаната риза.
С което, явно, се опитва да модернизира Хаджи Генчовото излъчване. Някой ни чете...

# 527
Целувката изгежда фалшива..

# 528
Сега докато мине навсякъде да разкаже за този нечуван подвиг, наречен нормално раждане....

# 529
Чак ме изненада с вида на раждането.

# 530
  • Бургас
Сега докато мине навсякъде да разкаже за този нечуван подвиг, наречен нормално раждане....

Абе баш си е подвиг нормалното раждане 😁 Хубаво е решила да ражда нормално

# 531
Еее турнали й една епидурална,  сега ще обиколи всички предавания да обясни какъв герой е Grinning

# 532
Заглавие Joy

“Венсан Касел заведе жените си на море“

https://life.dir.bg/shou/vensan-kasel-zavede-zhenite-si-na-more

За новата и дъщерите става дума. Иначе някой може да реши да вземе пример от французина и да води заедно всички - сегашни, бивши, бъдещи...

# 533
  • София
Защо не?! Имам такъв познат, който ходеше на почивка с бившата си жена и детето от нея, настоящата си жена и детето им и.....така. Бяха си като едно семейство и никой не се сърдеше на никого. Наистина много време беше минало от първия му брак, но.....пак .....
Е, вече се раздели с втората си жена, но може да постави рекорд като заведе двете си бивши жени с децата плюс някоя нова звИздЪ на почивка. Та, Венсан нищо интересно не е направил, завеждайки настоящата си жена и дърщерите от предишната си на почивка. Моят познат го води по точки 😜

# 534
Зачетох се в профила на Антония във Фейсбук:
''Семейство Батинкови ще станем трима! Със съпруга ми Ивайло Батинков очакваме първото си дете! И двамата ще станем родители за първи път и то на най-мечтания син! По този най-вълнуващ и съкровен за нас повод, създадохме тези красиви кадри, които истински пресъздават и заразяват с огромното ни семейно щастие и любов и които искаме да споделим с целия свят! Нямаме търпения да станем родители, ние сме най-щастливата и влюбена двойка! А Първородният ни син е най-желаното и обичано бебе на света!''

Защо непрекъснато споменава името и фамилията на съпруга си? Да не би някой да не е разбрал, че Ивайло Батинков й е мъж. Смешно е. И този Батинков изглежда смешно и недодялано, особено с позите, които е заел на тези снимки.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 535
По-скоро подчертава, че и за двамата е първо дете, понеже някъде се писа, че преди нея имал жена и дъщеря, а не било съвсем така.

# 536
  • ВАРНА
На втората снимка Батинков гледа,като кебапчийски котарак.

# 537
  • София
Харесва ми името. Всъщност аз не съм очаквала големи изгъзици от Антония.
Това за "просташкото -ов" го разчитам като ирония, никой да не се засяга Simple Smile

# 538
Тоци и в поста за бебето също спомена таткото даже с трите имена, остава само и ЕГН-то да му напише, да не се обърка някой кой е съпругът й 😀
Много помпозно - аз и Иван Петров Иванов .... 😄

# 539
Някой забеляза ли, че 5 пъти е публикувала снимката от изписването? Признавам й, че умее да провокира интерес. Петканови и салто мортале очаквам да направят, ма ни моЖ я стигнат Антония. Да й е живо и здраво момченцето.

Общи условия

Активация на акаунт