Звездни компромати- 394

• 74 138
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Аз съшо искам медал че познах коя ще роди първа-  Мона или Петканова , при все че и в Инстраграм повече бяха гласували за Петканова .

# 541
Споменава Тоци трите имена на своя мъж, за да се знае, че на свекъра е кръстила сина си.

# 542
Някой забеляза ли, че 5 пъти е публикувала снимката от изписването? Признавам й, че умее да провокира интерес. Петканови и салто мортале очаквам да направят, ма ни моЖ я стигнат Антония. Да й е живо и здраво момченцето.

При Петканови ще бъде мноооого смешно и забавно раждане. Петканов ще разказва тъпите си смешки на докторите, всички дружно ще се кикотят и в шеги и закачки ще се появи техния наследник.

Гъмов и Линдарева имали любовна афера според слуховете. Или ги обединява общата им страст към питиетата.
Скрит текст:

# 543
  • о`майна лунна нощ е
На вашето внимание  Бейза ходжа
Цитат от статия:

Скрит текст:
"
Няма вече Албена Вулева! Скандалната водеща смени не само религията, но и името си на Бейза ходжа. "Турското ми име е Бейза. Така ще се казва вече и моята официална страница във Фейсбук", обяви бившата риалити звезда. В последните месеци тя не спира да шокира обществото - първо със забраждането си, а след това и с признанието, че изповядва исляма.

Според слуховете, всичко започнало заради мъж от арабския свят, пише "България днес". Именно заради него бившата журналистка решила да промени религията си и започнала да изучава Корана. В крайна сметка след няколко месеца двамата се разделили, но интересът към религията останал у Вулева.

Още миналата година тя обяви, че вече изповядва исляма, дори ходи с променени одежди. Устата водеща не спира да агитира и други да се запознаят с исляма и че това е най-миролюбивата религия на света.

Дори се е записала на уроци по турски език и иска да живее в Истанбул някой ден. Като определя града като един от най-красивите.

Албена вече не празнува Коледа и не яде свинско. Вижда се само с най-добрата си приятелка, която също убедила да смени религията си.

Преди да срещне арабската си любов, Албена имаше дългогодишна връзка с фитнес инструктора Недик Недев. Двамата дори се сгодиха, но така и не стигнаха до брак, след като той си намери по-млада жена."

# 544
Тая е по-зле и по-нахална от ГниЛо.

# 545
  • Пловдив
Аз съм любопитна колко време ще изтрае да е мюсюлманка.

# 546
Най-великата БГ писателка с невероятен правопис
https://www.flagman.bg/files/images/veneta%202.jpg

# 547
Michael B Jordan
Скрит текст:

# 548
батинков с едно бръснене се превърнал от алф във флинтстоун

# 549
  • София
Харпър Бекъм прави сандвич на баща си Simple Smile https://www.facebook.com/84218631570/posts/10155783777096571/

# 550
  • До сърцето...
Разбира се, че е ирония това с "ов", трябваше изрично да го спомена  doh

Отивам да коригирам поста, явно чувството ми за хумор куца.

Последна редакция: пн, 21 яну 2019, 20:50 от Радика

# 551
# 552
  • на брега на морето
На втората снимка Батинков гледа,като кебапчийски котарак.

# 553
  • София
Той така си гледа Simple Smile

# 554
Как ще му казват на детето на Антония на галено ми е интересно. Благо ли, Блажко ли?

Общи условия

Активация на акаунт