WIZZ AIR - 33

• 61 158
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
  • plovdiv
Здравейте!
Имам следното питане към онези от вас, които са пътували с Уиз до Болоня. Ако съм се чекирал предварително онлайн (от компютър или телефон), на летището в Болоня мога ли да представя баркода на бордната карта от мобилното си устройство/приложението на Уиз в телефона ми или там този вариант не е възможен и трябва да имам разпечатан pdf файл на бордната ми карта на хартия?
Предварително благодаря за отговора.

ДА. Аз няколко пъти минавах с бордна карта от приложението.
Ако летището не приема бордни карти, в приложението излиза съобщение, че трябва да се разпечатат... Валенсия например няма възможност.

# 481
Здравейте, току що в рамките на 5 минути направих търсене за дестинация в Испания за едни и същи дати, но в различни варианти и различен брой пътници. Изведнъж обаче цената в едната посока се вдигна. Вчера се случи същата история и малко по късно пак се върна на първоначалната си цена. Това някакъв номер ли е като видят, че има търсене и да вдигнат цените?

# 482
Понякога на дадена цена има останали 1,2 или 3 билета, ако вие задавате търсене за повече пътници от колкото има на ниската цена, системата автоматично ги смята на по-високата. След това ако зададете за 1 човек виждате по-ниската цена.

# 483
А относно местата как стои въпроса? Избрала съм да не си избирам място и при положение, че правя резервацията за двама човека дали ще ни разделят?

# 484
  • sf
Почти 100% ще ви разделят.

# 485
Никой не може да ти отговори на този въпрос. Много пъти с ММ са ни слагали заедно, но се е случвало да сме единия от пред другия  в средата примерно. Ако ви разделят винаги можете да помолите да се смените с някой.

# 486
  • и тук и там :)
Здравейте, току що в рамките на 5 минути направих търсене за дестинация в Испания за едни и същи дати, но в различни варианти и различен брой пътници. Изведнъж обаче цената в едната посока се вдигна. Вчера се случи същата история и малко по късно пак се върна на първоначалната си цена. Това някакъв номер ли е като видят, че има търсене и да вдигнат цените?
Аз съм забелязала, същото и мисля, че запомня търсенето от IPто от което проверявате за няколко дни. Като влезна от друг компютър ми е показвало различни стойности за едно и също търсене.
Мое мнение Simple Smile

# 487
  • София
Аз съм забелязала, че когато резврвираш за повече хора, цената се вдига.

# 488
На мен с едни и същи параметри чрез търсене от телефона (не през мобилното приложение) и чрез търсене от компютър по едно и също време ми е показвало различни цени.

# 489
  • София
На мен с едни и същи параметри чрез търсене от телефона (не през мобилното приложение) и чрез търсене от компютър по едно и също време ми е показвало различни цени.
Потвърждавам ! Обикновено цените са по-ниски през мобилното. И на мен през мобилното никога не ми дава "остават само n-броя на тази цена".
Последният път трябваше да купя 4 билета. През сайта ми даваше само 2 места на тази цена, през мобилното купих 4 места на ниска цена, а на приятелката ми, пък през компютър й даваше изцяло по-високи цени. Понеже работи в копмания за самол. билета, - през служебния им акаунт цената беше четвърта... (не сме ръчкали и двете едновременно, на да речем в интервал от 15-20 мин.)

# 490
  • София (Възраждане)
Биби, тази четвърта цена при посредник как се различава обикновено от тази на сайта?

# 491
  • София
Биби, тази четвърта цена при посредник как се различава обикновено от тази на сайта?
Не при посредник, а през туроператорски акаунт и обикновено не би следвало да се различава. В нашия случай дори и тя беше по-висока от тази в мобилното ми приложение. Говоря за разлики от по 2-7 лв. Но беше супер странно и без никаква логика.

# 492
  • София
Получих уведомление от Уиз: в периода 3-10 март 2019 може да има промени/отмени на полети от и за летще Лутън, поради вероятни стачни действия на персонала. Проверявайте своевременно вашия полет.

# 493
Здравейте.
Опитвам се да намеря на сайта на Уиз каква е цената за запазване на конкретно място в самолета, но не мога. Цената за тази услуга еднаква ли е за всички полети или за всеки е различна? Конкретно ме интересува полет до Болоня и обратно.

# 494
  • София
Зависи от мястото, полета и дали ще си го купила заедно с билетите или впоследствие добавиш мястото, второто е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт