WIZZ AIR - 33

• 60 972
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
Много тъпо направиха с този багаж ! А и защо имам чувството, че откакто е така, цените на билетите доста са се вдигнали Thinking Летя постоянно Варна- Меминген и обратно през месец, два и от както въведоха това за багажа, все плащам е*аси цените, а до преди това винаги тънко съм минавала Close

# 721
  • In transit
Добре де, аз ли нещо не разбирам...сега си влязох в резервацията и гледам, че чекиран багаж 10кг е 54лв, а приорити е 39лв. Т.е защо трябва да си купя чекиран багаж като излиза по-евтино да си купиш приорити?

# 722
Ами аз например предпочитам да е чекиран, защото все нещо вземам, което не е позволено за скенера. Въпрос на предпочитания, но те си се възползват от това и от всякъде гледат вече да дерат Joy

# 723
А и нали приорити са определени бройки и свършват. После щеш не щеш - чекиран.

# 724
никъде по света не отварят гишетата по-рано от 3 часа преди полета
като за нискотарифна компания 2 ч е ок, и без това няма какво да се прави на летището толкова време

# 725
Днес с удоволствие написах гаден отзив към Уизз. Летях от Бари към София. Два часа преди полета все още нямаше никого на гишетата за чекиране, а с новите правила за багажа почти всички минават оттам.
После висяхме почти час до появата на граничен полицай.
Като цяло беше зле.
Какво отношение имат Wizz към изброеното?!
wizz ако можеше всичко да направят !!!

# 726
има ли някоя изгодна /евтина/ дестинация към момента

# 727
  • София
никъде по света не отварят гишетата по-рано от 3 часа преди полета
като за нискотарифна компания 2 ч е ок, и без това няма какво да се прави на летището толкова време

Аз не съм искала да са 3 часа преди полета на гишето. 2 часа също вършеха работа, но и тогава нямаше никого.
Тръгвайки от София седмица по-рано бе същият хаос.

В момента огромна част от пътниците минават през гишетата, а наземният персонал не е подготвен за адекватнно предоставяне на услугата.

# 728
Може ли да ми кажете от къде на летището мога да намеря прозрачен плик за тоалетните ни принадлежности? От терминал 1 летим.

# 729
На летището раздават. Но ми се сториха едни такива миниатюрни.
Торбичка за сандвичи, от тези с ципчето, също ще свърши работа. Важното е да е прозрачна, да не е прекалено голяма и да може да се затваря.

# 730
В Лидл има такива, купих си една опаковка и ползвам за сума ти полети вече

# 731
А има и прозрачни несесери, pvc, с ципче, струват по лев и нещо, аз все с такъв пътувам. Бях си купила несесер за самолет с шишенца и бурканчета, но май само бурканчетата ползвам, другите течности си ги нося в оригиналната опаковка.

# 732
Такива несесри има в ДМ, да, в прозрачна опаковка, малки шишенца.

# 733
Такива несесри има в ДМ, да, в прозрачна опаковка, малки шишенца.
И в "Лили" има.

# 734
  • София
Най-обикновено и просто наелоново пликче, вързано на възелче също върши работа. Веднъж ми се наложи и минах така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт