Януарски бебета 2019! Тема 7

• 23 465
  • 362
  •   1
Отговори
# 195
На мен ми преведоха всичко накуп миналата седмица. Сега трябва да изпратя новите болнични, които ми дадоха вчера. Добре, че ме подсетихте, че мозъкът ми изтича през кърмата.

И аз като Ани с кърмата. Вчера се бях подула ужасно, чак се чудех дали да не започна да цедя, за да освободя малко. Днес са спокойни и почти меки, та се шашкам има ли достатъчно. Мисля, че нещата се регулират за месец-два. Само трябва да сме спокойни, достатъчно храна и течности и повече почивка, ако е възможно.

deindja, има ли кой да ти помага с бебето. Преди малко нашата педиатърката каза, че ако майката се разболее не е лошо някой друг да поеме грижите за бебето и майката да го взима само за кърмене. На мен ми е малко крайно такова решение, но малко помощ няма да ти дойде зле.

aya_2012, голямо чакане е, но бъди търпелива. Заслужава си почивката. Бебетата са абсолютно невероятно прекрасни (особено, ако си се наспал).

# 196
Благодаря за новата тема 🤗 прекрасна е !
При нас още в болницата започна секретирането на очичките малко беше се пооправил и когато ни изписваха казаха да ги почиствам от вън на вътре с лайка или преварена вода , но не му минаха и педиатъра ни изписа капки за очи Офталмо-септомекс 4х1 капка и в двете очички. Сега са по добре очите , но още малко има секрет слагам ги от 2-3 дни капките.
на нас ни изписаха капки тобрекс

# 197
Аз съм с термин днес. Няма изгледи каза лекарят. Ако до 6.02 не се роди ще го предизвикват обаче. Вече съм му бясна. Всичко ми е писнало и съм му много ядосана.

# 198
  • София
На бебчо или на лекаря Stuck Out Tongue Winking Eye ?

# 199
Аз съм с термин днес. Няма изгледи каза лекарят. Ако до 6.02 не се роди ще го предизвикват обаче. Вече съм му бясна. Всичко ми е писнало и съм му много ядосана.
Ах, че бесове! Обаче си е разбираемо! Стисни зъби още мъничко. Така е писано. И на мен не ми се чакаше до последно, но 13 дни преди термин пък изобщо не очаквах и ми беше много страшно! Хайде, скоро ще се похвалиш.
Момичета, моето момиче днес стана на 40 дни. Пиша при декемврийските бебета, но ще се радвам и вие като направите бебешка тема да нямате против пак да наминавам. Simple Smile

# 200
Момичета, кога мислите да изведете бебоците на първа разходка? Бебо става скоро на 40 дни и се чудя дали вече не е време да го изведа навън. Разбира се при хубаво време де. Blush

# 201
Ние го извеждаме вече, от 4 дни всеки ден сме навън, Днес беше Направо пролет тук. Излизаме само по паркове и градинки де, не смея да го вкарвам по магазини и подобни. На 10 дена го изкарахме на балкона за 5 минутки.

# 202
На разходки не излизаме все още,но при хубаво и слънчево време е изкарвам на двора за малко.На 15.02 става на 40 дни и ще ходим до църквата на "Чиста молитва" и ще трябва да е водя с количката защото татко и е нощна смяна и няма да ни е на разположение (при желание от негова страна може да го организира да е тук и да е с нас,но само ако има желание в което се съмнявам)
Вие как се справихте с физиологичната жълтеница и бебетата пият ли ви вода?Моето не иска да приема нищо от шише и не пие вода!

# 203
На мен докторката днес ми попари ентусиазма за излизане. Тамън бяхме решили да го изведем дребния в събота на кратка разходка и днес тя каза да чакаме 20 дни защото времето било влажно и ветровито. При по-студено време можело и по-рано. Накрая си стиснахме ръцете за десетия ден, но не съм сигурна, че аз мога да издържа толкова време затворена у дома. Няма да го срещаме с хора в крайна сметка. Малко обиколка на квартала или някой парк.

И аз имам въпрос към тези с естествено раждане, че няма да мога да спя. Как ви бяха лохиите? Имаше ли съсиреци? Чета, че не е много ок да има след третия ден, а при мен все още се появяват. Утре ще звънна на лекарката си, но междувременно ще се побъркам.

# 204
На мен докторката днес ми попари ентусиазма за излизане. Тамън бяхме решили да го изведем дребния в събота на кратка разходка и днес тя каза да чакаме 20 дни защото времето било влажно и ветровито. При по-студено време можело и по-рано. Накрая си стиснахме ръцете за десетия ден, но не съм сигурна, че аз мога да издържа толкова време затворена у дома. Няма да го срещаме с хора в крайна сметка. Малко обиколка на квартала или някой парк.

И аз имам въпрос към тези с естествено раждане, че няма да мога да спя. Как ви бяха лохиите? Имаше ли съсиреци? Чета, че не е много ок да има след третия ден, а при мен все още се появяват. Утре ще звънна на лекарката си, но междувременно ще се побъркам.
Аз имах един огромен съсирек наскоро преди седмица някъде не знаех за това,че след три дни не добре да има.Моите лохии около десетият ден сякаш почти бяха свършили после се позасилиха и сега 23 ден пак са намалели и са едни тъмно кафяви.Аз мисля след като свършат лохиите да посетя гинеколог да видим какво е положението.

# 205

Аз нямах, но бях и с кюретаж заради усложнение. Първият път имах съсиреци и се оказа, че не е ок. Пак се наложи абразио по спешност. Звънни на доктора и консултирай да си спокойна.

# 206
Момичета, минавам само да се запиша, че на 29ти се роди моята госпожица, бързо и сравнително лесно, отидох с 3-4 см разкритие и чести контракции, на 6-7 мин и за час я родих, 49 см 3400 гр. Нямаше време за упойка но се понасаше, накрая вече едвам Simple Smile добре сме но много спя, с нея всеки път. Затова и не писах до сега. Нспасваме се още имам само коластра. Късмет на останалите, май са малко, трябва да преименуваме групата

# 207
Ние вчера и днес направихме първите разходки, за 20-тина минути из квартала, но при нас времето е много хубаво тези дни и позволява извеждане, та се възползвахме, че не се знае февруари какво ще бъде времето. Преди това 3-4 дни я изкарвахме на терасата за няколко минути. На бебка много и хареса навън, кротува си, даже и си поспива.
Два пъти ни отменят първата консултация заради епидемията, та не знам колко е качила, но си натежава вече, ще видим другата седмица.
Дните с малко бебе минават толкова бързо, имам чувството, че вчера родих, а всъщност минаха 20 дни вече.

# 208
Благодаря ви за мненията. Говорих с докторката преди малко и каза, че щом кървенето не е силно, засега нямам причина да се тревожа. Вероятно възстановяването е по-бавно заради възрастта и раждането на трето дете.

Сега се чудя как да се изнижа от къщи за 10-20 мин., че иначе съвсем психясвам. Ама с това смукалце на поискване и без никакъв режим хич не виждам как да стане.

teg, честито и тук. Много се радвам за малката беборанка. Бързо да ви изписват.

little mermaid, Aya, чакаме ви да се похвалите, а също и ако има някой друг, който още е в очакване и ще местим темата. Наслаждавайте се на свободното време и свободата.

# 209
Jullian и аз имах големи съсиреци, но в болницата двама лекари ми казаха, че е нормално щом кръвта не е повече от нормалната менструация.

Общи условия

Активация на акаунт