Януарски бебета 2019! Тема 7

• 23 425
  • 362
  •   1
Отговори
# 300
Моята гледа съсредоточено в една точка като ака. А кака й беше много смешна, плезеше си езика и напъваше. Имам чувството, че е едно и също бебе. Като близначки са визуално. Аз забравих да се похваля, че в неделя все пак направихме разходка и то 3 часова навън. Пъпките по бузите мисля, че са от шоколада. 2,3 дни не бях яла и доста намаляха, снощи ядох и тази сутрин има доста нови.

# 301
Мия го на чешмата, още от първият ден.Къпя го също сама.Всички ми се чудеха на смелоста.GrinningНе понасям бабите да ми се бъркат.Като е до уши наакан първо го минавам с мокри кърпички.Слагам всеки път бариерния крем, кожата му е като стъкло.Само за косата имаме различия с педиатърката.Тя вика да не му мия косата, обаче аз си я минавам и нея с Мустелата 1-2 пъти седмично.Става му чистичка и с блясък:heart_eyes:Въобще вече не слушам.Минавам очичките с физ.разтвор и нослето, когато има сополки.Слагам и веднъж дневно крем за лице на Мустела.Мисля скоро да започвам с ваничката.Дадохме 400 лв. за ваничка и така стои.Още ми се вижда малък за нея, но знам, че е хубаво за нервната система.

# 302
  • София
Аз си ползвам мокри кърпички и 1-2 пъти мия на чешмата (извън къпането).

# 303
  • София
През ноща ака поне по 2 пъти и бърша с кърпички, през деня мия на чешмата, ако има останало с тампон за грим чистя. Мия и къпя сама и на чешма и в корито, до скоро без сапун, по препоръка на педи, че беше с много суха кожа, сега почнах през ден да ползвам, както и косата я мия през ден.

# 304
А как успявате сами в коритото? Сами ли си поливате или го пълните с вода предварително?

# 305
Ние го мием под чешмата няколко пъти на ден, главно като ака, другото набързо с кърпички, а вечер го къпем във ваничката, голям кеф му е, също и като го мажем после. С гел го къпем веднъж седмично.

# 306
  • София
Ние къпем още под чешмата, защото пъпът падна преди няколко дни и ни казаха, докато спре да отделя всякакъв секрет - под чешмата - примерно около седмица след като падне.
Иначе си имаме поставка за вана (вътре във ваната - на която се слага бебчо) и ще ползваме нея.

# 307
  • София
Слагам мека поставка във ваната, пълня с малко вода и си полива, като мия със сапун след това изплаквам с течаща.

# 308
Почиствам я с мокри кърпички при смяна на памперса, къпането е веднъж дневно. За момента баща и я държи, а аз я мия и поливам, иначе имаме мека мрежа, която се закрепя на ваната, но още не сме я ползвали. Всеки ден ползвам шампоан за коса и тяло, мляко след това, доволна съм.

# 309
И моята свива джучките и е много смешна. Сякаш ще свири. А като ака обръща главата на една страна и гледа в една точк много съсредоточено.
Тая нощ се изака! По-гъсто е определено. Но беше доста. Успокоих се. На 46 дни е. Изписаха я 3200, а в момента е съм 5200. Расте яко и на дължина. Явно трябва да си оправя храненето аз.
Но безсънието ни убива! Тази нощ не е спала. Зас а в 9 сутринта. От днес иначе я подкарах на режим. Давам да суче на 3 часа. Много е зора, много!

# 310
И моята свива джучките и е много смешна. Сякаш ще свири. А като ака обръща главата на една страна и гледа в една точк много съсредоточено.
Тая нощ се изака! По-гъсто е определено. Но беше доста. Успокоих се. На 46 дни е. Изписаха я 3200, а в момента е съм 5200. Расте яко и на дължина. Явно трябва да си оправя храненето аз.
Но безсънието ни убива! Тази нощ не е спала. Зас а в 9 сутринта. От днес иначе я подкарах на режим. Давам да суче на 3 часа. Много е зора, много!

Еее, можем повече ние. Откарахме до 11.30 сутринта 😎

# 311
А аз се вайках,че моята кукла всяка вечер ме държи до 00:00 и тогава заспива,но пък сутрин спи до 9:30 а понякога и до 12:00.Събужда се да цока и пак заспива,но се разглези много и харесва да спи гушната в мен по скоро легнала върху мен.Хигиената на дупето за момента е с мокри кърпи след смяна на памперса и къпане всяка вечер със съпунче.Смешни муцунки и тя прави все едно ще свирука,а когато ака се средотачава и действа понякога си опъва краката в момента в който се върши работата все едно така помага да излезе.BlushКогато плаче става червена като рак,има ли други бебета така?

# 312

Еее, можем повече ние. Откарахме до 11.30 сутринта 😎
Еее, бихте ни рекорда от 5 сутринта Simple Smile

# 313
5 си е направо ранна вечер Stuck Out Tongue Winking Eye

# 314
Четох, че през бременността майката се движи и люлее бебето в корема си. А вечер като спим, бебето е активно. Точно затова някои бебета будуват нощем. И после уж се нормализират нещата.

Общи условия

Активация на акаунт