АВГУСТинки 2019 - тема 4

• 30 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,  много сте писали, а точно сега нямам време да чета!
Влизам,  за да ви питам конкретно за вземането на кръв, за Бхс -  гладни и жадни ли бяхте?  Бих искала да съм подготвена за прегледа в понеделник, ако АГ реши, че може да ми пусне изследвания!

# 106
Аз не бях яла,ама не защото не трябва, а защото аз не закусвам по принцип.. но бях пила фреш от портокал и доста вода.. даже не ме и питаха дали съм яла или пила, взеха ми кръв и толкова...
Пак споменавам, аз съм в Пловдив.. Blush

# 107
Моето АГ каза че не е задължително на гладно.

# 108
Вчера имаше в pregnancy+ статия кои чай е опасен и кой не. Безопасни:

Raspberry leaf tea - след 24та седмица
Ginger tea
Peppermint tea
Dandelion leaf tea
Rooibos tea - препоръчван

Съдържащи кофеин и може да се пият умерено ( 1чаша ):
Black tea
Green tea - влияе на усвояването на фолиева киселина
Chai tea
Early gray tea
Oolong tea
Lychee tea
Hong mao tea и още няколко, които не знам има ли ги в Бг.
Ее, супер. Много ти благодаря! 😘

# 109
  • София
Вчера имаше в pregnancy+ статия кои чай е опасен и кой не. Безопасни:

Raspberry leaf tea - след 24та седмица
Ginger tea
Peppermint tea
Dandelion leaf tea
Rooibos tea - препоръчван

Съдържащи кофеин и може да се пият умерено ( 1чаша ):
Black tea
Green tea - влияе на усвояването на фолиева киселина
Chai tea
Early gray tea
Oolong tea
Lychee tea
Hong mao tea и още няколко, които не знам има ли ги в Бг.

Оле чисто злато си, благодаря ти много.  Аз обожавам чай,  пия го вместо кафе, но откакто забременях не съм пила чай. Търсила съм няколко пъти информация но нищо... Сега спокойно мога да си направя чаша следобед, благодаря ти много!

# 110
За нищо, не знам как стои въпроса с българските билки, но поне потвърдихме за ройбоса че е безопасен. Simple Smile

# 111
Аз знам, че чай от шипка и от липа са безопасни.

# 112
Аз пия и джинджифилов, който си правя от корен и мента, също.

# 113
Здравейте,
Не съм се включвала отдавна,но всичко е наред при мен.Онзи ден бяхме на преглед,бебчето е цели 3 см,видяхме че даже и затанцува и беше много вълнуващо.Сега съм 10+2 дни,лекарката ме вика към 18.02 за първата ФМ и вземане на кръв за БХС,но се чудя дали не е късно...

# 114
Според мен е късно, тогава ще се падаш в 14+ няколко дни. Аз също съм на 18ти на фм, но ми е 12+6. Мисля, че се прави между 11 и 13-14 седмица, но пък щом докторката е казала така сигурно си има нещо впредвид.

# 115
Аз като питах във Фемина, ми казаха най-късно 13+6 дни трябва да си. Според мен 18 е късно, но пък щом лекар така е казал.
Ох аз уж бях спокойна, но колкото повече наближава ФМ , толкова повече ме обвзема паника. Дано всички имаме добри резултати 🙏

# 116
Благодаря момичета,и при моя лист за БХС пише най-късно 13+6,ще й се обадя като наближи време.

# 117
Привет на всички!Аз съм с термин за септември,но понеже сте доста активни ми се иска да се запиша при вас.Hug
За сега съм в края на 6та седмица и тепърва ми предстои след няколко дни преглед и дано се види ембрионче и сърчице.Иначе ми е втора бременност.Първата ми завърши успешно в края на септември 2013 с момиченце.Още не сме казали на детето ,а искаме тя първа да научи.С първата бременност си бях супер,нямах никакви неразположения,но тази ме мъчи със страхотна умора,тежест,киселини,безсъние и т.н.
Стана дълго,хубав ден на всички!:blush:

# 118
Добре дошла! 😊

# 119
  • София
Bella_Sun_ момичетата са ти отговорили, но да потвърдя и аз - 10+1 съм, казаха ми да отида в периода 04-08.02 за ФМ+БХС (при мен ще съвпадне и с регистрирането и останалите изследвания).
И аз, и дъщеря ми сме болни, добре, че за момента е само хрема и болка в гърлото, без температура. Но явно от утре и аз ще трябва да съм в болнични, а хич не ми се искаше.

Общи условия

Активация на акаунт