В момента чета... 60

• 77 435
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Клара и сянката, на Сомоса. Дочитам я и не искам да пипна нищо друго от този автор. Една от редните книги, които бих искала да unread-на, ако мога.

# 646
Клара и сянката, на Сомоса. Дочитам я и не искам да пипна нищо друго от този автор. Една от редните книги, които бих искала да unread-на, ако мога.
Защо ти е такова мнението? Аз пък все я заглеждам да я взема да я чета Flushed
Започнах Дългата земя на Тери Пратчет и Стивън Бакстър. Чела съм само една книга на Тери Пратчет (Вещици в чужбина) и много се смях, но после нещо не можах да сполуча на негова книга , която да ме грабне. От друга страна тази книжка ме привлече в книжарницата и я започнах веднага - засега върви малко странно, леко съм объркана, но поне се чете леко Satisfied

# 647
  • София
Клара и сянката ме запали по Сомоса. Но на който съм я давала, не е споделял ентусиазма ми.

А сега, за любителите на Мураками: Убийството на Командора излезе на 10 май!

# 648
  • Mostly in my mind
Даа, купихме си я  даже вече. Heart Eyes

# 649
О, и аз харесах много "Клара и сянката", но разбирам, че Сомоса не допада на много хора. Той е от тези автори, които или ги харесваш, или не можеш да ги понасяш.

А аз започнах "Мистър Мерцедес".

# 650
  • София
Абсолютно същото изпитвах и аз когато я четох преди години. Сега 3-4 години по-късно съм на същото мнение - заобикалям всичко на Сомоса от много далече Neutral Face
Много големи очаквания имах за "Жертвите, които правим" и съм разочарована от негативните мнения. Ще я прочета все пак, но жалко, че така са развалили поредицата.

# 651
В момента чета "Шадоу Стрийт 77" от Дийн Кунц. Започнах я с идеята, че това е криминале, в което ще се разследва нещо. Е, разследва се, но жанра е повече мистерия, отколкото криминален. Това ако трябва да го гледам на филм, по-скоро ще прекратя предсрочно гледането му, тъй като не си падам по този стил. Но на книга се ядва. Бързо и леко ми върви четенето.

# 652
И аз не се спогодих със Сомоса. Но за разлика от вас, аз упорствах в не-спогаждането си Joy
Не ми стигнаха фантасмагориите на живите картини в "Клара и сянката" , ами трябваше да мина и през "филиите" и "псиномите" на "Стръв". Но вече няма да се подлъгвам и няма и да посегна към него. Просто харесвам по-друг тип психопати , този е мнооооого откачен  JoyJoy

# 653
Хи-хи, аз харесах и "Стръв".

# 654

Прочетох "Белязаната жена" - каквато и оценка да й дам, ще е слаба. Затова 6*/5*
На фона на необнадеждаващите мнения, които прочетох за последната книга на ЮиР, за Юси мога да кажа само,че този човек непрекъснато градира и надгражда с всеки свой следващ роман. Как не се изчерпа откъм идеи.. как не зацикли...просто се чудя...! И този роман не разочарова. Дори не е толкова и просто кримка, ами истински психологически трилър в пълния смисъл на думата. Толкова много съдби са засегнати тук и от толкова много различни аспекти!
Дано продължи да ни радва и занапред този автор! За мен той е ненадминат!

# 655
  • Mediterraneo
Оставих те да си отидеш- Клеър Макинтош. Засега не съм очарована твърде.

# 656
На мен Мураками - с разказите му - не ми допадна; странен и монотонен ми беше, не ме запали. Дали романите му не са по-различни?

# 657
  • София
...Много големи очаквания имах за "Жертвите, които правим" и съм разочарована от негативните мнения. Ще я прочета все пак, но жалко, че така са развалили поредицата.

О, не са! Просто със следващата книга е наистина време да завършат тая поредица. Но книгата си беше супер, поне за мен!

# 658
  • Mostly in my mind
На мен Мураками - с разказите му - не ми допадна; странен и монотонен ми беше, не ме запали. Дали романите му не са по-различни?
По-различни са лично за мен! Разказите и аз не ги харесвам.

# 659
  • София
...Много големи очаквания имах за "Жертвите, които правим" и съм разочарована от негативните мнения. Ще я прочета все пак, но жалко, че така са развалили поредицата.

О, не са! Просто със следващата книга е наистина време да завършат тая поредица. Но книгата си беше супер, поне за мен!
Да, съгласна съм с Петето. Книгата и за мен не беше лоша, но в контекста на цялата поредица вече нещата се поизтъркват. Наистина трябва да я приключат, преди Себастиан да е преспал с всяка жена, замесена в криминален случай Yum.

Аз чета "Тяло под роклята", но за съжаление не мога да й отдам много време, а ми се иска, романът е хубав.

Общи условия

Активация на акаунт