OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Коя седмица си на мен преди много ми се пиеше кафе, а сега само като го помириша и ми се повдига Grinning Иначе една чашка дневно не вреди

# 421
Disappointed Аз нямам фейсбук

# 422
Правя си по едно кафе сутрин, като не го изпивам цялото. Пробвах безкофеиново, но не ми хареса вкуса.

# 423
Пия по едно 3 в 1, надявам се, че не вреди. Може би в по-късен етап, ще го откажа, но за момента не мога Grinning

# 424
Привет, плахо се присъединявам към вас. Какво мислите за плоден сак с размер 5 мм в 5 с. и 1 ден. Струва ли ви се, че е много малко сакчето?

# 425
Момичета, казахте ли на работодателите си и ако не сте кога смятате да го направите, че и аз съм в дилема, защото не ми се иска преди да мина 12 г.с да казвам, но и тогава ще е малко късно, за да си потърсят човек? 🤔

# 426
Момичета,избягвайте поне до 4ти месец да ядете и да пиете  цитруси в големи количества(портокали,мандарини,лимони,помело). Разбрах,че рискът от спонтанен аборт се увеличава драстично(тъй като предизвикват контракции) - имам 2 близки приятелки медицински лица,които ме посъветваха това,затова да ви кажа и на вас. 😚

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 08:30 от Fireee

# 427
muucuni, аз вече казах на моите работодатели, понеже ми се налага да пътувам често, а нямаше как  предвид състоянието ми.
В случай, че решиш да работиш до последно (до 45 дни преди термин) не виждам да е проблем да им кажеш като влезеш в началото на 13г.с. Ако все пак смяташ  да излизаш в болничен от 14-15г.с  определено е добре да им го заявиш по-скоро Simple Smile

# 428
Ужас, аз ям портокали в огромни количества! Много добре се чувствам от тях, но явно трябва за спра!

Момичета,избягвайте поне до 4ти месец да ядете и да пиете  цитруси (портокали,мандарини,лимони,помело). Разбрах,че рискът от спонтанен аборт се увеличава драстично(тъй като предизвикват контракции) - имам 2 близки приятелки медицински лица,които ме посъветваха това,затова да ви кажа и на вас. 😚

# 429
По 1 кафе на ден е нормално и няма да навреди.
Относно фейсбук групата, да по-удобно е с търсачката, но честно казано не мисля, че много хора я използват и отново се задават едни и същи въпроси.

Наистина ли не е хубаво цитруси 😱😱😱 Постоянно пия фрешове от портокал и грейпфрут и вчера изядох едно цяло помело. Не бях чувала.

# 430
И аз се изненадах, но не открих такова нещо в научни статии, когато се разтърсих...

# 431
  • София
Аз кафе пия-не мога без него. Мисля, че е в пътш по-добре от три в едното, което е пълно с всякакви гадости и помии вътре.

# 432
И аз се разочаровах,тъй като всяка вечер си хапвах мандарини Sad Иначе във всички статии изрових това,че е възможно да предизвикат контракции - просто след като от 2 различни места ми го казаха,реших да се презастраховам и да ги избягвам. Simple Smile

# 433
Привет, плахо се присъединявам към вас. Какво мислите за плоден сак с размер 5 мм в 5 с. и 1 ден. Струва ли ви се, че е много малко сакчето?
На моя първи преглед док.измери 4.9мм сакче (в 5та седмица, но не знам кой ден) и на мен ми се стори доста малко, но тя не коментира размера....сравних с предишната ми, но неуспешна бременност на същия ден след забременяването сакчето е било 5.1мм...
В сряда ми е вторият преглед и много се надявам да има ембрионче и всичко да е с размери, съответстващи на седмицата, в която съм.

# 434
Аз си пия по 1 кафе, това ми е най-големият кусур, но гледам да не е на гладно. Без него се чувствам ужасно сутрин и не мога да работя. Ако можете без него- по-добре, но аз просто не мога. Когато бях бременна с малкия, на първия преглед се оплаках на док, че ми се вие свят и ми е много отпаднало и той ме пита "Кафе пиеш ли?", аз отговорих, че по принцип да, но съм го спряла, а той каза: "Ами, пий си, кръвното ти е ниско, ще ти помогне". И наистина кръвното и сега ми е много ниско. Онзи ден вечерта бях при баба ми на гости и ми го премери- 88/50, чак се притесни жената. Satisfied
За 3в1 имам много крайно лошо мнение. Да, по-слабо е, но не е с натурално кафе, ами с нес и всяка една съставка в него е вредна.
За портокалите- срещала съм, че не трябва да се прекалява, но то това важи май за всичко. И за билките знам, че трябва да се избягват, но аз пия по един лек билков чай на ден, а като имам време си правя домашен от шипки или липа. На мен все ми е студено и така се сгрявам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт