OКТОМВРИйски мами 2019

• 36 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,
Какви витамини пиете освен фолиева киселина?

# 571
Никакви. Засега така, по-нататък ще включа други.

# 572
Аз освен фолиева, взимам и капки витамин Д и В12, за друго казаха след 3месец....

# 573
Аз взимам Б-комплекс- вътре има и фолиева киселина( Витафолат) за един месец и желязо (сорбифер дурулес) за два месеца Hands V

# 574
Момичета,
Какви витамини пиете освен фолиева киселина?
Огестан

# 575
видях, че няколко момичета вече са се записали за биохимичен скрийнинг. На мен ми казаха, че първо трябва да се запиша за фетална морфология и до 3 дни да отида и на скрийнинг, като това следва да стане в 11-12г.с. Само мен ли ме изпращат на фм предварително или това са стъпките в действителност?

# 576
Мен също ме пращат на фетална морфология 11-13г.с., причината е, че съм с една предишна загуба и тромбофилия...и заради възрастта ми 38г., това ми обясни имуноложката, за другите май е по-късно.....

# 577
Здравейте мамита,
Аз пия пренатал витамини сутрин, но винаги преди това закусвам иначе ми става лошо и ми се повръща цял ден.
Понякога все още ми се гади въпреки, че съм в 9г.с., но имам проблем със запека... вече няколко дни не мога да отида до тоалетна .... и много ми тежи някакви предложения имате ли момичета?
Тъй като ми е първа бременост не знам кое след кое следва, но ми каза доктора потвърдил бремеността да отида на фетална морфология... не съм наясно как следва да са изследванията на 13-сти имам преглед при моя доктор да ми разясни и надявам се да поеме следенето на бременност ми... иначе ще си търся доктор , което ме влудява вече...
хубави празници Hug

# 578
  • София
Първата  ФМ  е за всички м/у 11 и 13 седмица.Кой ще я направи е негов избор.

Първо се прави ФМ  и след това кръв за БХС.Може и в един ден.

# 579
Мен също ме пращат на фетална морфология 11-13г.с., причината е, че съм с една предишна загуба и тромбофилия...и заради възрастта ми 38г., това ми обясни имуноложката, за другите май е по-късно.....

Радвам се, че има и други дами на 38. Все си мисля, че всички са много по-млади от мен...🙂
Моята лекарка ме праща на фетална морфология в Стара Загора при Тодоров. Някой да има впечатления от лекаря? Вторник ще звъня да запазя час, защото предполагам, че понеделник всички ще почиват.

# 580
Някоя от вас ще прави ли ранните тестове, които са за хромозомни аномалии? Въпреки че съм правила ПИД и ми е генетично здрав ембриона има 2% вероятност да има грешка. Аз  смятам въобще да ни си правя БХС което е някаква вероятност, а направо да си направя такъв тест! Не ми е ясно на първата фетална морфология за какво се гледа и не знам, ако се направи “Пренатест”, “Транкилити” и т. н дали може да се изключи нейното правене?

# 581

Моята лекарка ме праща на фетална морфология в Стара Загора при Тодоров. Някой да има впечатления от лекаря? Вторник ще звъня да запазя час, защото предполагам, че понеделник всички ще почиват.
От Тодоров лични впечатления нямам, но съм чувала все положителни мнения.Не съм ходила,защото съм доволна от моя гинеколог.

# 582
Някоя от вас ще прави ли ранните тестове, които са за хромозомни аномалии? Въпреки че съм правила ПИД и ми е генетично здрав ембриона има 2% вероятност да има грешка. Аз  смятам въобще да ни си правя БХС което е някаква вероятност, а направо да си направя такъв тест! Не ми е ясно на първата фетална морфология за какво се гледа и не знам, ако се направи “Пренатест”, “Транкилити” и т. н дали може да се изключи нейното правене?

Тези тестове, не изключват феталната морфология, не са взаимозаменяеми. Тест+ фет. морф. Simple Smile

# 583
Здравейте момичета! Пускали ли са ви от този тип изследвания за НК клетки? Ако някой е запознат. Благодаря!

# 584
Здравейте момичета! Пускали ли са ви от този тип изследвания за НК клетки? Ако някой е запознат. Благодаря!
Аз съм си ги правила. Какво те интересува точно?
По каква причина са ти назначени?

Общи условия

Активация на акаунт