Мами в арабски страни-6

• 21 148
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Дидка , не им се коси и двете ни заядоха , но мен не ме интересува аз не пропагандирам просто си изказах нещата които чувствам и правя .
Та нали затова е този форум да си разменяме опит , информация и да се сприятеляваме !

ХУБАВО Е ЧЕ СИ РЕШИЛА ДА СЛЕДВАШ АЗ , АЗ НЕ ПРОДЪЛЖИХ СЛЕД ГИМНАЗИЯТА И ОЩЕ МЕ Е ЯД , А СЕГА С ДЕЦАТА ХЕПТЕН НЕВЪЗМОЖНО ЩЕ МИ Е ДА ПРОДЪЛЖА ДА УЧА !
Мърси , дано скоро се оправи съпруга , че е неприятно като има около нас любими хора със здравословни проблеми !

# 211
  • O.A.E./ Пазарджик
Люба, честит Рожден ден!
МНого здраве и любов ти желая!  bouquet  bouquet  bouquet

Марси, дано се оправи мъжа ти  Praynig

# 212
bdbaloni  Люба , Ч. Р. Д. Пожелавам ти много здраве и щастие !!!   bdbaloni
Мария , браво !-май аз нищо че вися цял ден пред  компютъра не до оглеждам всичко .

# 213
здравейте!! marissa, проблема е, че Хемус не летяха известно време до Дубай, но от юни си възобновиха полетите иначе други проблеми няма. а сега най-новото е, че полетите са анулирани до Дубай. днес трябваше да има полет, а не се изпълни и не се знае до кога??
Миме, аз да сменя компанията, ама вече си платих билета за другия четвъртък и не става... а пък не се знае дали ще има и полет тогава въобще... много лошо с тия евреи...  #2gunfire
поздрави и успех на бременещите... хайде, не остана  Simple Smile
Питах защото ние летим с Хемус до Бейрут.А полетите са отложени,защото летище Бейрут сега е затворено и кацат самолетите в Йордан и от там с рейсове до Ливан.

# 214
Добро утро на майчетата и дечицата им !   bouquet
Двете ми момента от сутринта си играят заедно и съм много щастлива щото туй си е прогрес в отношенията им .
По въпроса за Хемус не зная нищо щото аз пътувам с кола и кораб само от самолети имам страх !

# 215
Тъкмо се чудех дали нашето момиче  е написано при рождените дни  Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛЮБА!!! НЕКА АЛЛАХ ТЕ ДАРИ С ЩАСТИЕ И РАДОСТ, УСПЕХИ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!!!   bigdance2  party023
МАРСИ, дано мъжа ти се оправи бързо. Praynig
Лек ден на всички!

# 216
  • по пътеката
4естит рожден ден, люба! много и само хубави изненади!  newsm51 newsm51  bigdance2  bigdance2 smile3525не си споменала какво ти е семейството, съпруг, деца имаш ли ? да те радват и слушат!татко ни е още на 50/50 но 4акаме подобрение, поне спря 4ервеното!аз вклю4их и смрадлика да се кисне, дано се оправи, 4е имам не малко , а много бебета в къщи, 4е съм като детска ясла!не забравяйте да разказвате, които сте в бг!на вси4ки тръгнали, пропълзали и проговорили беб4ета, много целувки!на неродените да си 4акат реда, да не се пререждат! леле 4акаме ги с нетърпение да знаете!  bouquet  bouquetкак сте днес?

# 217
Mърcи , мерси за целувките !
Самира днес се заигра със сестра си за по-дълго , а тя само дето не въртеше опашка от щастие .

# 218
4естит рожден ден люба.да си жива и здрава и много оби4ана  bouquet

марси дано се оправи мъжа ти,4е те като са болни все едно света се свършва(поне моя е такъв,по зле от малко дете)

аз се 4уствам толкова уморена.по цял ден сме по улиците и е толкова топло едвам дишам.изядоха ни комарите тука.всеки това се оплаква.след тези дъждове така се навъдиха  #Crazyстанах като на решето от тях.заредихме се с лосиони и машинка за комари дано помогне ина4е не знам къде ще се крием

# 219
И при нас е жега и аз вече избягвам да излизам особено сутрин и в ранните следобедни часове.
А и гадни комари си имаме и тъй като не хапът мъж ми още не се е юрнал да купува препарати и уреди за избиването им .
Милена как са девойката и младежа не са ли спретнали пак нещо забавно ?

# 220
Дани малкия става голям бобаит,а каката взе да "4ува" какво и се говори.немога да я позная тия дни.една такава любвеобилна и грижовна към вси4ки и наи ве4е към брат си.толкова сладко да приказва  Heart Eyes  направо ми изпълва сърцето.е от време на време разваля картинката,но общо взето е кротка.малкия не се спира на едно място.иска все да върви,днеска се пусна на няколко пъти сам,скоро ще правим питка сигурно.показва лампи4ката и пляска с ръ4и4ки като му кажеш.голям мъж е ве4е,но зъбите много го мъ4ат и ве4ер доста 4есто се събужда.
вси4ки отидоха на боулинг а аз седя и гледам тв.малко ми е криво 4есно да си призная,но няма на4ин няма на кои да оставя децата Sad 

# 221
И на мене ми е кофти че трябва все аз да съм с тях дори за 30 минути няма на кой да ги оставя , но това е то като тръгнат на уч-ще ще е различно .

# 222
  • O.A.E./ Пазарджик
я, къде изчезнахте всички  bouquet
малкия каза 4 думи на 3 езика Laughing
няма и не на БГ
дърти на АНГЛ.
бабати(така му вика баща му) на арабски #Crazy

тук се е разгърмяло, но не вали. дано да захлади малко.
лек ден !

# 223
Ми Миме ,аз съм тук ,само дето всички се покрихте и аз гледам и се уча от вас !
Браво на малчугана ти жив и здрав да е щом по три ги кара на куп браво на него голям умник ще излезе !
Исках да ви питам как да намаля размера на снимката за да си кача както вие правите !?!

# 224
  • по пътеката
тука съм, но имаме гости уж за абитуриенска да правим дове4ера, толкоз кускус и тн. направиха старите и музика наеха и организация за столове и маси за сладкишите и безалкохолното и поканиха хора, а до нас днес на обяд по4инал един комшия и няма да има празник, само тихо гости! мъжът ми е най-дебелата тиква, хи4 не слуша и ме нерви, не е спаднал отока, но не иска да го водим пак лекар!но видя дебелия и по4на да търси лекарствата, дето му дадоха в бг! ако 4уете за оплакал се мъж за побой от жена му- аз съм побойни4ката.
браво на децата, абе аз за какво поздравявам и с проговаряне, ванги4ка съм си!   bouquet Hug
ще ме хване пак липсата трябва да форматирам компа и инсталирам вси4ко отново, 4е стана една каша и се препълни ! прекарайте си добре и заради мене! Peace

Общи условия

Активация на акаунт