Мами в арабски страни-6

• 21 147
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Мария , то и при нас е теракота навсякъде , аз съм сложила едно одеяло  да се въргалят със сестра и на него отделно че Самира се учи на гърнето и през 5 минути все  ще намеря изцапано та цял ден съм дежурна с парцала ,но няма как и двете са малки .

# 196
bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит рожден ден на Елип!
извинявам се че малко късно но сега успявам да ви погледна!
Малкия е малко крив,че докато беше болени не сучеше и кърмата ми намаля,а и мъжа ми утре си заминава и ме такова едно напрегнато, тъжно и гадно!
Ще се прибера на Кувейт иншалла след 3-4 месеца казва той!той има сега работа там, а после заминава за 3 месеца в Австралия!много ми е кофти, аз все си мислех че ще се откаже от тази Австралия ама не иска!
как ще издържа още 4 месеца не знам, а на него колко му е криво няма да ви обяснявам.на всеки 5 мин целува сами и как го гледа тъжно!
добре дошла на новото момиче!  bouquet
Много съм щастлива като ни се увеличава бандата!
А манел до колкото се сещам каза че ще е в провинцията за около месец и няма да пише!
А комедоне къде се загуби, а имаше и една майка от Кувейт???? Thinking
хайде лека вечер от мен, утре вечер ще ви чета, докато се нарева и се разсейвам!!!
добре че сте вие да ви се оплача!мъча се да съм силна пред него , че не му е хубаво като рева ама какво да се прави!

# 197
Креми не тъжи мило разбирам те че ти е зле  като замине си поплачи поне малко да ти олекне .
Моя съпруг също не обича да ме вижда да плача и аз си поплаквам когато го няма или като вляза уж за нещо си в банята .
Гледай си Сами-то , и си мисли за хубави неща все пак ще се видите което е хубаво щото след такива раздяли аз специално се чувствам 
като заредена с повече обич !

Самира преди малко сама се научи да прави кълбета и сега и като топка само се търкаля със сестра и са голяма картинка .

# 198
мом4ета 4ета ви,но от много обикаляне нямам време да седна да ви пиша. Hug

Любе много бързо свърши твоята ваканция.защо бързаш толкова,на топло явно ти се ходи Laughing

креми не тъжи за мъжо,сега малкия като по4не да става по-активен ще ти е по весело и ще си заета с него и няма да усетиш как ще минат 4 месеца Hug

дани 4естити ви лазещи кра4ета.халид лази по 2 на4ина.като бърза лази на лакти и по корем като воиник,а ако не нормално на колене и длани.ве4е показва къде е лампата и пляска с ръ4и4ки. вика баба,ам ам но мама не се е сетил да каже още Laughing

и аз гледах днес по СНН 4е израел са нападнали летището в Беирут.Лошо.Дано да не стане някоя воина Cry

Снощи бяхме на ресторант с децата.държаха се героиски,малкия заспа а какта обикаляше около масите и правише шоу на клиентите Crazy  днеска сме на боулинг,4е е хладно и не става за плаж.градът е пълен ве4е едвам се разминаваме ве4ер по улиците.навсякъде е музика,по терасите се пеят песни.добре 4е съм изморена ве4ер ина4е ня бих заспала на цялата тази аларма

лек ден   bouquet

# 199
Добро утро!
Нещо много на ваканция сте го ударили кефете се и аз един ден ще съм във ваканция и аз ще се включвам като вас за кратко ,важното е да сме добре !
Този народ се е побъркал с тия войни , вместо да живееме в мир и разбирателство , че и без това живота е толкова кратък та и ние трябва да допринасяме в скъсяването му .
Лек ви ден !  bouquet

# 200
  • у нас
Здравейте милички Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИП (на патерица)
Добре дошла и на Рима  bouquet
Сигурно пропускам много от това,което сте изписали,за което моля да бъда извинена,но наминавам само за секунда да се разпиша.След вчерашния преглед се оказа,че вече съм с 3 см радкритие и съм с доста чести контракции.Тапата ми падна и сега продължава едно розово да се оттича.Според доктора ми ще изкарам още ден-два,но не се знае точно колко.Може и всеки момент да се наложи да тръгна за болницата.Всъщност аз снащи вече бях там с багажчето ми и бях готова за система и да раждам,но доктора ми ме разубеди и каза да изчакаме колкото се може по-дълго.Ако издържа в събота ще ми правят запис на тоновете на бебчето,а ако не,надявам се всичко да мине леко и да ми се роди живо и здраво детенцето.Ами това е от мен милички.Отчетох се,сега отивам да полегна отново.Ще ви чета по-късно,че доста сте изписали.
Целувки на дечицата и до скоро.  bouquet

# 201
Лорекса , пожелавам ти леко раждане и едно прекрасно бебче да гушкаш , да ви радва и най-вече да радва каката че нашата бая ревнува от сестра си и само ме дебне за да я халоса с нещо .
Сега и вика в лицето и и се кара да не плаче , а тя плаче щото не и харесва Смира как се държи с нея .

# 202
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте и от мен!
Рима , само заради теб споменавам заключената вече тема. да не вземеш да спреш да пишеш. Naughty радвам се , че си сред нас Hug
да не ти пука какво говорят. евала ти правя за избора и силата да го устояваш.  bouquet
Креми, не плачи мила! така само ще се изнервиш, а и бебетата го усещат. ше минат бързо дните.
Люба, защо не вземеш пак рейса да Истанбул и после с турските. виж какво става в Бейрут. Махни го Хемус. и аз сега се обаждам на мъжа ми да резервира други авиолинии. направо ще се побъркам, ако хване Хемус.

Лорекса, пак ти пожелавам всичко да мине леко и безпроблемно с бебо. май не му се стои вече Grinning
 Hug
да цункате бебетата по дупетата от мен Laughing
лек ден!

# 203
Здравейте и от мен!
Рима , само заради теб споменавам заключената вече тема. да не вземеш да спреш да пишеш. Naughty радвам се , че си сред нас Hug
да не ти пука какво говорят. евала ти правя за избора и силата да го устояваш.  bouquet
И аз точно това щях да пиша. Така се възмутих, ама здраве да е. Хора всякакви!  Rolling Eyes
ЛОРЕКСА, стискаме ти палци и се молим за теб и бебчо. Всичко ще е наред! smile3541
КРЕМИ, 3-4 месеца ще минат бързо. Скоро ще се гушкате с татито пак. Сега си почивай и се радвай на Самито.
Ох, като гледам какви са ви сладички дечицата машалла, толкова мило ми става...Искам и аз да си гушкам вече моето  baby Иншалла!
ЕЛИП, ти как си?
КРЕМИ, вие обрязахте ли малкия? Аз си мисля, че колкото по-рано, толкова по-добре.
МИЛЕНКА И МИМЕ, как върви отслабването?

# 204
Здравейте на всички мами Heart Eyes
Малко бях заета вчера и не успях да пиша....
На Мария и Веси  много ви благодаря  за окуражаването  Wink  Peace , няма да спра да пиша ,вашият форум твърде много ми харесва  Flutter
 Креми напълно те разбирам какво е чувството съпруга ти да е далеч от теб #2gunfireГушкай си беб4о и си мисли какви две съкровища имаш и ще видиш времето как ще мине и пак ще сте заедно Hug Като мъжа ти се прибере ще видиш как ще си се обичате още повече  Grinning
Лорекса желая ти леко раждане и да си имаш едно сладко и здраво бебенце  bouquet   bouquet   bouquet

"lubsmm:
Рима, къде прие ислама и как?" 
Предполагам както повечето арабски мами във форума... след като се запознах със съпруга ми той започна да ми говори за исляма, постепенно начина ми на живот и на мислене се промени ( за по-добро) и накрая сама започнах да се интересувам от исляма и даже аз започнах да му казвам на мъжа ми нови неща, които съм прочела или научила и така и той започна да се интересува повече от исляма Laughing... Wink Стана малко верижно  Grinning

# 205
Дияна , ти работиш ли  ?

# 206
Не,не работя, тази година ще бъда 1рва година в университет  Sunglasses

# 207
Здравейте,аз само да попитам какъв е проблема с Хемус?

# 208
здравейте!! marissa, проблема е, че Хемус не летяха известно време до Дубай, но от юни си възобновиха полетите иначе други проблеми няма. а сега най-новото е, че полетите са анулирани до Дубай. днес трябваше да има полет, а не се изпълни и не се знае до кога??
Миме, аз да сменя компанията, ама вече си платих билета за другия четвъртък и не става... а пък не се знае дали ще има и полет тогава въобще... много лошо с тия евреи...  #2gunfire
поздрави и успех на бременещите... хайде, не остана  Simple Smile

# 209
  • по пътеката
привет моми4ета!  татко ни е доста зле и го оставиха до утре в къщи ,ако е без подобрение, ще го приберат в болница, стискайте палци!подпухнал му е кракът от пръстите до глезена без видима при4ина! луднахме от доктори и 4акане!той е на кълбо от нерви! и даже от тука работи и вдига парата на вси4ки ни, как ще издържи, ако е в болница нямам идея!
диде, специално и от мене,  ти си пиши това, което те вълнува и си коментирай каквото ти смяташ, 4е иска коментар! не можеш да угодиш на целия свят и не трябва освен на себе си, да си в мир, другите ги остави на техните си терзания и дерзания! да не ти пука!
лорекса ти ми сте ни направиш лели най(напред! успех ! после пак ще пиша!

Общи условия

Активация на акаунт