Здравейте! Преди 3 дни родих със секцио. Дадоха ми го да пробвам да кърмя след около 30 часа. Първият път сучеше , но веднага след това забелязах две малки тъмно червени/ черни точици на зърното, които още си стоят. Следващият път след 3 часа ( в 9 вечерта)  пак сучеше , но от деугата страна. Следващото успешно кърмене, понеже един път не успях да го накърмя , а следващите два пъти просто не ми го дадоха , защото не мижех да ставам и не ми го дадоха в леглото. Та следващото успешно кърмене беше чак в 3 часа по обяд. След това 2 пъти спеше и не успях да го събудя , и 1 път в 12 вечерта засмука само за 2/3 минути и това беше. И само плачеше.
Сега се намазах с крема на Авент за зърна, но ми препоръчаха утре да си купя Гармастан. Не знам какво да правя , страхувам се че бебето ще отвикне с кърменето и , че може и да не ми слезни кърмата. А и тези червени точици не знам дали ще ми минат. Ще ме посъветвате ли какво да правя? В болницата ги дават на 3 часа с почивка от 12 до 6.
Също така не съм сигурна , че позите в които го кърмя са му много удобни. Сега го кърмя седнала , върху възхлавница го слагам. Първите пъти не държах гърдата да му е слагам в устата и засукваше само, сега се опитвам да хващам гърдата и така , но не ми се получава лесно.