Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 950
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
Бърз отче и от нас. Таня беше в болница с 40С и бъбречна/пикочна инфекция. Беше на система и антибиотик сега сме си в нас с кашлица и сополи. НИщо не можи да я спре, вършее като торнадо. ХОДИ сама и пипа всичко. Скапва ме от тичане.
Успешна седмица на всички  bouquet

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМО И НИКИ!!! И НА ВСИЧКИ КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА ДА ПОЗДРАВЯ!

Страхотни снимки и както се вижда сте изкарали супер много се радвам. Тортата е супер кой изяде Роси да си признае бързо Wink
Сега съм си направила една голяма салатка само ракийката ми липсва Joy ама много жега #Crazy хапвам и лягаме smile3524, Роси като я гледам след малко е готова.

# 107
  • София
Ели, мерси за снимките   bouquet Я кажи от бгфотото как мога да си ги сваля на компа, че има една снимка, където Емма е много сладка  Flutter

От тортата ние с мъж ми изядохме Косара и Вани  Mr. Green.

Я докато още ни тресе треската от партито дайте да си организираме една бирена среща  Mr. Green Да пускам ли анкета или всеки ще си каже? Вариантите са два - вечерно женско   4470 lalalala след 8, примерно или семейно в късния следобед  family4 по хладно и на бира, примерно след 18. Гласувайте! Аз съм без претенции! Ако е семейно, може някъде навън, където има и голям ТВ екран, че да гледаме и мача  Mr. Green

Рали много хубаво е описала дечицата, само да добавя, че нейният Ники е невероятен чаровен сладур с много сладки къдрици  Heart Eyes Абе, имаме най-хубавите деца  bowuu

# 108
ЧРД на Стилян!Да е жив и здрав за радост на близките си!

Бързо пускай снимка на мъж ти! И моят е оттам  Mr. Green Всъщност, преди да се преместят в Пловдив са живели в Ямбол, не знам дали ме разбра  Mr. Green
Заповядай:този с оранжевата тениска е мъжът ми, а другият е кумът ни и съответно кръстникът на Васил!
http://community.webshots.com/photo/551697512/2580729260078726282gtnxus#

След малко ще кача и останалите снимки от кръщенето на Васил(преди и след, защото вътре снимахме само с камера Simple Smile) и ще ви пусна линк Simple Smile

Радвам се,че сте си изкарали добре на РД HugОтивам да разгледам снимките Wink

# 109
ЧРД на Стилян! newsm59

Ето снимки от нас:http://community.webshots.com/user/noisy007/1

# 110
Здравейте момичета,
отдавна не съм писал, но там където работя е непоносима жега и избягвам да седя пред компютъра.
Мартин в тази жета вади зъби - поредните 8, от които тези дни избиха 2 кътника и 2 кучешки, а са на път още 4 зъба. Общо вече имаме 12 зъбчета.
Ходим доста успешно, със всеки изминал ден е все по-смел и дори на моменти се опитва да подтичва, но в повечето случаи завършва със падане по лице. Имаме си безброй "джонги".
Научи се да казва думата цветя, която от неговата уста звучи горе долу така: "тсется".
И има за какво. Досега не съм Ви споменавал, но имам доста странно хоби - отглеждам рядко срещани в България цветя, които са ми донесени от различни страни. Нека се изфукам - ето Ви две от тях, които са моята гордост, освен Марти де......

# 111
  • някъде ... тук ...
Ели, не знам как се свалят снимки от бгфотото, но специално за теб ще шерна снимките в дц-то Wink Ние сме Zlati-Eli, само кажи кога Sunglasses
Ако някой друг иска снимки - ще му ги пратя Wink

# 112
Аз си ги свалих от бг-то!
Както е снимката, в лентата над нея в лявата част има една дискетка, кликваш върху нея, после от файл и save as....как обясних само......ама може и става лесно, щом аз успях Mr. Green

# 113
  • някъде ... тук ...
Аз си ги свалих от бг-то!
Както е снимката, в лентата над нея в лявата част има една дискетка, кликваш върху нея, после от файл и save as....как обясних само......ама може и става лесно, щом аз успях Mr. Green
newsm10 Става, а аз си мислех, че се губи качеството Thinking

# 114
  • София
Успях  Mr. Green!

Бренин, поздравления за цветята!
Което ме подсеща да искам пак помощ от Ина  Embarassed Пак тръгнах да го уморявам, не знам този път какво му направих, ще ти пусна ЛС.

# 115
Разгледах всички снимки от РД. Явно е било много весело. Мисля, че разпознах повечето от вас и всички дечица Simple Smile

Бренин, интересно хоби. Цветята са прекрасни!
Хот Ели, може и рода да излезем Wink

А ето и снимките, направени в деня на кръщенето, т.е. вчера:
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551697512

Не знам защо, но ъплодвани са с много лошо качество Rolling EyesНа компютъра ми са перфектни. Чак се наложи да изтрия от тях...

# 116
  • София
Хот Ели, може и рода да излезем Wink
Маги, като се върне мъжО довечера ще разберем  Wink Честито християнче! Снимките са страхотни, а ти си много хубава  Peace Заведението случайно да не е Дракона (Ефир нещо си беше, май  Thinking). Ако е то, ти завиждам хич не благородно  Mr. Green

# 117
Хот Ели, благодаря!  bouquet Заведението не е "Ефир", а "Чифлика".С превъзходна кухня и обслужване, а и е далече от шумни улици. Много е спокойно - затова го избрахме. Иначе, мъжете ако решат, ще имат възможност да си побъбрят за Ямбол WinkАз на моя съм му показвала Емма, но където е сама на снимки. Довечера ще му покажа и съпруга ти, та ще разберем дали е голям светът Wink

# 118
Маги, страхотни са снимките. толкова сте хубави всички, най-вече малкото християнче  love001

Бренин, да отглеждам цветя не ми се е отдавало никога, затова изпитвам искрено възхищение. Още повече, че ти отглеждаш редки видове. Невероятни са. newsm10

# 119
В допълнение искам да кажа, за тези, които никога не са виждали maggie на живо, в деня на кращенката изглеждаше страхотно! (и не само тогава де)Васко е много готин, Софийка е една малка принцеса, а като семейство са страхотни с Митко. 

Общи условия

Активация на акаунт