Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 958
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте  wavey Ние се завърнахме от нашата кратка почивка, изкарахме страхотно, Ицко беше много доволен от басейна.
Честито на всички рожденици и именици, които пропуснахме, желая им весело детство и безгранично щастие.
Всички болни дечица да оздравяват.
Честит рожден ден на Стилян, много усмивки и веселби му желаем!  newsm59
Чакам с нетърпение да видя снимките от рождения ден на юнчетата, радвам се, че сте се забавлявали.
Хамелионче, какво прави Марина, как я карате? Ние не знам кога ще се наканим да дойдем, много ми се идва, но зависи и от татито, а той е толкова тежък, че не знам кога ще успея да го агитирам. Целувам малката бубичка и отивам да качвам снимки от почивката, да го видите какъв е мъжкар по мускули и бански.
Лека нощ на всички!

# 91
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден на Стилян.Мило дете бъди винаги здрав и много щастлив!Весел празник! newsm59

# 92
  • София
Здравейте,
вмъквам се за да ви предам много поздрави от Изабела и Бобо.Днес се прибаха,но от бурята онзи ден им е гръмнал компа.
Да ви кажа че Бобо си има ходещи крачета Laughing

# 93
Наистина беше разкошно, ноооо толкова малко ми се видя. Не ми се тръгваше. Не можах да си поприказвам с повечето мами Cry. Всичките дечица са такива сладури, не мога да им се нагледам. Пу пу, да са ни живи и здрави, и по-често да се събираме.
Иначе и ние сме трудни за среща, защото трябва все съпруга ми да моля да ни води, а той много не е по тези бебешки срещи. Надявам се обаче до няколко години да мога сама да  се придвижвам и да не завися от никого bowuu
Само да си кажа кое най ме впечатли: Ходещата Яна ми събра очите.  Hug Като знам мойта как залита, се чудя кога ще дойде и нашето време Joy
Целувки на всички бебоци, срещата ме зареди с много положителна енергия. Благодаря ви мамчета Heart Eyes

# 94
 newsm59 на Стилян!!! Весел празник и незабравимо детство ти желая скъпо детенце. Hug

# 95
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Толкова беше хубавооооо, ама толкова малко ми се видя времето, съвсем кратичко!!!
Сърдечни благодарности на организаторките, момичета - страхотни ссте  bouquet  bouquet
Специално за Лилу   bouquet  bouquet  bouquet, Лилу, нацелувай малкия - голям смелчага!
Така ми се искаше да нагушкам близнаците (нали си мечтаех за близнаци Wink )
Радвам се, че най-накрая се запознах с всички вас, ЕлиТ, Хотче, Бубанка, Сънчо, Мона, Преси, Али (баткото много се грижеше за Калина  Wink), Жени, така като съм я подкарала 100% ще пропусна някой и после Embarassed Embarassed и Дарена видях, и Ники на Ерия....,  Joy
 Hug който съмпропуснала, да не се сърди - още ме тресе.....това, че Калина заспа чак в 10.45 #Crazy #Crazy #Crazy
Хотче, благодаря за комплиментите, кат сЪ видим, шТЪ ЧЕрпЪ, та да има кой да ме хвали и занапред Mr. Green Иначе пътувахме добре и стигнахме доста бързо в Пловдив, карах аз Flutter Flutter Flutter, и даже изпреварвах по магистралатааааа Embarassed Crazy hahaha Joy hahaha Joy
Даже след като пристигнахме, ходихме да си пазарим...къпахме се и т.н, обаче Калина е толкова превъзбудена, тя не се спря дори за миг, изобщо голям кеф й беше!!!
Снимки ако има - утре, защото сега съм просто грохнала Stop

# 96
Утре се паркирам пред компа да гледам снимчици  Grinning.Радвам се че сте се забавлявали, още ми е тъжно, че не дойдохме, но поне снимчици на бебоци ще има.Целувки на всички изморени геройчета  Heart Eyes

# 97
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛЯН!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ПАЛАВ И ИГРИВ![/color] Heart Eyes

ЧЕСТИТИ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА НА БОБСЪНА!! ДА МУ ВЪРВИ, И ВСЕ ПО ХУБАВИ МЕСТА ДА ХОДИ!!!

Знаех си аз, че нашто гадже ще ни изпревари, ама нищо нека проправя пътя на дамата Mr. Green

Еххх, как ви завиждам за събирането!! Обещайте като дода в Софията да се видим , поне с някои от вас  bouquet
И чакам снимки ей, не се помайвайте!

# 98
  • някъде ... тук ...
Здрасти купонджийки и сеирджийки Wink Ето снимки от мен:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2907&AlbumId=57585

Като остане време ще ги прехвърля в Бебешори и ще надписвам. Качих ги в бгфотото, защото само там може на куп, а са 35 снимки. Дано няма проблем с отварянето.

Ние все пак отидохме в НСА след като се изваля Laughing

Много хубаво беше, аз се видях с повечето. Хотчето и Мона са се вталили много и изглеждат  newsm10 newsm53 Не ме бива по разказите, който казал - казал. Това, което си мисля за Барбарони е, че не е за толкова малки деца. Две каки не могат да се оправят с толкова хлапета. Повечето мами (и татковци) седяха вътре при децата и не можахме много-много да си поклюкаме Confused

Гале, браво за шофирането Sunglasses

Иле, ще те чакаме като дойдеш в Софето Hug

Ние събота и неделя почти не сме се прибирали у нас, та къщата ми е с краката нагоре Embarassed В събота бяхме на Белчински бани на басейн, а вчера - на плаж на Панчарево и после на РД-то. Снимки от плажовете - като имам време Wink
Хайде чао за сега, че имам доста работа из къщи Heart Eyes

# 99
  • някъде ... тук ...
Няма да прехвърлям снимки в Бебешори Confused Затворили са сайта. Ето това ми излиза като съобщение:
Цитат
Поради ред причини и несъстоятелност се налага да
прекратим дейността на сайта. Всички снимки са архивирани и запазени. Целта
на това съхранение е всеки който е качил само тук снимките и желае да си ги получи ,
може да изпрати мейл на exbebeshori@dir.bg с имената на файовте за да ги изпратим обратно. Съжеляваме за причинените неудобства и се извинявама на всички засегнати.
Сори, казвайте къде да ги качвам или да стоят в моя албум в бгфото Rolling Eyes

# 100
Здравейте момичета!
Първо искам да поздравя всички които съм пропуснала .Много здраве и късмет.
Видях снимките от празненството.Много са хубави-браво на вас.

# 101
Здравейте и от нас Simple Smile
И аз да се включа във всеобщото мнение: Купонът беше супер готин  Mr. Green .Времето беше кратко. Докато се събереме и вече трябваше да си ходиме. Поздравления за Лилу и Бети, за организацията   bouquet . Незнам дали ще успея да  разкажа на бързо, но всички дечица бяха страхотни  Heart Eyes . Емма-та е малко сладко момиченце с едни мънички, мънички мекички крачета, направо ти идва да я намачкаш  Heart Eyes . Калина и Яна ходеха с розови роклички наляво надясно Simple Smile Присъствах на сценка как Калина се затича и гушна Яна и двете паднаха на дупе съответно  hahaha . После всяка стана и си пое в нейната посока hahaha . Ивайла, Мели, Косара и Дарина са мънички, финни мацки, категория комарче Simple Smile Имах удоволствието да гушна Дивайлата замалко и е лекичка като перце! Малката синеочка Дара не се отдели от майка си, но пък получих усмивка  Mr. Green.  За кавалерите, какво мога да кажа всички са страхотни. Близнаците не си приличат много, но това не пречеше да не ги разпозная кой кой е на пръв поглед Simple Smile . Гого както винаги ми се видя усмихнат и щастлив  Heart Eyes .  Адам май предпочиташе навън да седи. Сините му очички са още по-сини от колкото изглеждат на снимките  Hug . За каката и батковците нямам думи, бесняха като за 20. Как не се умориха тези деца, незнам Simple Smile . Ники по едно време се беше залепил за големите и не ги изпускаше от поглед Simple Smile. Ники излизаше и влизаше необезпокоявано, даже тръгна да слиза по стълбите и да си ходи по едно време Simple Smile. Хареса си една количка, научи се да се качва на нея и доста време прекара там. Направо не си познах детето. Никакви бели не вършеше, изобщо беше много примерен (за разлика от в момента  Crazy ) . Друго което си спомням е Калина как събаря два коша с играчки и нашия като я видя и веднага отиде при нея да се зарови в играчките Simple Smile . Тортата беше супер! На мен ми се падна Калина Simple Smile .
С две думи много ми беше приятно Simple Smile Искам пак Simple Smile И бира няма да откажа Simple Smile
Айде, че иска да ми вземе клавиатурата

# 102
Тортата беше супер! На мен ми се падна Калина Simple Smile .

Аха-а-а-1 Naughty Ето кой ми е схрускал детето!!!!! Mr. Green Laughing Grinning Толкова разпитвах вчера Mr. Green Вкусна ли беше Mr. Green

# 103
Ауу, гледах снимки!
Колко е било хубаво!! Направо съжалявам, че не се организирах и аз да дойда. Сигурно страхотно сте си изкарали! И тортата изглежда супер! Колко семейства бхте? Много народ изглеждате Laughing
Честит рожден ден на Стилян!
Честито прохождане на Бобсъна! Ние още не можем сами..
Айде, Марки ме вика.

# 104
Честит рожден ден на  Ники и  Емо на мама TwIsTy !!!!

Да са й живи и здрави и много да се обичкат и слушкат!

Честит празник и на  Борис на мама lu83 - тя май не пише, ама все пак Peace Да й е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт