Ние се завърнахме от нашата кратка почивка, изкарахме страхотно, Ицко беше много доволен от басейна. 
. Всичките дечица са такива сладури, не мога да им се нагледам. Пу пу, да са ни живи и здрави, и по-често да се събираме. 
Като знам мойта как залита, се чудя кога ще дойде и нашето време

, Лилу, нацелувай малкия - голям смелчага!
)
), Жени, така като съм я подкарала 100% ще пропусна някой и после 
който съмпропуснала, да не се сърди - още ме тресе.....това, че Калина заспа чак в 10.45

, и даже изпреварвах по магистралатааааа

Ето снимки от мен:
Не ме бива по разказите, който казал - казал. Това, което си мисля за Барбарони е, че не е за толкова малки деца. Две каки не могат да се оправят с толкова хлапета. Повечето мами (и татковци) седяха вътре при децата и не можахме много-много да си поклюкаме 

. Незнам дали ще успея да разкажа на бързо, но всички дечица бяха страхотни
. Емма-та е малко сладко момиченце с едни мънички, мънички мекички крачета, направо ти идва да я намачкаш
. Калина и Яна ходеха с розови роклички наляво надясно
Присъствах на сценка как Калина се затича и гушна Яна и двете паднаха на дупе съответно
. После всяка стана и си пое в нейната посока
. Ивайла, Мели, Косара и Дарина са мънички, финни мацки, категория комарче
Имах удоволствието да гушна Дивайлата замалко и е лекичка като перце! Малката синеочка Дара не се отдели от майка си, но пък получих усмивка
. Гого както винаги ми се видя усмихнат и щастлив
. Адам май предпочиташе навън да седи. Сините му очички са още по-сини от колкото изглеждат на снимките
. За каката и батковците нямам думи, бесняха като за 20. Как не се умориха тези деца, незнам
. Ники по едно време се беше залепил за големите и не ги изпускаше от поглед
. Ники излизаше и влизаше необезпокоявано, даже тръгна да слиза по стълбите и да си ходи по едно време
. Хареса си една количка, научи се да се качва на нея и доста време прекара там. Направо не си познах детето. Никакви бели не вършеше, изобщо беше много примерен (за разлика от в момента
) . Друго което си спомням е Калина как събаря два коша с играчки и нашия като я видя и веднага отиде при нея да се зарови в играчките
. Тортата беше супер! На мен ми се падна Калина
.
Искам пак
И бира няма да откажа 
.
Ето кой ми е схрускал детето!!!!!
Толкова разпитвах вчера Препоръчани теми