Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 961
  • 283
  •   1
Отговори
# 75

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛЯН!
          Ние бяхме на плаж и си изкарахме много добре на моренцето,но като изкъпахме Гинко сега не се събужда да се храни.Явно, много се е изморил, горкичкия.Но ще го оставя да се наспи ,въпреки че ще нарушим режима.Много емоции му се събраха тия дни,но се надявам от утре да сме в ритъм.Момичета, чакам снимки от срещата ви.Дано, все пак да се съберете.

# 76
  • София
ЧРД на 24-то юнските рожденици и на днешния рожденик, да растат здрави и щастливи, много обичани и да пораснат още по-щастливи и още по-обичани и още по-здрави.

Е, хайде сега - никой не останал, и пет мами да се съберем, пак ще е весело. само как ще
изядем тортата не знам.
Сега да не ми изпокапете, щото "никой няма да дойде". Такиви не се приемат.
Всички останали, дето отиват на море, не им работи колата, болни са и т.н. са извинени.

Ние с Бубанича допреди малко бяхме на весела среща в Южния парк на цоцащи бебета и пак ще дойдем, въпреки че днеска много гъз път да види се събра.

Малко сополи едва ли ще навредят на дечурлята. Ивайла и Яна още имат бузлундженски похърквания в носовете.
Аз съм приготвила един маркер, имам и едни лепящи се листчета, ще ги взема да ги лепнем на подаръчетата, а отделно и един лист за номерца.

Галя2, Ивайла като я мъкнехме миналата година по цял ден на плаж, а и возене нагоре надолу в колата, заспиваше в 18 часа сигурно и после нямаше събуждане, да не ти казвам колко бани изпуснахме. Спеше като пън, голямо гроги беше. Дебнех я по нощите да се размрънка да ми поопразни млекоцентралите, че щях да се пръсна.

# 77
  • София
Сънчо бях се затъжила за теб!Кви са тез сополи,туй чудо?БКП конгреса не беше ли преди 2 седмици има-няма?
Точно в 16 ли ще бъдете там?

# 78
  • София
Не знам, то сополи няма, просто и хърка нощем носа.
Най-вероятно в четири ще гледам да сме там, тя заспа към 2 часа и мислех, че поне 2 часа ще спи, както прави напоследък, но днес реши, че 40 минути и стигат. И понеже сега вилнее и хич не прилича на сънена след 30 минути потегляме.

Бубанка каза, че ще закъснеят и сигурно към пет ще дойдат. В същност аз не разбрах - заведението е ангажирано до 18 часа или просто в тоя интервал се събираме?

# 79
  • София
Наема,който се плаща е за 2 часа.Може от 18 часа да има друг РД.Сега пък Алекс не ще да идва.Ей ще лудна,няма угодия.Всъщност по-големи деца ще има ли?

# 80
  • София
Ние тръгваме  Crossing Arms

# 81
  • София
За по-големите - да, Теди ще дойде и с двете, предполагам, че и Ели ще е с Ради и Гого.

# 82
Ние още сме си в къщи, че Дарена още спи, но като стане тръгваме. Дано не закъснеем много, чакайте ни моляяяяя Praynig

# 83
Хайде останахме си само тези дето няма да ходим.  Cry Много ме е яд. Така ми се ходеше и тъкмо се бяхме справили с родата.
Никол е по-добре вече няма Т. изобщо, но си излизаме само в двора. Не смея да я заведа при децата и да зарази някое, а мен тук ми е скучно. Сега се надявам да дремне малко и после навън.
Явно и ние ще взимаме от тези термометри за челото, защото е голяма борба. Само незнам дали тук изобщо продават такива или трябва тати да ни вземе от София.
 Хайде да минават тези няколко часа и да се  прибират със снимки и разкази, че съм в очакване.

# 84
А Дарена още спи, а аз само марширувам напред назад и поглеждам няма ли да става вече Rolling Eyes

# 85
  • София
Ами явно първа ще давам отчет  Rolling Eyes

Първо да кажа, че всички мноооого ви обичам  Hug Heart Eyes
Партито беше супер, единственият минус, че беше само за два часа. Бебешоците се забавляваха, особено ходещите  Wink Имаше и сълзи, разбира се, но закъде без тях. Важното е, че смехът беше повече  Grinning Лилу, как е ръчичката не героя? Аз чак вкъщи разбрах, че се е изгорил със свещичката  Confused Дано му мине бързичко на детенцето! Галенцето достойно отсрами пловдивчани и напълно заслужено носи ника Съкровищница  Heart Eyes Добре ли пътувахте навръщане? Искам за всеки да кажа по нещо, но ме е страх да не пропусна нещо, затова няма  Wink С две думи - имаме най-прекрасните деца, а ние сме най-готините мами  Mr. Green
Давайте да стегнем и да си направим тези дни една бирена среща, вече има желаещи  Wink
Мона, съжалявам, че не успяхме да дойдем до парка, но Емма беше зверски уморена и заспа в автобуса  Sad
А Мона ни разби с една розова рокля и с формата, в която беше  Flutter Аз се фукам наляво и надясно със свалените килца, а тя тайно-тайно ни изненада. Браво  Grinning

Хайде, снимкаджийките, пущайте фото материалите!

Забравих да кажа, че тортата беше страшно вкусна, ммм  Blush И кой изяде Емма, бързо да си признава  Mr. Green

# 86
И ние останахме доволни, жалко че беше толкова кратко.
Хотче,мерси, че питаш. Жорко май повече се уплаши, отколкото го заболя. На тяхното парти Стефи ми скрои този номер

Сигурно утре ще пускам снимките, че сега ме мързи.

Аз лично май излапах Ивайла или Марина Embarassed

Много се радвам, че се запознахме.

Забравих да ви кажа как вчера ми се обадиха от фирмата за тортата и казаха, че няма да стане #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out. Май само с Мона го споделих. Такъв скандал вдигнах, че след половин час звъннаха и казаха, че всичко е ОК.

Всички дечица бяха толкова сладки. Имах усещането, че съм попаднала във вълшебна страна, пълна с дечица и усмивки.
Мимес,
Дарена е страхотна малка принцеса. С Лорка сме се виждали вече, като официално гадже на Стефи.
 Жорко и Дарена ги имаме заедно и в снимките. Wink

Последна редакция: нд, 25 юни 2006, 22:51 от Lilu 76

# 87
Браво на вас!
Радвам се, че сте си изкарали хубаво!

Дайте снимчици де Praynig!

# 88
  • Sofia
И ние сме доволни от партито, само дето беше кратко.  Sad Косара таман се отпусна и времето фиу...и замина!
Аз имам само 1 снимка, защото ми паднаха батериите и се чудя има ли смимъл да я качвам?

# 89
Ох, а на нас колко кратко ни се видя.... Sad  Sad Ама то от 17.15 до 18 си е кратко де  Sad  Sad
Не можах да им се нагледам на всичките щъкащи сладури, първо докато се ориентирам кой кой е....Даже не се запознах с Преси и малката, а не ми остана време и Калина да видя, добре поне, че с Галето размених две думи. Еми то за мен те си бяха новите заедно с Мимес, ама нея я познах с Даренка. Иначе "старите" си бяха на линия и много се радвах на всички.
Не ми стигна времето, ама хич и ме хвана много яд, ама той Ади принципно си спи докъм 16.30-17, не ми даваше сърце да го будя, ама накрая пак го събудихме поне да хванем част от шоуто, ама ни беше крайно недостатъчно. Много се зарадвах да ви видя всички и дано спретнем бирена среща скоро, че неможахме да си побъбрим добре  Confused
Хотче, то и ние не отидохме, защото заваля, само се срещнахме с една приятелка и после дойдохме вкъщи да пощуреят заедно децата и ние да се видим. Мерси за комплиментите, нали знаеш колко е приятно след всичките усилия да ти кажат такива неща  Hug
Лично искам да благодаря на Бети и Лилу за организацията  Heart Eyes
Ние не бяхме ходили досега в Барбарони, но другата седмица сме пак там на РД. Аз не съм много въодушевена, ама айде Sunglasses
Целувки на всички най-готини юнски бебоци и най-секси, сладките мами- всички изглеждахте супер!!! Айде и чакаме снимкитеееее Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт