Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 926
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБСЪНА!

Да расте жизнерадостен и щастлив!

# 166
Честит Рожден Ден на Бобсъна!

Много щастие и да радва мама и тати!

# 167
  • София
Честит Рожден Ден на Бобсън! Да е здрав, игрив и по-поспалив!

Изабелке, честито и на теб   bouquet

# 168
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБСЪНА!

# 169
Честит Рожден Ден на Бобсъна! Да е жив и здрав!
Изабела, весел празник!
  bouquet

Jungle, Нати е една прекрасна госпожица! Heart Eyes
Вили, чудесни снимки! Чак вдишах от свежия въздух. WinkМного сте готини! Sunglasses
Съкровищнице, честита ви първа слънчева баня!Целувки на плажуващата палавница!
Али, бързо възстановяване! HugИ аз още не съм се научила да ходя - и на равно падам Wink
Хот Ели, нашият тати не познава вашия, но може и да ги запознаем! Laughing

# 170
Честит Рожден Ден и от нас на сладкия Бобсънчо - много усмивки, щастие и безгрижни детски игри му пожелаваме. Честито и на мама и тати - да ви е живо и здраво синчето и много да ви радва   bouquet

# 171
  • София, център
Здравейте,

Честит първи рожден ден на Бобсъна!

Леле момичета, и аз така падам по улиците Laughing, ужас, в състояние съм да се спъна на идеално гладка повърхност!

Снимките от Барбарони са много хубави, всички сте разкошни!

Апропо, а кой си хапна Луси Simple Smile?

И да ви се оплача - Луси е с разбита брадичка.

Паднала по стълбите от терасата към двора Sad Sad Sad Баща ми я "пазил"

# 172
Честит рожден ден на Бобсъна!!!

Преси, не мисля, че се познаваме  Rolling Eyes . По скоро сме се засичали по купони, танци или нещо такова и ти като физиономист си ме запомнила Simple Smile
Джънгал, малко снимки, но качествени Simple Smile. Чакаме още;)
За срещата гласувах за четвъртък, ама гледам, че само аз съм за тогава  Rolling Eyes . Та може да избягам и петък , но не ми се вярва. Предполагам, че петък вечер, ще се пътува за село.

Сега да се оплача (сори) малкия е с разстройство и Т. Лекарката каза, че е зъбче. Вече има един кътник, още 2 са на път. Миличкия. И сегасамо се гушкаме.

Лек ден от нас, а на Бобсъна весел рожден ден

# 173
Честит рожден ден на Бобсъна! Да расте здрав и щастлив!

# 174
ЧРД на Бобсъна!  happy bd
Честито и на мама и тати!

# 175
Боби , честит 1ви рожден Ден! Да си здрав , весел, палав, силен, късметлив и малко по -поспалив!;) Честито на мама Изабела!

Вили, дай ми пак линка към снимките си!
Хот - искам линк от общия рожден ден!!!!
Мона, не видях никого, едва успях да пиша вчера , последната голяма снимка от Адам е тази където го разхождате двамата с Мартин. Ние не питаме понеже сме дами;) нали кавалерите трябва да разпитват повече;) Много целувки на нашия Адам и да не забравя колко сме дерзали за да стане НАШ!
Идваме си Септември по някое време, билети нямаме още, паспорти нямаме, лудница ни е, но съм решила септември трябва да си дойда, по спешност!Дядо ми плаче по телефона, за баба ми да не говорим - аз прекалих - 4та година не съм стъпвала в БГ а преди това за 5 години ми се събират не повече от 2 месеца престой, срамота!

Имаме снимки от рожденния ден:
photos.yahoo.com/petichka7

# 176
  • някъде ... тук ...
Пете, пускам ти пак моите снимки от общия РД, но са в бгфотото, не знам дали ги виждаш в USA Thinking

# 177
Честит Рожден Ден на Боби, здраве, щастие и много усмивчици!
 newsm59 hbday Tada

# 178
Mami, imate li problem s dywkaneto i hraneneto s hrana na parchenca? Moeto dete otkazwa da jade hrana, kojato ne e pasirana. Dori kogato si hape sam ot neshto i si go premjata w ustata dokato weche mozhe da go glytne, go plue. Ne znam kak da go priucha da jade na parchenca, opitwah s machkane na hranata na sywsem mynichki parchenca, wmesto da ja pasiram, no nomeryt minawa samo ako e mnogo gladen. Inache se dawi i powryshta. Kakwo da prawja?

# 179
  • София
Я да се изфукам  Flutter Емма най-накрая се сдоби с триколка, подарък от майка ми за рождения й ден. Фукам се, защото падна голямо ходене по мъките докато го купим. Ето го.

Ели, дала си линк за снимкабг, а не за бгфото.
Петя, виж в моя албум, но там са само 8 снимки, които съм си свалила. Поне се отваря  Wink
http://community.webshots.com/user/eliemma5 Албумът е Парти 26.06.

Общи условия

Активация на акаунт