Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 939
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
малко смях http://molitva.hit.bg/
Кръстихме малката, но довечера повече затова

# 151
Вили моля те да дадеш малко повече инфо за хотела в който бяхте и за цените ако си имаш представа.

# 152
  • София
Забравих да се похваля,онзи ден на РД-то,мели за първи път направи няколко крачки,хваната за ръчичка.След това вечерта направи 2-3 крачки сама,вчера отново направи няколко крачки сама и тупна на дупе!Момиченцето ми поратна!
А днес бяхме на консултация мерките ни са 8 кг и 70 см,мерени 5 за 4,че наша Мела опищя поликлиниката!Трябва да ходим за кръв и урина /туй не ми е ясно как ще стане последното/,а трябва и манту да и се направи,че няма белег от БЦЖ-то!
Вили страхотни са Ви снимките,благородно Ви завиждам,че имам крещяща нужда от почивка.Отделно Велинград ми е любим и много го харесвам.Ако не е тайна в кой хотел бяхте?Благодаря за комплиментите!
Ваня честито християнче!
Преси и Мели спи по-малко от преди седмица.Тогава я слагах към 21-21.30 и се будеше към 5 хапваше,повече за успокоение и заспиваше до към 9.30-10 часа.А сега се буди към 8-8.30 и няма повече заспиване до обяд.А днес например спа 1/2 час навън и сега 1/2 час в къщи и това е!
А къде е линка със снмките на Петя?А поканите за които Хотчето пише?
И да Ви се оплача на връщане от консултацията попаднах с количката в една дупка на един булевард и си навехнах и двете ръце.И сега боли-и-и.Добре,че таткото се върна,щото...

# 153
Опааааааа издънка - Вили защо си мисля че сте в Пловдив? Направо забравих че изпратихме подаръка в Свиленград

# 154
  • Sofia
Али много лошо това с ръцете. В тази държава нито по улиците, нито по тротоара можеш да ходиш. Защо не си извадиш медицинско и да съдиш общината?

# 155
Ох, Али, ще ме умориш с твоите "тротоарни" изпълнения Confused Още помня какви падания бяха по бременно време  Shocked Дано ти мине бързо!
Вили, страхотни снимки! Ти изглеждаш супер и си в страхотна форма, а момченцето ти е...много пораснало вече Wink Големи мъже, еееех Grinning Явно сте си прекарали добре!
Пете, вече сме разплакани  Cry Cry Cry При първото появяване да не се сетите за нас...добре, то за какво по напред да се сети човек, ама на втория път...Не пита ли Нати вече за Адам? Не го ли видя на снимките му, не и ли домъчня?  Cry Cry Cry
За Нати какво да кажа- то се вижда- ангел в розово с малки къдрички. Да я изядеш Heart Eyes
Ама ни е мъчно де, сигурно си е намерила хавайско гадже вече, това е станало Cry
Прегърни я и я целуни от Адам все пак, щом толкова много обича  Wink  Hug И на теб  Hug
Кога си идвате все пак?

# 156
  • София
Ох, Али, ще ме умориш с твоите "тротоарни" изпълнения Confused Още помня какви падания бяха по бременно време  Shocked Дано ти мине бързо!

Защо ми напомняш?Аз гледам да забравя за този кошмарен период!

# 157
  • София
Али много лошо това с ръцете. В тази държава нито по улиците, нито по тротоара можеш да ходиш. Защо не си извадиш медицинско и да съдиш общината?
Преси това си е мисията невъзможна,все едно да чакаш от умрял писмо!Само нерви ще се изхабят!Но бях бясна и ми идваше на напсувам столичния кмет,добре,че детето беше с мен,та това ме спря.

# 158
Вили моля те да дадеш малко повече инфо за хотела в който бяхте и за цените ако си имаш представа.
Хотела се казва Елбрус, ето сайта http://www.hotelelbrus.com/ocms/opencms/bg_menu/hotel/stai.html Ние бяхме в стая лукс - 42лв., ако го одобрите и решите да ходите там, обезателно в стая лукс, другите са много малки и баните им били мънички. В тази цена влиза закуска, външен басейн с шезлонг и фитнес. Отделно плащахме по 5лв. на ден за кошара, понеже бяхме с толкова много багаж, че нямаше място за нашата. Кошарката беше Чико, много стабилна и удобна. Иначе за деца до 2год. е безплатно и ако спи на спалнята при вас е безплатно. Единственото гадно, което не ми хареса е, че в големият басейн водата е минерална, но студена, но пък аз се къпех в детския  Blush Храната в хотела е страшно евтина, сравнение с другите хотели, вечеряхме няколко пъти и в други. Има и готвено всеки ден и супички за децата. Спряхме се на този хотел, защото не влизаше в цената процедури, иначе бихме отишли в Рич, там е страхотно и срещу 95лв, получаваш всичко това плюс парна баня, сауна, джакузи и инфрачервен душ. Ние както казах бяхме с Ицко, а нашия тати го е страх да остават на саме заедно и аз нямаше кога да отида да ги правя тези екстри. Само един два пъти докато спеше Ицко си позволих глезотии, през останалото време си бяхме като залепени, но поне се наспах там.
Алии, то хубаво да отморите във Велинград, обаче ако може без децата. Наистина е страхотно и въздуха, и водата. Дано ръцете ти минат бързо и повече без такива неприятности.
Някои освен Хотчето видял ли е снимките на Петя?
Мона, не ми толкова страхотна формата, след като започнах тези противозачатъчни, като че ли се напомпах нещо и корема ми се поду и целулит, гадна работа.

# 159
Стана 19, мъжО гледа мач с приятели, малкия спи  ( newsm78 ) та се сетих за бирената мамешка среща  Mr. Green. Хотче, защо не пуснеш една анкетка, кой ден и от колко часа с възможност за маркиране на 2 опции, например Simple Smile . Да видиме колко човека сме на кой кога му е  удобно ...
ще ми загори яденето след малко пак

# 160
  • София
Съкровище, споделяме радостта ви  Hug Виждам, че й е харесало на Кали  Crazy А на съседите хареса ли им  Mr. Green
Честито Кръщене на Алекс и Стилян   bouquet
Алииии, мила, добре ли си, боли ли те? С количката ли падна като мен? Браво На Мели за стъпките и мерките  Peace На Петя снимките: маркираш адреса, който е дала, копи и пейст.
Мен пък днес ме удариха много силно с футболна топка в областта на корема и черния дроб, още ме боли  Close Добре, че по случайност се бях надвесила над Емма, иначе щеше да й отнесе физиономията. Тогава щях да го убия тоя келеш с голи ръце  #2gunfire
Рали, сега ще ти изпълня желанието  Grinning МъжО ме сюрпризира преди малко, че ще се прибере след около час  Rolling Eyes Поне бира да си бях взела, сега трябва да чакам него  Confused
Анкетата е пусната.

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 23:16 от Hot Peppery Eli

# 161
  • някъде ... тук ...
Аз май не мога да се класирам за никоя опция Rolling Eyes Tired Евентуално за последната, ако таткото се прибере по-навреме в събота Thinking

# 162
Вили благодаря ти м ного за инфо-то - ще покажа сайта на тати да видим какво ще каже  Whistling Sunglasses- ще ми се да идем след морето  Rolling Eyes
Али дано да се оправиш по-бързо. А Мели как е? Падна ли количката?
За снимките от Петя - аз погледнах стария албум и вътре беше това - http://pg.photos.yahoo.com/ph/petichka7/album?.dir=3d17&.src … tichka7/my_photos не знам дали това е имала предвид, но друг линк в постинга и не видях.

# 163
Хайде на тортатааа!!!

# 164
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ-МЕДУН!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ И ДА ОЧАРОВА ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕ СИ КАКТО ДОСЕГА!!! ДА СТАНЕ ПО-ПОСПАЛИВ И  КРОТИЧЪК ( в последното много не вярвам)!! ЧЕСТИТО И НА МАМА ИЗАБЕЛА, ОТГЛЕДАЛА ЮНАК И ПОЛОВИНА!!

Ммммм, че вкусна торта!!!

Общи условия

Активация на акаунт