Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 948
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Бренин, цветята са разкошни! Лилавите ми приличат на хавайската боговилия.

Не съм чувал за такова растение, но по принцип си близо до наименованието на този цикламено лилав храст - bougainvillea (бугенвилеа).

# 136
  • някъде ... тук ...
А-а, аз не съм качила снимките, дето се виждат слнинките и целулита горе по краката и д-то  Mr. Green Пуснатите снимки се броят прилични Twisted Evil Иначе си купих нов бански, защото на стария ми става само долнището. На морето може и пак да се пусна по монокини Sunglasses То кво ли има да се крие newsm78
Аз петък вечер не мога. Нашият татко ще ходи на връх рождения си ден (на 30-ти е) на тийм-билдинг в Казанлък и ще се върне в събота вечер, в неделя ще дойде свекървата да вземе Ради и програмата ми е пълна. Евентуално следващата седмица и то по-скоро за вариант към 18 с децата и татковците.
Бренин, аз хич не съм цветарка, но ти се възхищавам за хобито Simple Smile

# 137
Съкровищнице, Калина беше много сладка  Mr. Green и не само върху тортата  Mr. Green
Хотче, аз съм за среща newsm44 и предпочитам без децата и таткото, че нашия татко през седмицата е много уморен, пък и с тези мачове  Rolling Eyes

Екстра си бе, какво скромничиш Wink
Пете, и аз да те подканя да пишеш малко повече как сте и как я карате с Нати Heart Eyes
Тука съм съгласна с Мона  Grinning .
Цунки на сладките бебчовци   Heart Eyes

# 138
Бренин, цветята са разкошни! Лилавите ми приличат на хавайската боговилия.

Не съм чувал за такова растение, но по принцип си близо до наименованието на този цикламено лилав храст - bougainvillea (бугенвилеа).

Da tochno taka, bugenvilia mu kazwat tuk;) sorry kredora se skapa. Pishi na lichni ako imash jelanie za hawaiski semena.Mejdu drugoto sashtia tozi hrast raste i v South Cali no e w ciklameno rozow cviat - tolkova lilavi cvetowe sym vijdala samo v Costa Rica, Hawaii....и във вашата градина;)

Хотче , свеки дойде без покана, но се държа геройски, донесе подарък за Нати, а Натали за благодарност я разведох набързо по магазините за още екстри;))Едва успях да сложа 7 снимки на сайта photos.yahoo.com/petichka7 album First Birthday Preparations
За моя юбилей имах изненада от моите приятелки тук - ходихме на вечерен бар в Уайкики, а мъжете гледаха децата;) След това излизахме семейно с децата и други семейства, но когато Натали е включена в празненството, света се върти около нея и аз оставам по на заден план;) Всеки път когато мъжа ми ме прегърне или целуне, детето зарязва на секундата, това с което се занимава и веднага започва да кокетничи докато не я вземем и я нацелуваме. Не знам дали е така и с други бебета-момичета, но много обича да я прегръщат и да й правят комплименти. Сутрин като се събуди и мине случайно пред огледалните врати на гардероба , се поглежда и казва " АААААААХ" Wink))Тъй като е доста палава, да ни е жива и здрава, винаги така се случва че се обръщаме към нея с " Натали !!! НЕ!Натали, не пипай там, Натали остави това!!" Наскоро ни направи впечатление че като се погледне в огледалото и се опитва да си каже името, но й е малко сложно и излиза като " Наа-и" с ударение на и - то.
Покрай детските групи разбрах че всяко дете е коренно различно и при всяко има различна хватка за да го накараш да те слуша, някой например си харесват играчки, едно момченце много обича да си хапва и ако държи кора хляб в ръката си "гък" не казва, моята дъщеря обожава да я прегръщат, целуват и да й казват колко е красива - 5 мин, от тази терапия и е най послушното дете. Свеки това не го проумя и естествено Натали й скъса нервите. Аз запазих неутрална позиция...все пак свеки не е майка ми.
За американските баби мога да говоря с дни, но няма да е сега времето, живот и здраве като се видим ще разказвам още бисери.
Като цяло жената дойде с добри намерения да помогне , например на рождения ден на Нати стоя будна до 3 през нощта да меси кюфтета и да прави салати ( а точно на този ден беше нейния рожден ден) Това честно казано ме шокира, тя никога в живота си не е огранизирала такива фиести. Включи се в подреждането, мъкненето на продуктите, помагаше в къщната работа, но за гледането на детето като че ли се притесняваше.
Да си призная - малко ми липсва присъствието й, защото наистина си починах физически, но пък се натоварих психически, което не е по малко зло;)
Специално за Нати се беше снимала с новоспечеления си зелен колан с 1 кафява лента от курса по карате. На снимките е с истинско копие в стил " Амазонка в нападение"Wink Аз пък си купих маска на райска птица и на рождения й ден плашех гостите с нея;) Събрали сме се едни екземпляри....

Това е засега
 Party

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 12:47 от Jungle

# 139
Здравейте, как сте в тези жеги?
Хубаво си беше във Велинград, сутрин в басейна, следобед хладддд. Еххх, спомени.
Бренин, поздравления за цветята, страхотни са.
А кой е изпапал Ицко, и дали е бил вкусен  Rolling Eyes че на мен нещо тези дни ми е кесел, има разтройство, мрънка, дори се дере за щяло и нещяло и моите нерви са опънати като струни. Не знам вече зъби ли са или характер ooooh!
ЕлиТ, много добре изглеждаш с банския.
Изабела, добре сте се завърнали и честито ви тичащи крачета.
Алии добре, че пусна снимки от вашето РД, та да ви видя с Мели, много сте красиви. Иначе баткото го разпознах на една снимка от общия РД.
Маги, честито християнче, прав е Бренин много добре изглеждаш и ти и цялото фемили.
Хамелиончето къде се губи, пропуснала ли съм нещо?
Целувки от мен, отиваме да папаме.

# 140

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 12:39 от izabela

# 141
Бренин, присъединявам се и аз към общото мнение - страхотни са цветята, много силно съм впечатлена!!!!Браво!
Аз правя жалки опити на терасата ми, обаче........иначе съм ентусиаст и вечно окоренявам или размножавам някакви цветя!
Момичета, от нашите снимки (само 12 Embarassed Embarassed) няма нищо стойностно за публикуване. Надявам се тези дни да ми остане веме да изгледам филмчето от камерата и оттам да се пробвам да сваля някоя и друга снимка Thinking newsm78 ако ми хареса нещо.
Иначе тук жегата е неописуема! Мразя жегата, аз съм планинско дете, трудно ми е тук в равнината и  Горещото Тракийско поле Wink
10 години станаха вече  откакто постоянно съм в Пловдив и не мога да свикна!

# 142
  • София
Петя, на нас щеше ли да ни изпратиш такива покани за РД на Нати? Впечатлена съм, много ми хареса. Нати е пораснала и е станала още по-хубава, да я нацелуваш от нас  Heart Eyes Правите ли вече опити за братче? И пусни още снимчици, плс, с толкова малко няма да минеш  Wink!

Вили, аз се чудя къде беше зачезнала, а ти на хладничко на Велинград  Grinning Хареса ли ви? На нас много ни хареса преди две години като ходихме. Няма басейн, в който да не се топнах  Mr. Green

# 143
  • Sofia
Аз пак докато изчета всичко и си забравих мисълта! Тази жега ме мори!
ЕлиТ много добре си изглеждаш по бански! Я по-уверено! Grinning
Ериа случайно да се познаваме от някъди? Много си ми позната, но може и да се припознавам. Аз съм физиономист, ама де да знам.
За срещата, ако е в петък без мен. Ние ще празнуваме и сме леко заети! Laughing
Имам сериозен проблем! Косара от 2 седмици ми се буди към 6 - 7 часа, като преди ставаше в 8ч. В 7 се ядва , но сутринта стана в 5:40. Ще откача!!!
Може би е гладна, но докторката каза, че трябва да е на мляко с оризово брашно, а то запушва бибата! Какво да правя? А поради алергията й вечеря със спец. си мляко!

# 144
  • София
Преси, най-веротно от жегата се буди. И Емма почна да се буди в 7, а доскоро си спеше до 9-10. За манджата не знам, ние сме на цица  Mr. Green

Я по-сериозно за бирената среща: четвъртък или петък вечер предпочитате?

# 145
Пете, не мога да видя снимките, не ми отваря сайта. Винаги е така със свекървите, опитват се да помогнат, но не е като с майките, не можеш да й кажеш всичко и това изнервя.
Хотче, изкархме супер във Велинград, починахме за 6 дни, то не беше точно почивка с Ицко, но поне домакинските задължения ми отпаднаха, чистене, готвене и хубаво се наспах там. Иначе басейни не съм обикаляла, защото в хотела си имаше и ползвахме него, през седмицата беше спокойно обаче събота и неделя стана лудница. И в другите хотели не пускаха, само за гости на хотелите беше, инече ги обиколихме и ги разгледахме и избрахме хотел, в който да почиваме догодина - това е Рич, страхотен е. Ето и малко снимки  http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos& … p;security=iixdpI
Гале, как не можеш да свикнеш с този хубав град, аз само като се сетя за Пловдив и ми минава топлото  Sunglasses
Хамелионче, Hug

# 146
  • Sofia
Ох! Незнам вече! Ще се побъркам! Като се събуди, става в кревата си  и почва да пее песни за тати си, който подремва, а аз ставам да давам вода!

# 147
Здравейте сладуранчета, първо искам да честитя на всички рожденници които пропуснах - да сте живи и здрави, весели, засмяни и много много много обичани.
Разгледах и снимките от партито - прекрасни са всички изглеждате страхотно и явно е бил голям купон.

Хайде и мама Хамелион-ка да се отчете. Четвъртък нашето момиченце направи 4-5 пъти по 3-4 крачки. Мислех в петък да й направя питка, но тати излезе с предложение да тръгваме за Родопите на палатка и ни се размина. Оставихме малката при баба ми заминахме, прибрахме се в неделя вечерта и пропуснах много от форума. Малката е послушна, всичко е наред като изключим двата долни кътника които й дават доста зор. От доста време ръстат, но не са пробили още, белее венеца й и е подут, но не се показват още. За питката кога да направя не знам. Чудя се да изчкам ли още малко?

Вили да не съм те чула да кажеш вече "бебе" за нашия сладурски приятел Ицко. ГОлямо момченце е вече и прекрасно позира - ще ми се да го намачкам и нацеувам сладура. Но може и да ми се отдаде възможност. В неделя сме канени на рожден ден на момченцето на нашия кръстник, та ще идваме в Пловдив за 2 дни. Ако имам възможност мисля да ти званна да се видим, да запознаем Малечко и Малечка лично и да изпием по едно кафенце някъде. Дано да нямате планове да пътувате извън града този уикенд.
Сега бягам че да не ми загори мусаката Simple Smile Целувки на всички и приятен ден.

# 148

Престраших се и днес направихме първата си официална слънчева баня на терасата в басейнчето, което получихме за подарък на общия РД!!!!
Споделете радостта ни!

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 16:12 от Съкровищница

# 149
Момичетаааааа, привет  Hug
Затъжих се много за вас. Не съм влизала във форума от няколко дни. Ама покрай кръщенето и рож ден е така - приготовления, гости. Вчера следобяд изпратихме последните, а днес татито си е вкъщи и си обръщаме повече внимание  Wink, нали ме разбирате.
Та, всичко мина ок. В църквата Стилян беше послушен, само като го взе попа да го вкара в олтара или там както му казват, се разрева много, но беше за кратко. В ресторанта се ошашави горкия от толкова хора и деца. Но падна голяма веселба. За всички беше прекрасно. Да ви кажа обаче мен ме болеше главата от организация, защото всеки до мен се допитва - това какво да го правя, кога да дам еди-какво си, сега може ли еди-що си и аз се побърках. Ноооо всичко мина добре.
Вчера свалих филма и тъкмо почнах да вадя снимките и изтрих без да искам целия филм  #Crazy, така, че снимки ще има тия дни.
Иначе Стилян е на строга диета все още, продължава разстройството, ама по-малко.

Немможах да видя снимките от общия рож ден, но пък се радвам, че сте изкарали страхотно.
Отивам сега да наваксвам с четене и снимки.
Целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт