Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 949
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Бренин много са ти хубави цветята. И аз по принцип отглеждам, но покрай малката нямам много време да им отделям. Сега имам на балкона няколко саксии, но едните семена непоискаха да покълнат та ще видим.
Мона аз бях гадният бирник. Ама май и такива трябва да има.
Хотче вкудна ли беше малката, че другите деца бяха много сладки!  Wink
Мимес да ти кажа мъжете ни как са ни изклюкали. Оплаква ли се, че като спрял интернета ставало голяма трагедия вкъщи. И другия вика "Познато ми е"! Ама са големи клюкари.

# 121
Преси, аз те разбрах коя си, ама казах, че даже не остана време да си кажем здрасти и да се запознаем  Grinning И не си била "гадният", споко  Wink
ЕлиТу, как е на Белчин бани? Аз го харесвам, че е минерална водата. Открития басейн работи ли? А имаше ли много хора? Чудя се тия дни къде да отидем да плажуваме, да вземем да мръднем дотам ли  newsm78. На колко км беше? Мерси за коплиментите  Blush
Рали, много хубаво си го описала верно РД-то и щъпурчовците Hug
Отивам да гледам снимки  Grinning

PS. Супер са- браво на фотографките  Mr. Green

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 21:33 от mona

# 122
      От разказите и снимките, все едно и аз бях с вас.А да знаете как я обичам тази София заради хубавите години,преживяни там  и още други неща около това.Но..... да не се размечтавам.
      Мога да кажа само, че през миналия юни са се раждали прекрасни  деца от страхотни мами,че и татковци.

# 123
  • София
Чудя се тия дни къде да отидем да плажуваме...
Ами елате към нашия басейн някой път, де  Sunglasses Ели Т и те ще дойдат, ще се съберем пак  Wink

Преси, много вкусна беше  Crazy

[да отглеждам цветя не ми се е отдавало никога

И на мен  Rolling Eyes

Галя2, другият път и вие трябва да дойдете задължително! От името на всички благодаря за хубавите думи   bouquet (нищо, че моята госпожица е юлче  Mr. Green)

# 124
Мимес да ти кажа мъжете ни как са ни изклюкали. Оплаква ли се, че като спрял интернета ставало голяма трагедия вкъщи. И другия вика "Познато ми е"! Ама са големи клюкари.
С тоя интернет е голям майтап, че аз не мога да дишам без него. А и нали си знаеш, че мъжете повече си падат клюкарки. Mr. Green

Бренин, поздравления. Цветята ти са фантастични. Искрено и благородно ти завиждам.  bouquet

Мацки, на някоя от снимките няма ли я мойта мома в лице, да си я копна? Praynig Иска ми се да имам спомен от купончето, но засега само в гръб съм я видяла. Rolling Eyes

# 125
Ха здравейте  и от нас!!!  Hug Hug Hug
Снощи се прибрахме .Ама компа беше здал багажа  Rolling Eyes ,та не можах да се отчета.
Бобсъна протича ,(щото тича, а не ходи  ooooh! Whistling #Crazy) както стъпихме при баба му.Той си прекара екстра,обаче аз  smile3514 ,пак бях с нощни дежурства.Беше ад през ноща.До 22ч. не можех да го прибера от децата на улицата-разбойник голямСлед това 1ч. спокоен сън и после писъци и тръшкане.И нито един от 5-те зъба още не е избил.Има малко снимки с кака му,ама утре ще ги пусна,че мъжо едвам инсталира windows-a и го изгоних от компа  Blush.Сега ще ходя да чета и гледам снимки .

# 126
  • София
Ха здравейте  и от нас!!!  Hug Hug Hug
Снощи се прибрахме .Ама компа беше здал багажа  Rolling Eyes ,та не можах да се отчета.
Бобсъна протича ,(щото тича, а не ходи  ooooh! Whistling #Crazy) както стъпихме при баба му.Той си прекара екстра,обаче аз  smile3514 ,пак бях с нощни дежурства.Беше ад през ноща.До 22ч. не можех да го прибера от децата на улицата-разбойник голямСлед това 1ч. спокоен сън и после писъци и тръшкане.И нито един от 5-те зъба още не е избил.Има малко снимки с кака му,ама утре ще ги пусна,че мъжо едвам инсталира windows-a и го изгоних от компа  Blush.Сега ще ходя да чета и гледам снимки .
И на мен ми е приятно  Mr. Green  welcome Една бира тези дни? И честито тичане на Бобсъна! И го цункай, че ми домъчня  Heart Eyes

# 127
Здравейте момичета, момчета, татковци, баби и останалите;)...мами и дядовци естествено;)
Първо искам да ви честитя задружния Юнски Ден Рожден и специално да поздравя всички рожденици и именици които пропуснах! Да са живи и зdрави , винаги весели, обичани и много щастливи деца!

Ние с Нати сме добре, програмата ни е изключително натоварена и се задържаме все по рядко в къщи... за форума не остава време, но не съм спряла да ви мисля и да ви изпращам позитивна енергия и хавайски жеги;)
Натали става все по-golqma i po-palava , не мога да не я похваля.
Остават само 2-3 месеца и най после ще се запознаем!! Вълнението ни е огромно!
Новото около мен е че ме поканиха да се закълна на 19ти Юли. Нядавам се да взема паспорт преди края на август. Сега проучвам нещата какви са необходимите документи за издаване на БГ гражданство на Натали.
Имам въпрос - има ли някой идея дали на американски гражданин който пребивава в БГ повече от 30 дни му трябва виза?

Бренин, цветята са разкошни! Лилавите ми приличат на хавайската боговилия.

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 04:59 от Jungle

# 128
Хотчеее,става ,може и повече  cheers
Честити празници на всички,които сме пропуснали с Бобсъна. bdbaloni
Всичко мъжко спи,а аз нещо пощурях в 6ч. ,та станах и си метнах един прохладен   bath
С нова прическа съм  4470 ,при Бобсъна пак игра  smile3553 ,ама пусти коси -като на майка му,растат като полудели.Още не съм му измислила подарък за рождения ден  Rolling Eyes ,дайте идея какво да му взема на зверчето.Отивам за кафето и чакам от кафеджиеви включване  Hug

# 129
  • някъде ... тук ...
Добро утро  Heart Eyes
Изабела, добре сте се завърнали Hug
Пете, гледам и ти си се разписала Hug
Мона, на Белчин баня само пързалката не работеше, иначе всичко друго - да Simple Smile Км от Околовръстното за Бистрица до Белчин баня са около 40, но пътя е малко с дупки и завои Confused Подухваше и Гого ме достраша да го цопна в детския басейн - напълнихме малкия надуваем и на тревата до кърпите се плацика. Водата е топла и това най- ми хареса Simple Smile
Ели, и на Диана ще дойдем, стига да се организираме. Аз нали от понеделник оставам с едното хлапе само (ради отива при бабите до края на юли), та е по-лесно Wink

Ето ви сега кака ви Елена по бански (нов ми е). Не съм много във форма за бански, но и така ще ме гледат на морето. Не ми пука вече Mr. Green

# 130
  • София
Добро утро и от мен!

Първо макар и със закъснение да благодаря на организаторите на срещата Лилу,Преси,Сънчо, дано не пропускам някого!Присъединявам се към общото мнение,че беше хубаво,но за кратко! Иска ми се по-често да се виждаме,но като знам какви сме тежки гемии...дано за Коледа пак се съберем!
На Мели също и хареса сред себеподобни и различни развлечения,най-вече няколко списания, които беше готова да изяде!
Яд ме е,че не можах да я хапна нея /парчето от тортата с нейната снимка/!Бързо да си признава кой я изяде. А тортата беше много вкусна!
Нас ни няма на нито една снимка,ама така е татито като взе апарата и замина в командировка  newsm78!
Хотче аз съм за срещата,която предложи,ама без деца!Иска ми се и аз да попълня графата и "аз съм човек"!
Бренин страшни са ти цветята!И аз си падам малко цветарка и благородно ти завиждам!
Изабела добре дошла!
Пете, Нати като порасна и ти съвсем се изгуби,а-а-а без тия  Naughty!Ти кога пристигаш в БГ?

# 131
  • София
Ми айде и аз в ранни зори да се включа   Tired Емма се окори в 7, разбесува се из кревата и Сбогом, сън  bye

Ели, браво, добре сте поплажували! Добре изглеждаш по бански  Peace Аз освен с цял или с парео не се виждам  Rolling Eyes Сбогом, монокини  Cry, мразя разликите. Ми казвайте кога за Диана-та и ще отидем.

Петенце, липсваш ни, бе, душа  Hug Весна се с пет приказки само  Rolling Eyes Сподели за твоя юбилей, за РД на Нати, за посещението на свеки  Mr. Green, някоя друга снимчица пусни! а кога планираш да идваш?

Али, аз съм авейлабъл всяка вечер след 8, претенции за ден нямам, но да е по-скоро, че и аз изпушвам  Tired

# 132
Добро утро, страхотни снимчици на прекрасни дечица  Hug .Хубав ден на всички и много целувчици Heart Eyes !

# 133
Мерси Ели! Екстра си бе, какво скромничиш Wink
За плажуването- исках на минерален басейн, ама може и на Диана да дойдем с Ади, но другата седмица, че татито да почне работа.
Иначе за срещата- аз съм за- или среща около 18 часа с татковци и бебета / те да се забавляват заедно докато ние си поклюкаме/ или около 20ч без бебета и татковци.
Хайде хубав ден, ще се стягаме за разходката  Grinning
Пете, и аз да те подканя да пишеш малко повече как сте и как я карате с Нати Heart Eyes

# 134
  • София
Петък вечер?

Общи условия

Активация на акаунт