Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 888
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Честит Рожден Ден на Хрис!
Да е жив и здрав и да има безоблачно детство!
Ина, весел празник!   bouquet

# 226
Ох, аз трескаво се подготвям за морето, обградена от списъци и купчини дрехи и предмети разни Crazy Забравих за линка Embarassed - ето тук ще сме:
http://www.febturs.dir.bg
Хубав ден на всички! Hug

# 227
Честит рожден ден сладура Хрис !!!
Много здраве, щастилво детство и много да радва мама и тати

Малкия  вчера вдигна Т - 38,6 Sad . Днес няма, но спа при нас (отдавна не беше спал) и така се буташе Simple Smile ... Ние с татко му на по 20-30 см, в двата края на леглото, а той на останалите се щири и спи напреки  Laughing . Днес е добре, даже мисля да излизаме сега.

Хотче, гледам правила си изследване за триколките Simple Smile . Може ли мако помощ  Praynig . Трябва да купя на малкия, а само тези китайските виждам Sad . Той ги харесва, защото имат мелодии. Вашето има ли мелодии? От къде го взе? Има ли синички  Mr. Green . Лесно ли се преобръща (като тези китайскките) ? Къде беще тази тема, която пусна ? Ако искаш може и на лични, че гледам повечето си имат такива неща, само ние се мотаем  Embarassed
Айде чао от нас

# 228
Честито на всички именици!

Бренин, бъди жив, здрав и носи с гордост името си!

Jungle , честит имен ден!Нека името ти ти носи много късмет!  bouquet

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 10:04 от maggie

# 229
  • някъде ... тук ...
Упс, забравих Embarassed

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕНА ПЕТЪР, ПЕТЯ И ПАВЕЛ
ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ВИЕ ПОКРАЙ НЕГО  bouquet

# 230
здравейте, мацки и прилежащи бебета!  Hug
не съм влизала от събота, нямах време  Rolling Eyes
едвам ви изчетох, но снимките още не съм видяла - спря ми тока  #Cussing out и загубих линковете  ooooh!
по памет - Бети, хриповете може дагичуващ и без детенце да има проблем с гърдите; наЯна давам сума тилекарства /оплаках ти се по тлф/, но подобрение - няма  Sick
Нансе, не се сърди на баща си - има моменти, в коио опазияняма, дори детето да ти е в ръцете  Rolling Eyes
за срещата - гласувах за събота
за РД - беше страхотно  Heart Eyes; аз си изядох Яна  Mr. Green
новинката при нас - сърчицето ни е добре, всичко се е затворило - отдъхнах си  bowuu
Бренин - имаш великолепно, нежно хоби!   bouquet

# 231
новинката при нас - сърчицето ни е добре, всичко се е затворило - отдъхнах си 
Какво е станало?! На Яна ли нещо се е случило?

# 232
ЧЕСТИТО НА МАЙ ФРЕНД!

ЧЕСТИТО НА ХРИС!

на мамите:

# 233
новинката при нас - сърчицето ни е добре, всичко се е затворило - отдъхнах си 
Какво е станало?! На Яна ли нещо се е случило?

роди се с дупчица на сърцето, която по принцип се затваря преди раждането, но при нея не беше затворила; есента бяхме последно на преглед, но още я имаше; в понеделник ни беше контролата - вече е ОК  smile3521

# 234
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИС!!!
ЧЕСТИТО И НА БОБСЪНЧО НА ПАТЕРИЦА!!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МОМЧЕНЦА!!!
  Heart Eyes Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet

За срещата май не сме съвсем единодушни засега, гледам организирате за довечера, ама Лилу и Бубанката искат в събота. Аз ще гледам да дойда, но ми се щеше да е някъде към 18 докъм 20-21 за да съм тука за приспиването, че и аз като ЕлиТ правя  Blush

Пете, ето ти снимки от РД-то:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10632&AlbumId=54259

А тук съм си качила от общия рд / от другите фотографки, нашите ги сканирам и по-късно /:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=10632&AlbumId=57915

Снимките ви са супер- ти си страхотна в жълтата рокля, а Нати е малка, сладка кукла  Heart Eyes Целувки и поздрави от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Теди, радвам се за Яна, че всичко е наред.  Grinning

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 10:50 от mona

# 235
бубанка, Hug

# 236
  • София, център
Бубанка, не си споменавала това за Яничка! Добре, че всичко е отшумяло   bouquet!

Аз не му се сърдя на баща ми, в крайна сметка не той е отговорен за детето ми, но в конкретния случай си е виновен, защото за да не му дърпа Луси вестника и да не му се мотае в краката, я е изкарал на терасата с проходилката и я е оставил сама, и тя естествено е нацелила вратата към стълбите, защото знае, че от там излиза, за да ходи на двора!!!

Но съзнавам, че като не си гледам аз детето, и претенции не мога да имам...

Мацки, да ви питам нещо:

За кръщенето!

В колко часа го направихте, и непосредствено след това ли правихте софрите, или как? Защото примерно, ако кръстим Луси сутринта, като стане към 1.00, тя заспива и спи до към 3.00, което означава, че няма как да направим обяд, или ако сме навън, просто гостите ще бъдат без мен и Луси, защото тя ще спи в къщи, а аз ще съм с нея. От тук се губи замисъла, защото всъщност виновника за сбирката, както и майка му няма да присъстват. А в къщи не мога да ги каня, защото ще вдигат шум, и няма да й дадат да спи.

От друга страна, ако я кръстим след обяд, ще е едно никакво време за ресторант, а пък и тя в 8.00 се къпе и ляга, тъй, че трябва да е нещо до 8.00, ако искаме и Луси да присъства!

Та ей такива неща ме вълнуват, моля ви да ми споделите как протекоха при вас тези неща, защото нещо много взех да се чудя  newsm78 как да го организирам!

А и колко гости поканихте? Защото аз така като смятам, роднините + приятели ще идат към 30, а не ми се иска от ничие присъствие да се лишавам, ама 30 човека пък от друга страна ми се вижда много народ.

Моля споделете!

# 237
Нансен, на нас кръщенето ни беше в 11ч - точно след предиобедния сън на Васил. След това отидохме на ресторант, където и го нахраних. В количката дремна около час. И той е свикнал да спи вкъщи, но след толкова емоции успя да заспи. Тържеството продължи докъм 16.30. Героите уморени се прибрахме и Васил поспа докъм 5 и нещо и така...на следващия ден си навакса със съня и почивката;-) Вие като ще имате толкова гости, на Луси постоянно някой ще й обръща внимание и ти ще можеш да се видиш с гостите. Както и да го направиш, все ще е добре! Simple Smile

# 238
Честит имен ден на всички носещи имената Петър, Петя и Павел   bouquet . И Ася  hahaha моята кръщелница си избра днешния ден да и е имен ден, попа каза, че няма проблем  Peace . И вече няколко години празнуваме  Laughing . Та  е кръстена  на баща си Павел Simple Smile

Бубе, много се радвам, че всичко е наред със сърчицето на Яна  Simple Smile
Нансен, за кръщенето ние софрите ги направихме в една кръчма близо до църквата, а малкия като заспа го оставихме до нас в количката. Той тогава имаше по 3 съня на ден и ако трябваше да се съобразявам с това, нямаше никога да стане.

# 239
Хриси, честит 1ви Рожден Ден! Бъди здрав, усмихнат и винаги радост за цялото семейство!

Момичета сега видях и хубавата торта за общия рожден ден. Благодаря ви че сте сложили и снимката на Натали, а когато споделих това с майка ми, тя ме помоли искрено да ви благодаря за уважението!Отделен е въпроса че точно на снимката в албума на Лилу, пламъка от свещичката грее точно между снимките на Адам и Нати;))

Я браво, без малко да пропусна именния си ден;)Черпя всички с печен петел и червено болярско вино;)За десерт - баница и череши;)
Знае ли някой Натали кога имен ден? Мисля, че е на Рождество Христово, понеже Натали идва от "Натал" - рождение, но не съм много сигурна

Бубе, браво на сладураната Яна!Да ти е жива и здрава!

Мона, разгледах снимките от вашия рожден ден, Адам е толкова порастнал и сладък, да ви е жив и здрав! Вие с Марти сте щастливци с толкова хубаво дете;) Ти изглеждаш подновена и отслабнала, аутфита ти е супер, мн. ти отива!

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 12:03 от Jungle

Общи условия

Активация на акаунт