Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 890
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Варна, сега Германия
Алекс, Акса е страхотна принцеса и изглежда наистина като по- голямо момиченце.А роклята и е направо приказка Heart Eyes
Presi, кога ще сте на Златните?Болеро е хубаво, то всъшност е вилно селище.Ние след 1.07. сме във Варна и ако искаш може да се видим.А и със всички варненски мами които имат желание Grinning
Момичета, страхотни са ви триколките.И ние имаме, но честно  казано не съм я използвала.По лесно ми е с количката а и Мартин вече не иска много да стои а обикаля.Дори до площадтката  от няколко дена ходим пеша т.е той вървейки Laughing

# 211
  • София
кога казваш ще сте в Пловдив, ние мей би на 8 юли ще сме там и аз мисля да поостана някой ден Party
Вили, и аз ще съм в Пловдив, но след 09.07., всъщност на девети вечерта ще пътуваме. Свиркай да пийнем по някое коктейлче  Wink

Хамелионче, много ми харесва и вашата триколка, но в София е абсурдно да намериш такава Close Голям проблем са тия триколки тук. Или трябва да се скъсаш от обикаляне или да си купиш Илиенски боклук за 36лв.  Confused Нищо няма в тая София, да знаете  Naughty

Мили, аз я ползвам за превозно средство, вместо количката. Емма стои навън и се търкаля, обира боклуците и ги лапа.

# 212
Здравейте, момичета. От бързане съм си пуснала постинга в Юнската, вместо в Юлската тема, където обикновено пиша, но вие сте много мили и отзивчиви. Мерси за съветите. Проблемът е, че той се сеща да дъвче или поне си премята залъка в устата, но накрая го плюе, вместо да гълта. Да поясня, че той и без друго не е много яшен, но поне като яде пасирана храна не я плюе, дори и да и се мръщи. Това ме кара да мисля, че плюе заради парчетата. Аз съм му давала и по-рано намачкана, а не пасирана храна, но винаги с неуспех и като не може, отлагам с една седмица и пробвам пак. Та така докато станахме толкова големи. Не знам как ще го приучим, но ше пробвам това със зеленчуците.

Пак благодаря.

# 213
Благодарим за пожеланията   newsm51
Днес ходихме на консултейшън- 11кг. (вече + 400 гр.  Grinning ) и +1см.Боднаха ни пръстчето,но бяхме герои.
Имахме малко гости днес,купонът ще е в събота,заедно с прощъпулника.Утре ще пусна снимки.

# 214

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБСЪНА!
          Днес писах,писах и всичко изчезна.Нашите резултати след консултацията -9,200 кг и 74 см.Изследванията на кръв и урина са добри.Бебето Гинко вече го няма - има едно голямо,непослушно момченце,което след подстригването и РД не мога да позная.Промяната стана изведнъж.Аз много му се радвам - винаги съм си представяла,че детето на дъщеря ми ще е много щуро и това започва да се сбъдва.Лека вечер на всички,дано децата спинкат добре, че е голяма жега.

# 215
Успявам да се включа!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБСЪНА!!!
Честит празник и на мама и тате!!!!

Да расте здрав и много любопитен и любознателен!!!! Да е усмихнат и  с много късмет!!!

Налегнал ме е мързел, апатия няк`ва и сега реанимирам....дори мислите не мога да си събера....затова ще пиша повече като съм във форма!
Иначе гледам снимки и видях страхотни млади дами (харесах си една шапка и една маска за очи Peace) и изобщо...абе кога мина тая една година още не мога да се начудя!!!

Хотче, свилкай като дойдеш, тук ще имаш ли нет или на мобилки.... newsm78

# 216
  • София
Галя2,! А-а-а, без снимков материал не може  Mr. Green! И без това Стън се вясва много рядко  Rolling Eyes Пусни, моля те, някоя снимчица да го видим това пораснало момче  Hug И го нацелувай от нас  Heart Eyes

Галенце, ти с това слънце, дето си си го сложила за аватар, си решила да ме разкандърдисваш ли да идвам  newsm78 Ще дойда! Инат съм и това е положението  Crossing Arms Иначе нет имат, стига брат му да не е задигнал компа към Швейцарско. Ако е така, по телефончето. Ще ти пусна домашния им. Пък и без нет съм жив зян, така че ще прибягам до няко е клубче  Mr. Green

# 217
  • София
Ох, до седма страница стигнах, повече не мога.
Жегата ме убива, караконджулчето и то вечер копа ли копа безспирно, тотално уморени сме със Стоян вечер. Дано поне като проходи почне повече да се уморява, че лазенето хич не и създава такова усещане.

Бренин, страхотни цветя, браво, срамота е да не се похвалиш досега.

Дивайла почна да кашля в началото на седмицата, докторката каза, че гърдите са и чисти, гърлото също, даде ни някакви пръскала и сиропчета, отиваме днес на преглед - айде почна хрипчета да чува. Утре ще я влача на рентген да я снимат. Кумата с нейната и те на тоя хал, но Диана държи температура от няколлко дни та май им включиха антибиотик. Малко ни се скара, че сме ги държали заедно, но те едва вчера се видяха, а хрипове никой не чуваше.
Сега покашля много нещастно горкото, през нощта долазва в нашето легло и се почват едни обиколки насън, единия крак върху мама, другия върху тати, голямо шоу.

Щях да питам ЕлиТ за идея за съботно или неделно обикаляне с кола - може на тревичка, може на водичка, но се зачудих дали да не се въздържа и да видим утре как е детето.

За кръчмата нищо не прочетох, ще се опитам утре по-старателно.

И ЧРД на Бобсънчо, да му израстат най-накрая тия зъбки, да расте здрав и весел и честито му прохождане.

Как давате по нощите люкарствата?! Ето сега трябва да и дам вентолин - някакво сиропче, което се дава на осем часа - реших, че ако е към 12, утре към 8 и после към 4 ми е удобно, ама какво да направя - да я сръчкам да отвори уста и да и го изсипя ли!? Има ли чалъм?

# 218
Хотче, моята идея е да отидем в Пловдив на 8 юли и аз да остана там до 11 или 12 юли. Мъж ми на първо четене се съгласи с моето предложение, но не забеляза, че в тези дати влизат РД-то на мама му и моето, та сега ще започне да се чуди да ни остави ли или да си ни върне, но аз ще настоявам. За коктейл нямаш проблеми, ще пийнем по два.
Бабо Гале, чакаме снимки на голямото, непослушно момченце  Heart Eyes
Лека нощ на всички, отивам да спинкам при моето златце.
Сънчо, бързо оздравяване на Дивайла. На мен не ми се е налагало да давам вечер лекарства, дано да е лесно.

# 219
  • София
О-о-о Сънчо ти се появи!Приятелката Дивайла бързо да оздравява!Толкова ли е зле положението, че на рентген ще ходите?Дано нищо и няма!
За срещата май ще е утре /ако има такава/ и май само аз ,Хотчето и Ериа се очертаваме,други мераклии нет!
Галя пускай снимки на Гинко да видим тоз пораснал юнак!
Хотче същата триколка като на Хамелеонче бонбонче ги има в сайта на Пакостник,но нямат наличност.Иначе са пак на Чиполино.

# 220
  • София
ще се опитам да дойда.
Набутах го лекарството при поредното и изреваване, само дето хич не знам колко дадох, че малко врещеше.

Надявам се да не е сериозно, може би лекарката се застрахова. По-забавното беше, че докторката слуша, слуша, Ивайла шава, мърда, но и кротко седя де. По едно време извика друга докторка и тя да слуша - другата нищо не чуваше, нашата я убеждаваше, онази обаче - нищо му няма на детето. А малко по-късно и аз я чух да хрипти, тоест нашата си беше права.

Ще се опитам да дойда утре вечер, ако мъжа не възрази и ако детето е добре и няма нужда от повече внимание. 8 на Попа подразбрах, нали? Имам джиесеми, ако нещо се забавя ще звънкам.

# 221
Лилу чудесни снимки! Близнаците много са порастнали! Откога започна да ги обуваш в обувки с твърда подметка? Аз на Натали преди 2 седмици й купих подобни сандали и за голямо учудване на продавачките тя започна да бяга с тях из магазина веднага след като ги обухме;) Срам ме беше да им кажа че по цял ден ми пробва обувките с токче, така че тези с равната подметка са й прекалено лесни за маневриране;)
Мона , видях Ади на една от снимките с червена тениска!Голям сладур нашето гадже!

Ние също бяхме на консултация:
78 см и 10.800 кг.
Мами на останалите момичета, споделете вашите мерки!

# 222
Добро утро или все още добър вечер за мен!
Поредната безсънна нощ в нашето семейство поне за мен и за децата де. Незнам какво им става на мойте съкровища, но от две седмици се редуват едната нощ Алекс не спи, на следващата Акса. Аз се отказах вече да лягам след поредното ставане, защото ако сега заспя няма ставане. Незнам как ще изкарам на работа и днес, тотално съм блокирала ooooh!. Ех оплаках ви се Cry
Благодаря ви момичета за хубавите думи за Акса.
Джънгъл Нати е много хубава и много пораснала, голяма сладурана.
От последната консултация резултатите са 11кг и 80см. На килограми не е качила много 250гр за два месеца, но на височина ми  се видя много 3см.
Явно съвсем съм изкукала, но реших какво ще правя до 7,30 часа отивам на фитнес. Дано малко ми се оправи главата от него.

# 223
Забравих!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИСИ! ДА РАСТЕ МНОГО УСМИХНАТ, ВЕСЕЛ, ЩАСТЛИВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА И ТАТИ!

# 224
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes
Къде сте кафеджийки?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИС

Моят мъж ме обяви за пенсия Rolling Eyes Ако успея да приспя Гого навреме и е за тази вечер, ще дойда. По-късно от 8 ще е и ще се обадя най-вероятно на Хотчето да питам къде сте седнали Sunglasses

Сънчо, питай. Зависи къде и колко далеч искате.

Иначе в събота от 10 е протеста и шествието на Майките, а от 11 до 16 има веселба пред СОМО (ама май е за по-големи деца).

Общи условия

Активация на акаунт