Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 892
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Честито Хотче, и ние имаме такава ама розова ето я, айде и аз фук-фук:

Зара много му се кефи, ама все още ходим само до магазина до нас, щото ме е малко страх да не падне на някой завой, че тя се пуска отвреме на време.
Относно инциднетите, на нас все ни се случват онзи ден 2, вчера един , но малки. Онзи ден малката си заби в устата една пластмасова палмичка, с която и бяха окрасили айряна #Cussing out Толкова бързо я грабна и я пъхна в узтата си че даже нбе я видях какъв цвят е! Добре че бързо им минава. Днес се опита да изяде едно като ароматна пръчка ама по голяма- Сантали. Сега дъвчи едни батерии, разглоби дистанционното и ги дъвчоти. #Crazy

Велизара вече си казва името която спред нея е Вава  Joy Joy hahaha
Много хубави снимки гледах всички деца са много порастнали и красиви!!
Нати е като ангелче с тези крилца, ама искаме още снимки.
Акса е малка принцеса пу-пу много хубава и каква дълга косица има вече!!
Хриси, нашата лятна е от тук - полска като Маг Ингланд , но се казва по друг начин от Щъркел я взех и съм много доволна, но също се сгъва като книга , но е далеч по-малка книга Wink
Ето я

Хайде че ме вика чудото!

# 196
  • Sofia
newsm67Честит Рожден Ден на Бобсън!  newsm59
[/color]
Желая му много щастие и късмет да го съпровождат в живота!

Да ви се похваля днес си капарирахме морето. Най-сетне! Вече си мислех, че сте останем без места. Ще почиваме в Златните в хотел Болеро. Дано е хубаво, че бая пари се оръсихме. http://www.tui-hotels.com/HOP/productinfo/Action.ShowProductInfo … Zx9yymBKk1SKxn1VJ!-1751738359?ProdTyp=4&VA=TUI&PrdKey=VAR21046HHU00&Stadt=5256&Land=BG&Sprache=de_DE&ZGB=426&Saison=S2006&tuiquality=true&tan=0&CurrentPage=HotelSearch.onlineResults&tansynch=true&popup=true
Али пожелавам ти утре съвсем да си добре и ръката ти да не ти напомня за себе си!
Хотче супер ви е колелото. И аз искам такова! Ако не е тайна колко пари е, че аз харесах едно за 110 лв. и на мъжа ми му се оцъклииха очите и заяви, че тази пластмаса не дава толкова пари!
Ериа дано Ники се оправи по-бързо. И аз съм чевала за такива реакции при зъбчетата!

# 197
  • София
Не знам дали ще ме промените на дърти години да залитна по женските компании.
ЧЕкай малко, кой е тръгнал да те променя  Thinking И кой ти говори за компании, ако става въпрос и аз си падам по мъжките компании, но човек има нужда да разпусне малко  Mr. Green Ако толкоз не можеш, зЕми една снимка на мъЖо ти и ще го сложим на масата с нас  Mr. Green Шегувам се, естествено  Wink Идеята е да се видим на раздумка, стига сме тракали по тия клавиатури, да отдъхнем малко от мъжОве и деца, и ние сме хора все пак  Stop

Иле, помня, че и вие имахте такова колело, но си мислех, че е друга марка  Wink Давай смело щом му се кефи Зарата  Heart Eyes Кога ще идвате в София?

Добре, утре вечер остава срещата, съгласни? В осем или осем и половина на Попа, удобно ли ще ви е?

# 198
  • София
Илиана мерси за инфото!Но аз и мъжът ми държим да е чадър, а не книга.Иначе няма смисъл,Пик Ъп-а не си го давам за нищо на света върши идеална работа!
А вашата е супер,за колелото да не говорим,чак ме е яд че за Рд на Мели купихме играчка,а не триколка за бутане!И не съм Хриси,а Али  Wink!
Преси мерси за пожеланията и честита Ви почивка!
Не знам дали се похвалих и ние си резервирахме моренце на Слънчев бряг,уж много препоръчано място за малки деца,ама да видим...после ще докладвам.
Алекс Акса е жива принцеса!супер са снимките Ви!
А дано се присетя да кача и снимките от нашето кръщене!

# 199
  • София
..., но човек има нужда да разпусне малко  Mr. Green... Идеята е да се видим на раздумка, стига сме тракали по тия клавиатури, да отдъхнем малко от мъжОве и деца, и ние сме хора все пак  Stop

Добре, утре вечер остава срещата, съгласни? В осем или осем и половина на Попа, удобно ли ще ви е?

Е с това за разпускането съм много съгласна,но всеки решава сам за себе си!Миналата седмица излезнахме с наши приятели на кръчма без деца и се присетих колко хубаво е било,бях забравила  Embarassed!
Хайде да е в 20 часа,не за друго,но и мен ме е страх!Нашия квартал си е тъмничък понякога, зависи на Енергото как ще им е на кеф!А къде ще ходим?
Няма ли някой друг да се присъедини към компанията ни?Ние ли сме най-големите уличници?

# 200
  • някъде ... тук ...
Казах да не ми обръщате внимание Embarassed
Спирам Peace

# 201
  • София
Е не спирай де,говорим си т.е. пишем си!

# 202
  • София
Става  Peace Уличница или не, важното е да ми е добре  Peace Аз съм излизала веднъж досега откакто съм родила, вечер имам предвид, без детето, на сватбата на кумовете ни. А кажи сега, че съм уличница  Mr. Green

Махам се! През ред мой постинг  Close Отивам да храня с Емма и излизаме с колелото  Mr. Green

# 203
Хотче честито ви триколка Simple Smile Нашата и тя е подобна и съм много доволна, но все още не съм се престрашила д ая изкарам от нас с нея. Ето я нашата пак на Чиполино :

Алекс М - страхотни снимки - малката е истинска принцеса и какви къдрици има само Simple Smile . Браво   bouquet
Отивам да къпя малката че ще ходим на гости и ще се приберем по-късно. Приятна вечер.

# 204
И аз и аз ще съм утре 20 часа на попа Simple Smile .

Малкия е по-добре. Всъщност изобщо не изглежда болен. Обаче тези зъбки  #Crazy

# 205
Хей, девойки прекрасни, и аз ще дойда на партито в случай че го решите за петък.

Пете, снимките от моя апарат не съм ги качвала в общия сайт, ето ги:http://community.webshots.com/user/noisy007/1

Хотче, честита триколка на Емата. Честити придобивки и на другите бебоци.

# 206
  • Sofia
Ха-ха! Уличници били!  Laughing Ами тези дето си забравят пътя към дома какви са?  smile3534
Ама имайте в предвид, че по това време "бедният" български народ се скъсва да ходи по заведенията в центъра! Ех, кога и аз не се свъртах в къщи! Май след някоя и друга годинки щерката ще ме повтори![smilie=smile3511.gif]

# 207
Лилу страхотен аватар - много ме кефи  Hug

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБСЪНА, НЕКА БЪДЕ ВСЕ ТАКОВА "БУДНО" ДЕТЕ! МНОГО ЩАСТИЕ И УСМИВКИ   newsm59  bigdance2  Gift
Пете, разкошни са ви снимките, най-накрая ги разгледах. Купонджийката Нати е много сладка, както и вие с тати. Нашите снимки можеш да ги разгледаш долу в подписа ми е линка, последните два албума са нови.
Алекс, Акса е като принцеска с тази рокличка, страхотна е!
Хотче, Иле, честити ви колелца, много са сладки, със здраве да си карате.
Хамелионче кога казваш ще сте в Пловдив, ние мей би на 8 юли ще сме там и аз мисля да поостана някой ден Party Много рано се къпите  Rolling Eyes
Гале, честита ви първа слънчева баня и ние днес сефтосахме басейна, но нашия тати много вряла вода сложил и Ицко не му допадна.
Ох имах още да пиша, но Ицко се размрънка, до послеееееееее

# 209
Петя наистина сладката Нати е прекрасна - голяма кукла е и как празнува само - купонджийка като мама ще е май.
Вили ами ние тази събота и неделя ще сме там, понеже ще празнуваме рождения ден на кръсника на синчето му. Нищо не се притеснявай - така или иначе ще ви чакаме като дойдете в Сливен да се видим Simple Smile А се къпем толкова рано само днес понеже след малко отиваме с малката на гости и най-вероятно ще стане късно за баня като се приберем та реших малко по-рано да я изчипкам. Целувки на Ицко.

Общи условия

Активация на акаунт