Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 900
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Леле от кога съм влязла и нямам време да драсна някой ред Embarassed
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ,ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!
Мами,като гледам снимките на нашите дечица,осъзнавам колко много са пораснали.Та те не са вече бебета,а едни малки,чаровни дами и господа.Да са ни живи и здрави  bouquet

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОБСЪНЧО! ДА СЛУШКАШ МНОГО МАМА И ТАТИ И ДА СПИНКАШ МНОГО от тук нататък Naughty
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
newsm59  Gift bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni

Gichka, на една приятелка детенцето е така и все още пасирва или намачква с вилица по-големите парченца, явно им идва трудно за преглъщане на дребосъчетата не се притеснявай и това ще отмине. Имате ли зъбки? И колко?

Хотче, страхотна ви е триколката със здраве да си я такъркате newsm53 Е почерпи по случая де  smile3503

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 14:01 от Сиси&Роси

# 182
  • някъде ... тук ...
Ели, в постинга е към бгфотото, аз нямам снимки в снимкабг newsm78

# 183
  • София
явно им идва трудно за преглъщане на дребосъчетата не се притеснявай и това ще отмине. Имате ли зъбки? И колко?
Зъбите нямат значение, дъвкателните способности идват от венците. Емма няма зъби, но дъвче, още от осмия месец яде пюрета с едри частички.
Гичка, да не би досега да си му давала само фино пасирани пюрета и да го мързи? Отдавна е трябвало да започнеш с по-едри парченца. Пробвай да му даваш да си гризка краставица, ябълка, може пък да сети, че трябва да почне да дъвче. Успех!

# 184
  • София
Ели, в постинга е към бгфотото, аз нямам снимки в снимкабг newsm78
Сега се оправи, но преди бяха албумите с басейна, водопадите, дето бяхте ходили, сещаш ли се? Фотобг беше постнала.

Сиси, заповядай  beer2 ледено студена и запотена  Mr. Green

# 185
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден на Бобсън.Нека да расте здрав и много усмихнат, да радва мама и тати!Весел празник! newsm59

Последна редакция: ср, 28 юни 2006, 21:03 от Milli

# 186
  • София
Сутринта писах-брисах и накрая всичко се затри!
Ръката ми днес е по-добре,но все още ме боли.Беше ме хванала амнезията и не помнех как се е случило /това не е майтап/.Добре,че ме попитахте как е Мели и дали е паднала.Сетих се всъщност,че с количката влезнах в една голяма дупка,пресичайки булеварда,количката запецна и тръгна да се преобръща и всъщност за да спася положението и Мели да не се озове на земята съм направила някакво движение в резултат на което си навехнах ръката.
Хотче честита триколка на Ема!Кога ша черпиш за буто?Много ми харесва такава за Мели,ама ме е страх да не падне!
Нансен бързо да се оправя Луси,лошото е,че такива работи ни чакат занапред!как е иначе тя?
Ериа скорошно оздравяване на Ники!Аз тъкмо си мислех що ли не ви виждам вече из квартала!А сигурно и на други места се разхождате!
За срещата аз определено предпочитам без деца и ако дойда ще бъда без тях!За събота ми е проблематично,щото нашия тати както се завърна от командировка,така му и спретнаха съученическа среща в събота вечер.А и ако дойда с деца значи да не се видя с Вас както беше в неделя.От тази гледна точка предпочитам среща по женски и без деца.Но пак казвам това е за мен и аз мисля да дойда самосиндикално.

# 187
  • някъде ... тук ...
За срещата - окончателното решение е, че не се класирам за нито една от опциите. След 8 часа по принцип не мога, защото Гого вечеря тогава и най-късно до 9 вече се катери по мен да цока за заспиване, а да излизам след 9-9.30 сама не съм навита. А в събота най-вероятно ще сме в някоя кръчма около нас с още едно семейство - да отпразнуваме РД на таткото.

# 188
  • София
Али, четвъртък или петък?
Ели, лошо! То си беше замислено като дамско парти без мъжове и деца. Сега е горещо, защо да не можеш към девет да излезеш?
Ако само ние сме навитите, съм съгласна да е и утре. Рали, ще си правим компания   Hug

# 189
  • някъде ... тук ...
След 9 излизам само в квартала наоколо, а най-вероятно ще се засилите някъде на ма***та си (с извинение Embarassed) и трябва да се чудя кога и как да се прибирам после. В интерес на истината така сме свикнали да си ходим в комплект, че без мойто си мъж никъде не ходя вечер Wink

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОБИ! ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ, ПО-МАЛКО ПАКОСТИ И ПОВЕЧЕ РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ!

Виждам страхотно сте си изкарали на общия рожден ден. Много хубави снимки с много хубави дечица. И аз искам да знам кой изяде мойта госпоица.
Браво Гале за изпита не съм се съмнявала в теб че няма да го вземеш. И на есен с песен по същия начин и с държавния.
Кръщенето мина супер, малката не хареса попа и през цялото време му беше обърнала гръб, а той горкия човечец колкото пъти се опитваше да застане пред нея тя се обръщаше на другата страна и той най-накрая се отказа Joy. Но не е плакала само не искаше да излиза от водата Mr. Green
Ето едн снимка от кръщенето

А другите тук http://community.webshots.com/album/551640143uDjEQC
Има още но не съм ги качвала

# 191
  • София
След 9 излизам само в квартала наоколо, а най-вероятно ще се засилите някъде на ма***та си (с извинение Embarassed) и трябва да се чудя кога и как да се прибирам после. В интерес на истината така сме свикнали да си ходим в комплект, че без мойто си мъж никъде не ходя вечер Wink
Ще се прибираме заедно, няма да се засилим на м..ната си, най-много по центъра някъде, нищо няма да ти стане една вечер без мъж ти  Wink У-у, не можела без мъжа си  Naughty, то и аз бях така до преди да родя  Mr. Green

Алекс, Акса е страхотна госпожица, голямо момиченце е вече. Емма в сравнение с нея изглежда голям бебешор  Mr. Green

# 192
  • София
Хотче както си говорихме ще сме си само двете май!Май съм повече за петък,ама ако утре ще се съберем повече да е утре.А къде ще ходим и в колко часа все пак?Аз също съм отвикнала късно сама,ама трябва пак да свикна  Embarassed!
Не е честно вие заедно ша са прибирате а аз с кой?Мислех с колата да съм,ама на тъмно отдавна не съм карала и каквато съм "пиячка'' значи и да не пия!
А къде се загубиха Бубанка и Сънчо?
Илианче купихте ли лятна количка на Зара и каква?Мойто мъж му е хрумнало да купуваме количка чадър на Мели,че Пик Ъп-а е обемист като се сгъне на книга.Ти май беше писала за Чиполино или друга марка,не помня.

# 193
Али с мен ще се прибираш Simple Smile Ще те пазя  Laughing . Ако е утре срещата съм на лице Simple Smile
Гичка, може би са прави мамите, че не е научен да дъвчи. Слагай му малки парченца от нещо (морков, краставица, чушка, друг твърд плод/зеленчук) м/у венците, на мястото на кътниците. Така ще се сети да дъвче.

Акса е страхотна в тази бална рокля Flutter. Голяма госпожица Simple Smile

# 194
  • някъде ... тук ...
А-а, ние от 10 години сме така - и без деца, и с деца Twisted Evil
Аз не съм излизала по женски ВЕЧЕР, т.е. момичешки от както бях тийн. Не съм изпитвала нужда от това да разговарям САМО със жени. Обикновено обкръжението ми било и е от мъже-приятели. Не знам дали ще ме промените на дърти години да залитна по женските компании. Ходенето по градинките с децата е съвсем различно нещо Peace

Не ми обръщайте внимание, нещо съм се разфилософствала Tired

Алекс, Акса наистина изглежда като голямо момиче вече. А снимките с бялата рокличка, шапката и "търкалото" ми напомнят на една картичка в ретро стил Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт