Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 891
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
абе то, наш'то си е учено - в кенеф да го сложиш  smile3550, сладкарница ще направи!   food002
  bouquet

newsm08 Oha!

Joy hahaha Joy hahaha newsm08 newsm65 newsm65

# 46
     Галя,браво за успеха.Пожелавам ти спокойно и щастливо лято и да събереш сили за следващия изпит - държавния.
     Ние изкарахме страхотно рождения ден на Гинко.

# 47
  • София
Честит Имен Ден на Яна!

Съкровище, честито!   smile3529
абе то, наш'то си е учено - в кенеф да го сложиш  smile3550, сладкарница ще направи!   food002
  bouquet
от къде ти идват на акъла? Joy Joy Joy

Съкровищнице честито!Вчера ти писах,че когато човек най-малко очаква тогава се случва!Хайде сега виртуална,пък утре реална почерпка с нещо по-силничко,че Мели да спи цяла нощ!

# 48
  • Варна
Честит имен ден ан Яната!!!

Гале честито, и наесен с хубава пессен Wink
Хотче Зара е с хрема от миналия петък, във вторник тази седмица бяхме на лекар, даде ни Ксилометазолин, аз и пръскам и Стеримар,а пиеше и сироп за кашлица, ама вече не кашля. Само дето хремата не минава, а май ще спирам с капките че пише не повече от 3-5 дни, максимум 7 дни, на нас днес ни е 5-ия. Sick Значи веднъж спите вече? Ще пробвам нов режим вече и аз.  bouquet

# 49
Eeeeee, браво Галя, много важна крачка, аз от сутринта съм те замислила, много се радвам, още съвсем малко остана
На синеоката Яна, Честит Имен Ден, да е жива и здрава и да радва мама, тате и кака

Хотче, Честит Имен Ден и на майка ти, да е жива и здрава
Силве, много целувки на Никол, дано съвсем скоро оздравее Praynig, прегръщам те !
Илиянче, ние нямаме кой знае какъв режим, но спи следобед, понякога 1ч., понякога 3часа.Излизаме сутрин след 10ч и към 13.30-14.00ч се прибираме, след това излизаме чак около 18-19ч.При супер големи жеги не я извеждам, забавляваме се вкъщи до 18ч. и чак тогава излизаме.Капки за нос съм давала Виброцил и пръсках със Стеримар.Целувки!
Виброцила е много по-безвреден от ксилометазолин, обикновено него предписват за бебета.

# 50
  • София
Ауууу, Браво, Галенце  Heart Eyes Поздравления   bouquet Не, че някой се е съмнявал, де  Wink

Иле, ми к'во да ти кажа - хрема с капки или без все по една седмица кара  Rolling Eyes Емма нали беше сополива и тя тези дни  Tired Имаше и малко кашлица. Според пед-ката се стичал секрет назад, оттам и кашлицата. Но нямаше нищо на дишането, чисти гърдички, без зачервено гърло, Т и т.н. И заради проклетите сополи й изписа Тобрекс, те са антибиотични капки за очи, но се слагат и в носа. Сега нищо й няма, но си мисля, че щеше да й мине и без да й ги бях слагала. Настинка, глей го к'во време беше. А сънят е един, защото сутрин си поспиваме до по-късно, че да мога и кафе да пия, и вас да навестя  ooooh! Да не мислиш, че ми е лесно  Mr. Green

Абе, влизате ли в чата? Ей сега ще надникна.

Оф, мързи ме да си поправям грешките, малко джаста-праста го раздавам с клавишите  Mr. Green

# 51
За капките за нос - едни кафяви на нас ни помагат newsm78 Коларгол ли се казваха и стеримара, естествено.....Дано бързо й мине, но може би е добре да направиш 1-2 дена почивка от капки, само стеримар и тогава наново Thinking newsm78
Калина спеше по един път на ден и то с голям зор, сега от една седмица спи два пъти - ама става сутрин в 6.00, даже и по-рано и като си изпие млякото ....малко игра и към 8.30 я слагам пак, та към 10.00 да излезем за кухня - при нас я дават от 10.30 до 12.00, взимаме си я, ако не е топло правим малка разходка и обратно въкщи, спане  следобед- понякога и по 2-3 часа откарва и към 17.00-18.00 - пак навън за малко!
тази седмица тук беше просто ужасно топло и ме беше страх повече да излизаме...на нея от топлото много лесно й излизат пъпки, а и една беличкааааааа

Намислила съм на просна едно басейнче на терасата и да го пълня с вода, която слънцето да сгрява и да я пускам да се плацика вътре....обаче
1. слънчето ще я пече, понеже ни е открита терасата
2.гола  - трябва цялото тяло да мажа с нещо да не изгори
3. по това време комшиите спят
4. възможно лие да настине така и как да я предпазя
5. забравих какво беше newsm78
Моля - ако сте гоправили - споделете как Hug

# 52
  • София
newsm78 Това не го разбрах  Thinking И какво като спят?
Ели ще ти каже, но утре сутринта  Mr. Green Тя е плацикала Гого. За ваш'то град и аз мисля нещо подобно да вземем, че ще измрем от жега  Twisted Evil

# 53
Честит Имен Ден на Яна!Да е жива, здрава и с гордост да носи името си!
Хот Ели, Честит Имен Ден и на майка тиbouquet
На море ще сме, а след това ще останем ден-два в Ямбол при родителите на съпруга ми.Чакам с нетърпение да се запознаем. Simple Smile
Гале, честито!Сега хубаво да го полееш Laughing
На Зара и Никол бързо оздравяване! И моите чеда го изкараха този вирус с високата температура. Иначе, за хремата - наистина й трябва от седмица до десет дена, за да премине. При сополи и аз им впръсквам Стеримар, а веднъж с Васил ползвах и Виброцил.

# 54
Аз не съм пробвала още с басеин, но идеята и аз я имам, виждам го така:
1.Чадър;
2.Купила съм й бански, а за мазане имам мазило на Бюбхен 32 фактор;
3.Като ги събудите се усмихваш чаровно;
4.И аз от това се притеснявам ако подухне вятър...
5.И аз те обичам

п.п.
Хотче, как се влизаш в чата?

Последна редакция: сб, 24 юни 2006, 23:14 от setony

# 55

утре, здраве и живот, като се запознаеш с дъщеря ми, по-точно като имаш изумителния шанс да я чуеш............ Joy hahaha Joy hahaha Joy ШмЪ РаЗБиРЕШ Ноооу добрЬЕ hahaha Joy
мдаа, точно това исках да напиша, ей, обичам те наистина Laughing

# 56
  • София
[в Ямбол при родителите на съпруга ми.
Бързо пускай снимка на мъж ти! И моят е оттам  Mr. Green Всъщност, преди да се преместят в Пловдив са живели в Ямбол, не знам дали ме разбра  Mr. Green

утре, здраве и живот, като се запознаеш с дъщеря ми, по-точно като имаш изумителния шанс да я чуеш............ Joy hahaha Joy hahaha Joy ШмЪ РаЗБиРЕШ Ноооу добрЬЕ hahaha Joy

Гааааа гаааа  Joy

Сети, каналът е june2005

# 57
Намерих чата, ама съм самичка, а мача ми е скучен, търся си виртуални контакти .

# 58
Добро утро момичета!
Тази нощ спах.. Вчера вечерта Никол вече смъкна Т.и спа спокойно цяла нощ, но сега пак има. Незная колко обаче, защото не ми дава да й я премеря. Вече и сиропите не иска да пие. Единият е толкова ужасен на вкус ( multi- sanostol), че само като го види такъв жълтеникъв и се обръща на другата страна и стиска устни силно.
Вие с какви термометри мерите Т., защото аз с един обикновен на Чико тъничък, но е борба 5 минути.

Иле за хремата на нас винаги ни изписват едни кафяви капки, който ги правят в аптеката. Не им знам състава, но в комбинация с вит. С по половин ампула сутрин и вечер минава бързо.

Галче, браво на теб. Всички вярвахме, че ще успееш. Хайде стягай се сега за държавен.

За басейна и ние го мислехме тези дни, но сега не смея поне една две седмици. Иначе Сети е написала най-добрия вариант.

Няма ли да се събуждате вече за едно кафе?

# 59
Силве, браво! Не се притеснявай, щом  е започнала да смъква, значи е ок!
Аз сиропите за кашлица ги давам с онези спринцовки, дето ги има в нурофена, може и обикновена спринцовка без иглата (естествено Mr. Green) и го изстисквам в ъгъла на устата, между езика и зъбките, та да не го плюе, че при нас е страшна борба по принцип Crazy Mr. Green
Иначе съм тук, ама несъм си направила още кафе! Ей сега ще го турна да се прави и пак сядам Mr. Green
Нашия татко отиде да измие колата, та  за разходката у големото село да ни е чиста Mr. Green Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт